Ismerd meg a nőket, hogy többé ne a haveroktól kérdezd a titok nyitját

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

A nő mint ismerős ismeretlen lény

A nők vajon hol és mikor szívták magukba a női praktikákat? Hogyan tanulták meg, miképp kell bánni a férfiakkal? Azt mondják erre, hogy serdülőkorban, amikor mindenkiben beindulnak a hormonok, minden érzékszervükkel figyelik a férfiak reakcióit. Ezeknek a tapasztalatoknak a birtokában csiszolták tökélyre a technikáikat. Nem ismeretlen helyzet, amikor nő és férfi között tisztázatlan viszonyok borzolják a kedélyeket.

A nők hajlamosak húzni a másik nem idegeit azzal kapcsolatban, hogy felfedjék kártyáikat: tetszik-e nekik vagy sem, érdeklődnek-e iránta van sem. Sőt mi több vannak kacéran szeszélyesek is, akik eleinte minden porcikájukkal mintha azt üzennék, hogy most komoly érdeklődést mutatunk, aztán egyik pillanatról a másikra csak úgy megvonják figyelmüket.

Nem mondtam újdonságot, ugye? Feltűnt már sokaknak az efféle magatartás?  Akkor kérdezném: ha nekünk is feltűnt, akkor miért nem élünk a nők serdülőkori stratégiájával: miért is nem adaptáltuk még eddig?! Első lecke:

  • Meg kell tanulnunk, hogyan kell a nőket pontosan megfigyelni.
  • Jártasságot kell szereznünk gondolkodásmódjukban és tanulmányoznunk kell a viselkedésüket.
  • Meg kell tanulnunk helyesen olvasni a női jelzésekből és a reakcióikat a férfi jelrendszer szerint értelmezni, beilleszteni.

Ha ez sikerült, akkor a női lélek bugyraiba kell alászállnunk, hogy elemezhessük a nők kiválasztó műveleteit. Majd nem maradhat el az egyik sarkalatos pont: a testbeszédük megfelelő dekódolása sem. Csak miután ezeket a koordinátákat alaposan körüljártuk és megismertük, csak akkor leszünk képesek irányítani a csajozás menetét.

A női psziché működése

Az iskolában nem tanítják meg a fiúknak, hogyan értsék meg a nőket. Nem is csoda, ha sok pasi felnőtt korban a párválasztás küszöbén azon dörmög, hogy egyszerűen nem lehet őket megérteni. Pedig lehet. Az első, amit meg kell értenünk, hogy a nők egészen másképp látják a világot, mint a a férfiak. A második, hogy erre miérteket találjunk.

Az egyik alapvető különbség nők és férfiak között az a mód, ahogyan a nők magát a kommunikációt felfogják. Amikor egy nő beszélget egy pasival, ösztönösen követi tekintetével és egész testével a férfi szavait. Azonos ritmusban lélegzik vele. Felveszi az érzelmi jeleket, az értelmén keresztül követi, és kutat érzelmi adattárában egy kapcsolódási pont után. A nő agya stimulálja a férfiak agyát. Saját magát mint egy férfiérzelem-detektort azonosítja.

A nő az információnyelő tükör

A nő úgy tükrözi vissza a férfi gondolatait, mintha azok sajátjai volnának. A kommunikációs folyamatban úgy próbálja megérteni a férfiakat, hogy reprodukálja azok gondolatait. Igazi érzelmi magánnyomozó, aki értőn olvass arckifejezésből, hangszínből, értelmezi az érzelmi kis semmiségeket. Felismer, azonosít, kategorizál. Kimondatlan dolgokra így ad megfelelő választ. És a pasik? Ők már sokszor csak arra riadnak fel, ha már a könnyek záporoznak vagy az ajtók csapódnak.

A vonzalomkeltés alapja, hogy rendben legyek önmagammal. Ahhoz, hogy a nő hiteles információkként könyvelje el a gyűjtött adatokat, kell, hogy tapasztalja: kongruens vagyok magammal. Tehát testbeszédem és szóbeli üzeneteim egybevágnak. Pozitív kisugárzásom nem álca, érdeklődésem őszinte, érzelmeim valósak. A detektívnőm megelégedésére: minden infó egybevág.

Tudod, hogy a pozitív kisugárzás, a vonzó életstílus és vonzó személyiség a titok nyitja, mégsem tudod, hogyan változz a gyakorlatban, akkor most itt a segítség! Jelentkezz az 3 napos Intenzív Gyakorlati Tréningre még most és játszd le saját belső játékaidat garantált útmutatással!