Irreális szerelem veszélyei

Soha ne állj le a fejlesztéssel, még akkor sem, ha otthon az asszony vár! Ez neked jár!

Ádám a négyeshatos villamos leállása miatt csak jelentős késéssel tudott odaérni a megbeszélt találkozónkra. A foglalkozás elején átbeszéltünk néhány dolgot a barátnőjével kapcsolatban. Nem régóta vannak együtt a lánnyal, de a lány sajnos kissé idealizálva látja Ádámot.

Szinte minden tulajdonsága lenyűgöző számára, nem látja, hogy ő sem minden szempontból tökéletes. Ez sok esetben zavarja, hiszen a lány nem az igazi személyiségébe szeretett bele, hanem egy illúzióba, egy általa kreált képbe. Ilyen esetekben nyilatkozik meg, mikor a lány hibázik valamit, akkor túllihegi a dolgot, valamint nem képes észrevenni az igazi értékeit, áltulajdonságokkal ruházta fel Ádámot. Ez nagyon veszélyes és bosszantó dolog, hiszen csüggesztő a tudat, hogy nem önmagam miatt értékelnek.

Normál esetben kiváló szenzorral rendelkeznek a nők. Finoman tudják felhívni a figyelmedet arra, hogy milyen jellembeli hibákkal rendelkezel és mi az, ami kevésbé elviselhető tulajdonság benned. Szóval erre nem árt figyelni, mert jó érzékkel figyelmeztetnek. Ezért hallgassátok meg őket, mert a sokszor egészen találó kritikát tudnak megfogalmazni.

Megszólítások peregnek sorra

A gyakorlás gyors ütemben kezdődött, hiszen Ádám szerette volna behozni a lemaradását. Az elején a testbeszéden végeztünk néhány finomhangolást, hiszen a testtartás a saját magunk ellenőrzése az első lépés a gyakorlás megkezdésekor. Ezt követően néhány szociális játékkal folytattuk, amikben a lányok szívesen működtek együtt velünk és ezáltal megkönnyítették a gyorsabb ráhangolódást.

Aztán jöttek az véleménykérő bolti megszólítások, ahol azt gyakoroltuk, hogy minél gyorsabban elérjük, hogy a beszélgetés ne egy termékről, áruházról vagy munkáról szóljon, hanem egymásról. Igyekezz minél hamarabb komfortot kialakítani magatok körül, különben esélyed sem lesz rá, hogy átkerülj az érdekes kategóriába. Ne felejtsd el, csupán pár perced van rá, hogy megmutasd, tudsz különb, újabb, érdekesebb lenni, mint a többiek a piacon. 

A megszólítások gyors egymásutánban jöttek, voltak gyors elküldések és biztató sikerek. De összességében a folyamatra kell összpontosítani, hogy ne apró botlások vagy gyors sikerek kerüljenek a középpontba, hanem az, hogy csinálod és vannak folytonos visszajelzések.

Apró eredmények a nagy cél érdekében

A mai gyakorlás lüktető volt és sokszor kapkodnunk kellett, de ezt leszámítva jó volt látni, hogy még fele annyi idő alatt is lehet elérni eredményeket, ha igazán odatesszük magunkat.

Te rossz időben is kimész gyakorolni vagy most inkább ráfogod az időre és majd lesz valami? Ha nem kifogásokat, hanem megoldásokat keresel, amivel minőségileg javíthatod a csajozási képességedet, akkor olvass tovább!

Ádámhoz hasonlóan Te is egy kapcsolat elején állsz? Szeretnél felkészülni a párkapcsolatban adódó kihívásokra? Már egy-két alkalom a VIP Coaching-on garantálja, hogy a viharos időszakban is férfiként álld meg a helyed!