Ingyenes társkereső

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Végszükség esetén az első lépés: ingyenes társkereső

“Most már nem lehet tovább húzni-halasztani. Ismerkedni, párt találni, márpedig kell.” Általában ez a ki nem mondott gondolat húzódik meg a férfiak tudatalattijában, mielőtt rászánnák magukat, hogy kezükbe vegyék életük, főként szerelmi életük irányítását és elkezdjék az ismerkedés tudományának művelését.

Akinek nincs elég tapasztalata vagy bátorsága, az első körben az online, ingyenes társkereső szolgáltatások segítségét veszi igénybe. A játék aztán úgy folytatódik, hogy vagy megtalálja, aki élete párja lehet (szerencsés kisebbség), vagy önbizalmat szerezve mégis inkább kimegy a való életbe, hogy személyesen és aktívan tegyen azért, hogy megtalálja a neki pont megfelelő nőt. Olyan is van, aki viszont kudarcot él meg itt is, és abbahagyja az egész társkereső folyamatot.

Bármelyik utas megoldás is legyen rád jellemző, ne hidd, hogy itt véget ért a történet. Az online ingyenes társkeresés csak egy lehetőség, hogy megmutasd a világnak, mennyire vagy vonzó férfi, aki képes értékes kapcsolatokat teremteni. Vonzó férfinek tartod magad, vagy úgy gondolod, hogy hosszú fejlődési út áll előtted, amíg ezt a szintet eléred?

Vonzerővel ingyenes társkeresőkben sikerrel

Elárulom, hogy a vonzó férfi benned van, csak elő kell hívnod magadból. Vonzó személyiség és vonzó életmód az, ami a társkeresésben sikert hoz. Vannak, akik fizetnek azért, hogy összejöhessenek gyönyörű és okos nőkkel. Mások a szerencsére bízzák mindezt, megint mások pedig megragadják az összes lehetőséget: a személyes, az online, az ingyenes vagy a fizetős szolgáltatásokkal (pl. kiemelt pozíció vagy sms küldés) kiegészített társkereső felületeket.

De azzal, ha regisztrálunk egy ingyenes társkeresőre, még nincs megoldva minden. Tudnunk kell, hogyan értékeljük és értelmezzük magát a netes társkeresést. Mint mindenhol, itt is meg kell tanulni azt a speciális nyelvet és akciótervet, amivel tudatos eredményeket tudunk elérni. Ennek megtanulását kínálja a PUA.HU is.

Először is nem mindegy, hogy milyen ingyenes oldalon regisztrálunk. Sokan vannak, akik úgy gondolják, hogy az ingyenes kevésbé megbízható, sokkal inkább esküsznek arra, amiért fizetnek. Noha abba nem gondolnak bele, hogy amiért fizetni kell, az már eleve szűr, nem mindig minőségi, nagyon gyakran csupán egzisztenciális alapon. Erre viszont igen veszélyes lehet egy egész kapcsolatot építeni.

Tehát érdemes megfogadni azt a tanácsot, hogy nem regisztrálunk minden szembejövő társkereső oldalra, inkább választunk egyet, de arra komolyan koncentrálunk. Minden oldalt meg lehet tanulni és minden oldalnak megvana maga erőssége. Van, ahol levélküldésre van mód, de van ahol ez limitálva van. Van olyan ingyenes fórum is, ahol fizetett szolgáltatás megrendelése fejében egy központi sms-rendszer segítségével közvetlenebbül lehet felvenni a kiszemelt hölgyekkel a kapcsolatot.

Internet Előtt – nemzedékek változó társkereső szokásai

A mai tini nemzedék számára már elképzelhetetlen az az idő, amikor nem az interneten éltünk. A felnőtt generáció azonban még emlékszik arra, hogy egy lánnyal nem chaten folytatott beszélgetést, hogy megismerje, hanem egy séta vagy egy közös szabadidős program során. A randi fogalma értelemszerűen új dimenzióba került, hiszen sokszor már ismerős emberek találkoznak, már tudnak egymásról, nem ott kell kipuhatolni, melyek lehetnek a közös témák. Hiszen eleve csak azzal kerül sor a személyes találkozóra, akivel kapcsolatban meggyőződtél, hogy van vonzalom.

Ettől függetlenül az ingyenes társkeresők felülete egy olyan lehetőséget kínál fel, ami sokat ronthat, de sok előnyhöz is juttathat. Általában igaz, hogy egy jól megválasztott profilkép és egy-két figyelemfelkeltő, de nem túl bőbeszédű, izgalmas, de nem közhelyes bemutatkozó szöveg a belépő a sikeres társkereséshez.

A PUA.HU-nál megtanulhatod, hogyan ábrázold teljes személyiséged egy vonzó profilját 600 karakterben és egy fényképen. Elsősorban ez az a homlokzat, ami felkelti az érdeklődést a nőkben, hogy egyáltalán válaszoljanak leveledre, vagy a bátrabbak kezdeményező módon rád is írjanak. Hangsúlyozzuk, hogy a hitelesség és az őszinte kommunikáció mennyire alapvető szükséglet a társas viszonyokban. Rengeteg félreértés, téves elvárás előzhető meg azzal, ha a valós önmagadat mutatod be a társkereső oldalakon.

Csakhogy ahhoz, hogy ez a valós önmagad vonzalmat keltsen, tudnod kell, milyen is vagy. Tisztában kell lenned értékeiddel, azzal, hogy vonzó a személyiséged és vonzó az az életmód/életstílus, amit képviselsz. Mert hogy az lesz, ha felépíted magadban. Ennek technikáit már egyetlen tréninghétvége alatt el tudod sajátítani.

Önmagadból indított társkereső siker

A személyiségfejlesztéssel indul a harmonikus párkapcsolat építése. Önelfogadás, magabiztosság, határozottság – ezek azok a tulajdonságok és kompetenciák, amelyek nélkül soha nem lehetsz elégedett helyzeteddel, akár lesz párkapcsolatod, akár nem.

A társkeresők ingyenes szolgáltatásai közé tartoznak a már említett adatlap beállításának lehetőségei. Ez a hagyományos társas hirdetések után hihetetlen előnyt jelen, hiszen míg régen az újsághirdetés alapján tulajdonképpen vakrandira mentek az emberek, addig most van lehetőség arra, hogy egy képet alakítsunk ki a fejünkben a másikról (nem beszélve a virtuális társalgás, gondolatcsere részéről). Bár mindig ott a photoshop veszély, vagy az, hogy a kép nem túl friss, a bemutatkozó szöveg nem túl hitelt érdemlő.

Az online társkeresők ingyenes lehetőségei közé tartozik továbbá, hogy kereshetsz és téged is kereshetnek. Érdemes tehát az adatlapot minél részletesebben kitölteni, mivel a pozitivista módon összegyűjtött információkból a gép képes optimalizált ajánlatokkal segíteni a böngészésedet, illetve ha adott tulajdonságokra keresnek, amelyek benned is megvannak (dohányzás, életkor, város, magasság, testtömeg stb.), akkor fókuszba kerülsz a nézelődő nők látóterében is.

Az olyan társkeresők, amelyek ingyenesen biztosítják az ismerkedés felületét általában a neten találhatóak. Ha jobban belegondolunk ingyenes társkeresőnek bizonyulnak a fórumok is, ahol egy téma köré gyűlnek össze a regisztrált tagok, s a beszélgetésekből akár még vonzalom is kibontakozhat.

Direkt és indirekt ingyenes társkeresés

A társkeresésnek egy még direktebb és tudatosabb formája a különböző randi típusok, mint főzőrandi, csokirandi, vidámpark-randi, rapid randi, tantra randi. Ezek mintegy a hagyományos társkereső irodák kibővített szolgáltatásai, hiszen nekik is haladniuk kell a korral. Az életben maradáshoz szükséges, hogy kreatív ötletekkel kibővítsék profiljukat.

társkeresés ingyenes dimenziójába ugyan már nem férnek bele, viszont célirányosan sokkal több potenciális párt kínálnak fel.

Igaz ugyanis, hogy amennyi energiát belefektetsz a párkeresésbe, az meg fog térülni a párkapcsolatban. Amennyi energiát magadra költesz, az hosszú távon kamatozik. Tehát az életnek erre a színterére is igaz az energia-megmaradás törvénye. Az energia mindig aktivitást is jelent, önfejlesztést, tudatos keresést, ami meghozza azokat a szempontokat, amelyeket egy idő után már messziről ki tudsz szűrni akár a személyes ismerkedés helyszínein is a nőkben.

Milyen típus vagy és milyen típusú nők mellett éreznéd kiteljesedve magad? Mennyire reális a magaddal és a nőkkel szemben felállított elvárásod? Ezen kérdések tisztázása nélkül nem lehet célt kitűzni. Ha pedig nincs cél, nincs fejlődés, nincs előrelépés, se személyiséged alakulásában, se szerelmi életed fellendítésében. A PUA.HU ingyenes tanácsain keresztül megtapasztalhatod, hogyan légy tudatos. Kezdd el az ismerkedést akár élőben egy nappali akció során, akár éjszaka egy szórakozóhelyen, vagy otthon az ingyenes társkereső oldal előtt, egy dolog mindig állandó: te magad, akit meg kell tudnod vonzó férfiként mutatnod a nagyközönségnek.