Csomagok és árak

A tréninget havonta tartjuk, így add le alul a jelentkezésedet mielőbb, mert várólistánk átlagosan 1,5 hónap! Ha most kifizeted, előre kerülsz a várólistán!

Tréning részletek

Nappali terepoktatás 3 óra
Éjszakai terepoktatás 3 óra
Helyzetgyakorlatos elméleti oktatás 1 óra
Szociális szabadság gyakorlatok  Megtanítjuk neked és begyakoroljuk veled, hogyan érd el, hogy szabadon merj ismeretlen embereket és nőket megszólítani és velük kapcsolatba kerülni.
Önbizalomerősítő gyakorlatok  Saját magunk által az elmúlt 13 év során kifejlesztett gyakorlatokkal erősödik lépésről-lépésre az önbizalmad, a korábbi több ezer ügyfelünkhöz hasonlóan.
Testbeszéd gyakorlatok  A vonzalom egyik kulcsa a vonzó testbeszéd, melyet folyamatosan javítunk és korrigálunk benned a gyakorlatok során. Meg fogod látni, hogy pár apró változtatással mekkora sikereket lehet elérni – hiszen mi kívülről látunk téged és azonnal felfedezzük a hibákat.
Ismerkedés gyakorlatok (megszólítás, vonzalomkeltés, flörtölés, telefonszámszerzés)  Végigvesszük az összes olyan gyakorlatot: hogyan juss el egy ismeretlen nő megszólításától odaáig, hogy megadja neked a telefonszámát.
Telefon, sms tanácsadás 

Válaszd ki, hány napra szeretnél jönni!

Fizesd ki most és foglald le a legközelebbi tréningre a helyedet. A foglalásod után felhívunk a részletekkel kapcsolatban és egyből megkapod a következő neked is megfelelő szabad időpontot, megelőzve azokat, akik még nem foglaltak és hezitálnak.

Szerintem már eleget vártál álmaid nőjére. Itt azt idő, hogy a tettek mezejére lépj. Nem? 🙂

3x1 nap

180.000 Ft helyett csak
149.700 Ft

1 nap

59.700 Ft