Kedves srác = viszlát

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Évmilliókig a jó fiúkat egyszerűen elsöpörték a rossz fiúk, akikre így gyakran az éhhalál várt, mert elvesztették a harcot a nyersanyagokért. Ez azt jelentette, hogy a nők akik a kedves férfiakhoz vonzódtak, valószínűleg szintén éheztek, s így nem szaporodtak annyira sikeresen. Más szóval, idővel egy nő sem maradt, aki rendelkezne azzal a tulajdonsággal, hogy a „kedves fickókra” bukna.

Mit értek kedves fickó alatt?

A kedves fickó azt jelenti, hogy csak a nő kívánságait lesi egy hátsó szándékkal megfűszerezve: a kedvességével akarja elcsábítani őt, azaz meghódítni.

Kedves srác = viszlát, az evolúció szemszögéből

Az evolúciónak évmilliókba telt, mire kigazolta a rendes srácokat kedvelő nőket. A helyzet annyira veszélyessé vált, hogy mára minden férfinak teljesen, tudományos tényként kell befogadnia a következő szállóigét: „Nőknél a jó tett nem marad büntetlenül.” Az evolúciós szemszögből nézve a „nemek harca” nem kevesebbet jelentett, mint a halhatatlanságot vagy az annihilációt. A szeretkezés útján történő reprodukció valaki olyannal, akinek istentelen jó (értsd: szerelmeskedési) génjei vannak az egyetlen esély arra, hogy túléljük a halált. Ez azt jelenti, hogy csak annak van értelme, ha megtalálod a legjobb társat, akit lehet, és minden lehetőséget megragadsz, amikor szükséges irányítani a kapcsolatot.

Kedves srác = viszlát, vagy mégsem, ha kihasználható vagy

A női elmében van egy egyedi irónia: „Ha egy férfi irányítható, akkor valószínűleg rossz génfogás, ezért nem érdemes a génjeiért használni!” De ha egy férfi irányítható, közben viszont használható a „kedvességéért”, a szívességeiért, a pénzéért, stb., annyira, hogy tudjon valamit nyújtani a nő gyerekeinek, akkor a nő kihasználja ezeket a felszínes értékeket – amelyek nem annyira létfontosságúak a genetikai túléléséhez – miközben nem érez vonzalmat. (A női agyban ez így van bekábelezve: a legfontosabb dolog, amit egy férfitól szerezhet, az a győztes DNS, a hímivarsejtben. Ha egy férfi nem magabiztos, akkor úgy tűnik hogy vesztes DNS van benne. Ennél fogva a gyerekei is ilyenek lennének, akik lehet, nem élnek túl vagy nem szaporodnak. Emiatt pedig nincs vonzalom.)

Természetesen egy férfi, aki a pénzére és a „kedvességére” támaszkodik, nem is biztos hogy a „saját” gyerekeinek az apja! Ezért annyira fontos a férfiaknak hogy ők legyenek a dominánsak/legjobb fogások/a vonzó férfiak, máskülönben megnő az esélye annak, hogy valaki más gyerekét nevelik fel. Ha szánni való emberként viselkedsz, felejtsd el. Az már történelem. Amikor a nők gyengének/szánni valónak/kedvesnek látnak, az nem ártalmas, mert ameddig terhesek, addig biztos, hogy a gyerek az övék. A legjobb biztosíték egy férfi számára arra, hogy a gyereke a sajátja, az mindig is az volt, hogy  egyszerűen tegye magát annyira vonzóvá, hogy a nő ne érezzen vonzalmat senki más iránt. Jobb fogássá kellett tennie magát, ami azzal járt együtt, hogy bátrabbnak kellett lennie, jobb vadásznak, őrnek, stb. Más szóval, a nemi értéket tekintve a férfi a „maszkulin” jellemvonásaira és a tanult képességeire hagyatkozott.

Kedves srác = viszlát, soha többé

Amíg egy nő szociális értéke elsősorban a kinézetéből ered, addig egy férfié abból, hogy mire képes. Ha pedig önbizalom nélkül cselekszel, a nő azt fogja hinni, hogy nem vagy képes semmire. Ez a próbálkozásaid zsákutcája. Ezért annyira fontos a viselkedésed. Szóval nem csak hogy a „kedvesség” a férfiasság ellentéte, nem csak hogy egyáltalán nem szerelmeskedési a nők számára, de a nők még ki is fogják használni, noha semmiféle vonzalmat nem éreznek.

Konklúzió: Nem a kedvességgel van a probléma, hanem azzal, ha a kedvesség egy hátsó szándék. Egy vonzó, domináns férfiugyanúgy lehet kedves, és ezzel semmi gond nincsen!

Hogyan válj azzá? Olvass tovább és megtudod! 

Eleged van a papolásból, hogy így változz meg úgy változz? Te a tettek embere akarsz lenni? Akkor tedd meg az első lépést a legintenzívebb fejlődés érdekében akár egyetlen délután során. Bővebben a lehetőségről itt találsz információkat.