Irányítás és engedékenység I.

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Vonzalmat úgy is generálhatsz, ha irányító típus vagy, és mások szolgálatkészek veled szemben, szívesen segítenek neked stb.

Irányítás és engedékenység, példák irányításra

Ha irányítasz egy beszélgetés során, az azt jelenti, hogy gyakorlatilag úgy formálod a beszélgetést, ahogy szeretnéd. Például megkéred őt, hogy fogja meg az italodat, amíg te WC-re mész. Ha kettesben akarsz maradni vele, elhívod egy csendesebb helyre, és követ téged. Azt mondod, beszéljen a családi életéről, és megteszi. Ha te határozod meg, hogy miről beszéljetek, akkor te irányítasz. Ez a képesség hihetetlenül vonzó tulajdonság. Minél merészebb vagy, annál vonzóbb is leszel. Az, hogy egy ismeretlen lány leüljön veled beszélgetni, relatíve kis erőfeszítést igényel. Nem kell túl tökösnek lenned, csak egy kis bátorság kell hozzá. Ahhoz viszont, hogy odamenj egy általad alig ismert lányhoz, és azt mondd neki, hogy vágjatok neki csak úgy az éjszakának, ahhoz hihetetlen nagy bátorság kell, viszont az igazság az, hogy nagyobb vonzalmat is generál.

Irányítás és engedékenység, példák engedékenységre

Az engedékenység alatt azt értem, hogy a lány hagyja, hogy irányítsd. Ezt persze lehetetlen valami alap vonzalom nélkül elérni, ezért nagy dolog egy éjszakai ismerkedés után csak úgy elvinni egy lányt valahova. Nagyon sokat ér, ha el tudod vinni egy másik szórakozóhelyre, mivel ha el tudod vinni, az azt jelenti, hogy valamilyen szinten kötődik hozzád, hogy beleinvesztált már annyit a kapcsolatotokba, hogy megérje elmennie veled, attól függetlenül, hogy szinte egy vadidegen srác vagy neki.

Irányítani szóval és cselekedettel is tudsz, itt van néhány példa:

• Elviszed a lányt a baráti társaságától, hogy kettesben maradjatok.

• Megkéred, hogy fogja meg valamilyen cuccodat, amíg elintézel valamit.

• Tök spontán elviszed máshova a lányt.

• Szociális képességeiddel vagy csak szimpla ügyességgel olyan helyekre viszed el a lányt, ahova amúgy nem tudna eljutni (zárt épület, valami nagy együttes koncertjénél elviszed a back stage-re, …)

• Elviszed termálfürdőzésre, vagy bármi ilyesmi érdekes és izgalmas kalandra.

Irányítás és engedékenység, a kettő közti egyensúlyról

Beszélgetés közben irányítani nem nehéz dolog. Csak annyit kell tenned, hogy te hozod fel az újabb és újabb témákat (ha érzed, hogy kirekesztettnek érzi magát a beszélgetésből, vegyél vissza egy kicsit, és hagyd, hogy meséljen magáról, hogy érezhesse, hogy figyelsz rá). Ha beszélgetés közben irányítani akarsz, csak annyit mondasz, hogy beszéljen a hobbiiról (vagy amiről épp kérdezni akarod), és ő beszélni fog róla. Ezt egy kicsit össze is keverheted a megfeleltetéssel. Mutatok egy példát:

Én: Mesélj, mit szoktál hétvégenként csinálni?

Ő: Rengeteget futok. Tavasszal szeretném lefutni a maratont.

Én: Hihetetlenül megleptél… Rengeteg kitartást igényel az a sok edzés.

Most picit el fogunk gondolkozni az ugratás és a megfeleltetés közti különbségen. Ha egy lányt ugratsz, akkor megszakítod vele azt a kiépülőben lévő láncot, amiből majd egyszer kapcsolat lesz. Ez által izgalmat generálsz benne, és utána a megfeleltetéssel eléred, hogy ismét összeforrjon az a lánc, és még erősebb legyen. Ez azért van, mert az ember csak azt becsüli meg, amiért küzdött. Van egy fontos fogalom, amit még ismerned kell ebben a témában: az ajándék. A dolog lényege annyi, hogy ha valamit megtesz neked a lány, akkor utána éreztetned kell vele, hogy sokat jelent a segítsége. „Meg kell ajándékoznod.” Egy simogatás, egy ölelés, bármi megteszi, ezzel tudat alatt is azt sugallod neki, hogy jól tette, amit tett.

A cikk második részét itt olvashatod: Irányítás és engedékenység II.

Miért hagynád, hogy a nők hordják a nadrágot, amikor pont ők maguk is egy domináns pasit keresnek maguk mellé? Fejleszd gondolkodásmódodat és ismerkedési módszereidet!

Hogyan? Olvass tovább és megtudod, mit hallgattak el eddig előled!