Ismerkedési kérdések

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Kerüld el a tipikus hibákat az ismerkedési kérdéseknél!

A legtöbb férfi, amikor elkezdi a nőkkel való ismerkedést, az első komoly feladat, amivel szembesül, és ami már a gondolati körök lefutása alatt félelmet kelt benne: hogy mi történik majd akkor, amikor a megszólításon túljutva beszélgetésre kerül a sor.

Szorongást okozó kérdések az ismerkedésben

  • Mitől lesz valami beszélgetés?
  • Hogyan lehet a lehető legtöbb információt összegyűjteni a partnerünkről úgy, hogy ne vallatásnak vagy interjúnak hasson, de az ismerkedési kérdések nyomán is legyen második, harmadik, akár sokadik alkalom is a találkozásra.
  • Mi viszi előre a beszélgetés és ezzel együtt az ismerkedést?

Az ismerkedés leginkább kézenfekvő módja a beszélgetés, társalgás. Fontos megjegyezni tehát, hogy nem monológokat, hanem gondolatcserét, kérdés-válasz-vélemény-válasz-kérdés stb. adokkapokot szeretnénk elérni.

Az ismerkedés kommunikációs csapdái

Nagyon sok férfi az ismerkedésben elszánt, mégis belefut az ismerkedési kérdések kapcsán elkövethető tipikus hibákba, amelyek könnyedén megelőzhetőek lennének. Ugyanis mi a haszna annak, ha az ismerkedési kérdéseinkkel nem állunk be a tömegférfiak szürke sorába? A nők, akikkel éppen társalgunk garantáltan meg fognak jegyezni bennünket, hiszen a beszélgetés során átsuhan a fejükön az ítélet: „jó vele beszélgetni, érdekes kérdéseket tesz fel, ilyet még nem tapasztaltam”.

Hogyan tudod elérni, hogy saját ismerkedési kérdéseid gyökeres változáson essenek át? Hogyan kérdezz ismerkedés során úgy, mint azok a férfiak, akik magabiztosak, tudják mit akarnak és a nők már-már a jutalmazottak azáltal, hogy figyelmet kapnak egy vonzó férfitól? Ezekre a kérdésekre adja meg az Intenzív Gyakorlati Tréning a választ mind elméleti, mind pedig gyakorlati téren.

Hiszen milyenek a jó ismerkedési kérdések?

Gondolatot ébresztenek és továbblendítik a beszélgetést. Éppen ezért soha nem érdemes evidenciákra rákérdezni avagy evidenciák kijelentéseit kérdésként újrafogalmazni. Kevésbé lesz motivált ugyanis egy nő a beszélgetés folytatásában akkor, ha egy szórakozóhelyen azzal a kérdéssel fordulsz hozzá: „Gyakran jársz ide?”

A fenti kérdés további igen tipikus hibája, amit lépten nyomon elkövetünk, hogy eldöntendő vagy zárt kérdést teszünk fel a nőnek. Megadjuk neki a lehetőséget, hogy ha nincs olyan nagy kedve beszélgetni, akkor egy rövid igen-nem-mel le is tudja udvariassági reakcióit.

Ha ezek tehát nem vezetnek sikerre, akkor mi?

Az Intenzív Gyakorlati Tréning egyik hasznos tanácsa, hogy mindig nyitott kérdést fogalmazz meg, hogy teret adj a nőnek kifejtenie a felébresztett gondolatait a témával kapcsolatban. Egy másik fontos tanács, amit érdemes megfogadni, hogy míg te keveset beszélsz, addig a nőt beszéltesd. Érd el nála, hogy kedve legyen csevegni. Ez azért hasznos, mert a legjobb beszélgetőpartnerek legtöbb esetbenazok, akik professzionálisan tudnak valakit meghallgatni.

Másrészt Neked elegendő a témát felhoznod, míg a kifejtése a nőre marad. A nők ugyanis elvárják a férfiaktól, hogy legyenek széles látókörűek, szociálisak, s ebbe maximálisan beletartozik az is, hogy tudjanak társalogni. A sikeres társalgás pedig sokszor nem a helyes válaszadáson, hanem a jól irányzott kérdésen áll vagy bukik.

Az ismerkedési kérdések Bibliájának megismerése vár rád többek között az Intenzív Gyakoralti Tréningeken is.