Kelts jó első benyomást

Az ismerkedés folyamata már azelőtt elkezdődik, mielőtt egy szót is váltanál a nővel. A nők a környezetükben tartózkodó férfiakat finomabb módon mérik fel anélkül, hogy tudnád, hogy tudomást vettek rólad.

Tehát a JÓ ELSŐ BENYOMÁS ALAPVETŐ:

Látszódjon rajtad, hogy jól érzed magad

A legtöbb srác nem támogatja magát, mikor egy bárban vagy klubban ismerkedni akar. Csak a pultnál állnak vállukat egymásnak támasztva a haverokkal, szemérmetlenül bámulva a nőnépet, és alkalmanként hülye kommenteket löknek egymásnak, mikor egy vonzó nő arra sétál.

Ők ritkán tűnnek úgy, mintha élveznék egymást társaságát – tehát hogy tudná egyetlen egy nő is élvezni a társaságukat?

Amikor olyan embereket látsz, akik jól érzik magukat, ösztönösen a móka része akarsz lenni – sokkal barátságosabbnak, biztonságosabbnak és alapvetően jobbnak tűnnek. Ha nagyon muszáj, színleld, amíg nem válik a részeddé. Látszódj boldognak, hogy ott lehetsz, és közvetíts magasabb szintű energiát, mint azok, akik körülvesznek úgy, hogy alkalmazz tudatos testbeszédet, mosolyogj, és reagálj eltúlzott reakcióval, mikor az emberekkel beszélsz.

Ne bámuld a lányokat

Ne állj be tornasorba a barátaiddal, hanem ehelyett álljatok egymás felé furdulva, és ha muszáj, finoman csekkold a tehetséges lányokat egymás válla felett elnézve. Ez az, amit a nők is csinálnak, tanulj tőlük!

Legyél a mókás, barátságos srác

Ha egy lány már látta, hogy egy savanyú alak vagy, és később odamész hozzá egy nagy mosollyal az arcodon, erőltetettnek és műnek fog látszani.

Ha társalogsz a személyzettel, más srácokkal, viccelődtök a haverokkal és alapvetően barátságos vagy, akkor ha odamész, sokkal befogadóbb lesz, mert már addigra megmutattad, hogy vicces, barátságos vagy, aki mindig így viselkedik, és a természetes személyiséged egy kúl srác, aki szeret embereket megismerni.

Ne olvadj be!

Mint egy alapvető szabály, már sokszor hallhattad, hogy a ruháid minimum említésre méltók legyenek. Ha egy lány még csak meg se tudja próbálni megdícsérni a farmerod, cipőd, inged, dzsekid, akkor az azt jelenti, hogy az öltözéked pocsék vagy általános.

Nem kell annyira messze menjél, hogy szőrmekalapot hordasz a trendi bárokban, de meg kell mutasd, hogy van személyiséged, és nem csak egy arc vagy a tömegből az alapján, amit hordasz. Ha spórolnod kell, akkor először szerezz be egy jó minőségű cipőt és dzsekit/zakót.

Kényeztesd el magad

A nők hihetetlen hozzáértők a legkisebb részletek észrevételében is. Tisztítsd a körmeidet, vasald ki az ingedet, mosd és kondicionáld a hajad, és törődj az orrszőrzeteddel is. A apró dolgok nagyon bejönnek egy nőnek.

De ami még ennél is fontosabb: a belső pozitív kisugárzás! Fejleszd magad az alapoktól. Az első lépéseket és hogy én hogyan csináltam, elmondom a VIP Coaching-on sok gyakorlati tanáccsal levezetve!