Ismerkedés korhatár nélkül

Ez jó mulatság, férfimunka volt!

Vasárnap a 3 napos intenzív tréningből egy délutáni gyakorlás maradt még vissza a résztvevőknek. A srácok konkrét kérdésekkel szerelkeztek fel az elmúlt két nap, illetve a korábbi élményeik alapján.

Amit érzel legbelül, azt sugárzod magad körül

Az első észrevétel, amit elmondtam, hogy aznap is – ahogy minden alkalommal, amikor gyakorolsz – érvényes a megállapítás: ahogy érzed magad, úgy éreznek a lányok is.

Néhány példa. Ha ott vagy egy szórakozóhelyen és egy lány megadt a telefonszámát, akkor csak akkor mond neki, hogy menned kell, ha tényleg elhagyod a helyet. Ha még maradsz és folytatod az ismerkedést, akkor mondj neki annyit, hogy visszamész a barátaidhoz, majd találkoztok. Természetesen ezt elérhetőségcsere után tedd meg.

Ilyenkor is légy következetes

Ha egyedül vagy, akkor mond azt, hogy beszélsz egy ismerősöddel, de később biztos összefuttok még. Válogasd meg, hogy kinek kéred el a telefonszámát, és ne a mennyiségre, hanem a minőségre menj! Ha már komolyan csinálod. Nyilván ez a kezdőkre nem vonatkozik, nekik a számokat kell növelni, akkor lesz miből építkezni.

Ismerkedés az utcán

Ha bármilyen tömegközlekedési eszközön szemezel a lánnyal és érzed, hogy ha lenne lehetőségetek, akkor érdeklődne irántad, akkor várd meg, hogy hol száll le és szólítsd meg őszintén. Ennél könnyebb eset, mikor a megállóban ácsorog és halálra unja magát.

Ilyenkor egy vélemény- vagy segítségkérő-nyitás sokkal emeli az értékedet. A kérdések után vicceket gyártottunk, korlátlan beszélgetést gyakoroltuk aztán pedig nekikezdtünk az utolsó gyakorlati résznek.

Miért ne lehetnél Te az a bizonyos férfi?

Zolit ki kell emelnem a srácok közül, mivel szó nélkül végigcsinált minden gyakorlatot, pedig nem mondhatnám, hogy egy sétagalopp lett volna számára a tréning. Sokat küzdött, sokszor szerették volna hazaküldeni a nők, vagy elérni hogy feladja, de nem tette!

Állhatatosan és óriási kitartással végigcsinálta a tréninget, amiért külön gratulálok neki. Zoli példát mutatott mindenkinek és bebizonyította, hogy 52 évesen sem kell lemondani az álmainkról. Köszönöm neked!

Befejezésül el kell hogy mondjam, ez laza menet volt ahhoz képest, amilyennek indult. A résztvevők pedig egytől egyig kitettek magukért. Most már csak az a feladat, hogy önállóan is képessé váljanak kivitelezni a tanultakat és megtölteni azt a bennük rejlő vonzó személyiséggel. Ez számodra is valósággá válhat, jelentkezz a következő intenzív tréningünkre! A részletekért kattints tovább! ««

Ha nincs annyi jövedelmed, hogy részt vegyél a 3 napos intenzív ismerkedési tréningen, de végre tenni akarsz magadért, akkor szerezz magadnak barátnőt! Most otthonról is megtanulhatod, hogyan! Bővebb információkért kattints ide!