Irányítás és engedékenység II.

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Irányítás és engedékenység, tartsd be a fokozatosság elvét

Ha most ismerkedtem meg egy lánnyal a bárban, és át akarom vinni máshova, akkor megkérem, hogy menjünk arrébb a barátaitól, és legyünk kettesben… Elviszem máshova a helyen belül, leültetem magam mellé valahova, aztán… Elmegyek WC-re és megkérem, hogy fogja meg addig az italomat. Ha ez után hívom el máshova, akkor úgy érzi, hogy már viszonylag sokat beleinvesztált ebbe a kapcsolatba, ezért ha kellően domináns vagyok, akkor a lány velem jön!

Nem mehetsz csak úgy oda a lányhoz ezzel a dumával, hogy: „Ha tudnád, hogy egy hónap van hátra az életedből, mit csinálnál holnap?”. Azaz… Odamehetsz, de az eredményt sejted. Gáz. Ahhoz, hogy belsőbb kérdéseket tehess fel a lánynak, ahhoz nagyobb odaadás kell az ő részéről is, hiszen minél többet tesz bele a kapcsolatba, annál sebezhetőbbé teszi magát, és ez kell ahhoz, hogy őszintén tudjon önmagáról beszélni, amivel még inkább sebezhetővé teheti magát előtted. Az ismerkedés elején még arról beszéltek, hogy kinek mi a kedvenc színe, vagy ki milyen helyekre szokott járni, aztán szépen lassan kibontakoznak a mélyebb témák is, mikor tényleg önmagatokról beszéltek, nem általános dolgokról. Megjegyezném, hogy ugyanaz a kérdés hathat komolyan, filozofikusan is és ostobán is. Például ha rengeteget beszéltetek már ilyen belsőséges dolgokról, és megkérded a lányt, hogy mit csinálna, ha tudná, hogy meg fog halni X napon belül, akkor tényleg el kezd rajta gondolkozni, de ha ismerkedéskor mész így oda, akkor valószínűleg nem leszel túl sikeres nála.

Folyamatosan kell egyre mélyebb dolgokról beszélni. Mit dolgozik, mi az a dolog, amit legszívesebben csinál a világon… Így szépen lassan hihetetlenül mélyre lehet jutni, és nagyon komoly dolgokról tudtok beszélni. Ha ez nem megy, ne izgulj. Minden nőnél nem fog menni, valakivel egyszerűen nem fogjátok megérteni egymást. Rá ne pazarolj időt, nem a te személyiségedhez illő. Érezned kell, hogy mikor milyen mélységű kérdést tehetsz fel, és gördülékenyen kell formálnod ezeket a beszélgetéseket, hogy ne legyenek erőltetettek. Ha eddig magas szintű szociális életed volt, csak a lányoknál nem volt nagy sikered, akkor nem fog nagy problémát okozni ez a dolog. Ellenkező esetben ismerkedj, és gyakorolj!

Irányítás és engedékenység, nem minden áron

Ha a lány engedékeny veled szemben, elfogadja, hogy (bizonyos dolgokban) te irányítasz egy kapcsolatban. Ez nem azt jelenti, hogy mindig te mondod meg, hogy hova menjetek, vagy hogy mi legyen, hanem felajánlasz valamit, és vagy van kedve hozzá, vagy nincs. Ne feledd, egy kapcsolat 2 emberről szól, így az ő nézeteit is figyelembe kell venned.

A nők alapvetően azokat a pasikat szeretik, akiket követhetnek. Irányíts, és hamarosan a lány a karjaidban fogja találni magát! Hogyan válj karakán, dominás férfivá, aki támasz lehet és mégis kihívás?! Az 3 napos Intenzív Gyakorlati Tréningen választ kapsz erre. Részletekért olvass tovább!

u.i.: A cikk első részét itt olvashatod: Irányítás és engedékenység I.