Ismerkedés oktatás

Tudod magadról, hogy egy rendes, kedves, szorgalmas, okos, tehát egyszerűen jó srác vagy. Ezzel eddigi barátnőid – már ha voltak – egyet is értettek, ennek ellenére sosem jött össze semmi. Elhagytak, elléptek, “legyünk csak barátok” szöveggel szakítottak. Vagy egyáltalán semmi sem jött össze a lányokkal. Ellenben gyakran irigykedsz a haverodra, amikor sörözés közben magyarázza a legutóbbi randit a párjával, de még be sem fejezte, már rá is kezd egy másik barátod. Szakítás esetén is ismerkedési tanfolyam nélkül félelmetesen rövid idő alatt képesek egy új barátnőt találni. Ismerős? Szeretnéd tudni, hogy mi a titkuk? Szeretnél Te is vonzó srác lenni, aki könnyűszerrel megtehetné, hogy egy tartós párkapcsolatot összehoz? Szeretnél az lenni, aki szintén dönthet?

A pua.hu ismerkedési tanfolyamai azért a legjobbak ebben a műfajban, mert nem szoknyabolond nőcsábászokat nevel, hanem megtanít mindarra, ami a csajozást művészetté, az ismerkedést élvezetes kalandjátékká teszi. Az ismerkedési tanfolyamokon mindamellett, hogy te is megszerzed a csajozás titkos tudását, a gyakorlatban ki is próbálhatod magad a plázában vagy a szórakozóhelyen lévő lányokon – természetesen pua trénerek mentorkodása alatt, hogy kielemezve segítsenek a fejlődésed útján.

De ha csak ennyit adna a pua.hu ismerkedési tanfolyama, nem lehetne a legjobb. Hol kell kezdeni? Legbelül: a személyiségnél. Feltárni és feloldani, hogy mi okozza a nőkkel való ismerkedés sikertelenségét, feltölteni önbizalommal és elfelejteni a szorongást. Így a férfiak, akik jelentkeznek a tanfolyamra, az utolsó napon már pár lépéssel közelebb kerülhetnek ahhoz, hogy valódi Férfiként álljanak helyt az ismerkedés világában.