Ingyenes randi

Ingyen is lehet randizni: eszmei értéke felbecsülhetetlen

Miért fizetnél 5-7000 forintokat csak azért, hogy egy cég megszervezze neked a tökéletes randit, ha te magad is el tudod sajátítani ennek a képességét és meg tudsz valósítani sok-sok ingyenes randit?

Egyre nagyobb méreteket ölt az a teher, ami a mai fiatal felnőttek vállát nyomja, s a társkereséssel kapcsolatos. Kitolódik a tanulás ideje, a mai gazdasági helyzetben egy pályakezdő csak ritkán tud teljes mértékben függetlenedni a szüleitől és mondjuk külön költözve menedzselni saját életét.

Egyre több a nagyra nőtt gyermek, aki saját életének irányítását is mástól várja. A társ- és kapcsolatfüggők, illetve az elkötelezett szinglik motivációi, ha nincsenek is kimondva, de közel azonos tőről fakadnak. Ki kell mondani: nem tanította meg senki ennek a generációnak, hogyan kell ismerkedni, hogyan kell randizni. A PUA.HU oldalán ingyenes randi tanácsokat találsz.

Ismerkedési sikertelenség kompenzálása: fényűző randiszervezés

És gyakran ezek csak tünetek, a mélyben a személyiség válsága, önbizalomhiánya stb. áll. Kiderül, hogy ennek a generációnak még azt sem tanította meg senki, hogy miképp kell szert enni a kellő önismeretre. Pedig ezzel az önismerettel hirtelen rengeteg problémát lehetne végérvényesen felgöngyölíteni.

személyes coaching-ok azért egyedülállóak, mert ezt a hiányt pótolják a férfiak többségének életében. Megtanulhatják ugyanis, hogyan fejlesszék személyiségüket, hogyan alakítsanak ki egy vonzó életstílust, ami megragadja a nők figyelmét és lehetővé teszi a sikeres ismerkedést.

De ez csak az alap. Emellett lehetőség nyílik annak megtanulására is, hogy milyen fázisokban, helyszínekkel és ötletekkel, illetve kommunikációs stratégiákkal lehet igazi randiguruvá válni. Ezen megszerzett tudással nem kell igénybe venni randicégek segítségét, hiszen minden férfi saját maga és partnernője számára képes lesz egyedi, felejthetetlen és kellően laza teljesen ingyenes randikat szervezni.

Ingyenes randi nem mítosz!

Ugyanis eléggé meggyökerezett az a mítosz a férfiak körében, hogy randira úgy lehet elhívni a nőket, hogy megvendégelik őket drága vacsorával, ajándékkal. Tehát tulajdonképpen az történik, hogy megveszik a nők idejét, s még csak az sem garantált, hogy ez bármelyik fél számára is megéri.

Az ingyenes randi csak anyagi értelemben ingyenes, hiszen előtti időt és energiát fektettél már magadba és önfejlesztési folyamatodba, hogy eljuss erre a szintre. Ez a befektetett energia pedig minden egyes randitervezéskor megtérül, hiszen kreativitást és feszültségmentes perceket tudsz rögtönözni. Képes vagy rá, hiszen elméletben és gyakorlatban is birtokában vagy már ennek a tudásnak akár már egyetlen tréning hétvége után is.

A randi ötletén mindig sok múlik. Vékony pénztárcából talán még sokkal egyedibb és emlékezetesebb találkozókat lehet szervezni, mintha mindezt anyagi javakkal akarnád pótolni. És egyikőtökben sem marad keserűség még akkor sem, ha nem lesz a kapcsolatnak folytatása: se te, se a nő nem érzi úgy, hogy pénzért vetted volna meg, amiért neki tartozása van.

Se érzelmileg, se anyagilag nem célszerű ezt a “tartozom neked” érzést kiváltani a nőben, mert csak azt érjük el vele, hogy fogolynak érzi magát egy nem ő választotta viszonyban.