Indirekt válaszok

Egy nő irányíthat téged, ha tudja, hogy bármit kiszedhet belőled, különösen, ha csak kérdeznie kell, akkor, amikor akar. Akkor is hozzá kerül a hatalom, ha tudja, hogy a saját viselkedésével milyen viselkedést válthat ki nálad.

Indirekt válaszok, hogy a kezedben maradjon a gyeplő

Tégy azért, hogy irányíthatatlan legyél, és hogy akármit is tesz, nem jár egy kiszámítható válasszal. Ezért ha egyenes vagy a válaszaiddal a viselkedésére vagy a kérdéseire, akkor használhatja ezeket a kérdéseket arra, hogy manipuláljon. Nem kell hazudnod, de ne engedd, hogy gombokat nyomogasson rajtad, akár jót, akár rosszat. Az, hogy kérdezhet, egy jog, ami megadatik neki, de téged nem kötelez a válaszra. Például ha egy nő túl korán kérdezi meg, hogy hány barátnőd volt eddig, megpróbálhat megbélyegezni olyan módon, hogy tudod, a válasz nem tükrözi rólad az igazságot.

Mondjuk sok barátnőd volt eddig, de mostmár tényleg az igazit keresed. Ha egyenes választ adsz, úgy érezheti, hogy csak kihasználod. Vica versa, ha szűz vagy, hiheti azt, hogy túl tapasztalatlan vagy. Egyik esetben sem kell hazudnod, de nem is kell egyenesen válaszolnod. Örökké elhúzhatod olyan válaszokkal, mint „Áh, csak olyan 10 új van minden héten, három éve folyamatosan…” Veheted a válaszodra adott reakcióit arra is, hogy még több indirekt választ adj, amivel azt üzened, hogy értelmetlen kérdeznie, idővel pedig feladja.

Indirekt válaszok a rejtélyességed megőrzésére

Még ha teljesen rendben is van az igazság, ne adj egyenes választ. Ezzel egyértelművé teszed, hogy akkor válaszolsz, amikor akarsz, hogy nálad van a kapcsolat irányítása. Továbbá azzal, hogy indirekt vagy, arra kényszeríted, hogy több figyelmet szenteljen neked, mert a megértésedhez több mentális befektetés kell a részéről.

Nem túlzom el a kontroll fontosságát. A nők a legapróbb „rést”, a gyengeség legenyhébb jelét is zöld jelzésnek veszik, és nyomulnak az irányításért. Láttál már kiképzési jelenetet, amikor a bakákkal üvöltözik a felettesük? Ki ott a főnök? Ki kérdez? Ki felel kinek? Hasonlóan, ha egy nő valamit csinál, jót vagy rosszat, legyen a válaszod indirekt.

Tudnia kell, hogy akkor is ha valami jót csinál, a válasz nem olyan lesz, amit meg tud jósolni vagy irányítani. Más szóval, bármit is tesz, semmi egyenes hatása nincs a viselkedésre. Irányíthatatlan, kiszámíthatatlan és egy rejtély vagy. Ez pokolian fontos.

Ragadd magadhoz az irányítást, légy Te a domináns! Részletekért, amivel ezt elérheted, kattints tovább »»

Ha már elég sokat tanultál arról, hogyan is kellene csinálni, akkor most itt az idő, hogy a gyakorlatban is kipróbáld. Ha úgy akarsz fejlődni, hogy tudatosan javítod közben a hibákat, akkor ez a lehetőség rád lett szabva!