Képezd magad kontraintuitívvá

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

A kontraintuitívvá válás legjobb módja, hogy ragadd meg az alkalmat és kérdezd meg magadtól, hogy: „mit mondana/tenne egy átlagos fickó ebben a helyzetben” – s vedd észre, hogy hogyan tehetnéd mindennek az ellenkezőjét humoros, játékos formában. Tartsd ezt észben mialatt a honlap többi részét olvasod tovább, s biztos vagyok benne, hogy látni fogod, amint a legtöbb elmélet kapcsolatban áll ezzel a szabállyal.

Képezd magad kontraintuitívvá, hogyan legyél játékos

A humor felkelti a figyelmet, a játékosság párkapcsolatot szül. A játékosság általában magába foglalja, hogy ugratod a lányt, mialatt egy kicsit mosolyogsz, vigyorogsz, mintha ki akarnád nevetni. Bármely kimondott szöveg lehet játékos, éppúgy mint az előadásmód, ami jobban hozzájárul, a játékossághoz, mint a szöveg tartalma. Finoman lökdösheted a lány vállát, s kétségbe vonhatod, amit mond, mindezt úgy, hogy viccet csinálsz az egészből.

Például itt van egy beszélgetés, amiben részem volt, s ami veled is megtörténhet…

Lány: Hétvégenként kirándulni megyek, hogy kiszellőztessem a fejemet.

Te: El tudom képzelni, ahogy egy izzadt topban és szafari kalapban aprítod a bambuszt 40 fokos hőségben.

Lány: Ha-ha, nem egészen, szeretem, ha a kiruccanás megnyugtató és nem ilyen intenzív.

Te: Nos, van itt a közelben egy szép cserepes növény, miért nem mész és dörzsölöd bele kicsit az arcodat, és így már nem is kell az Amazonast megcéloznod ezen a hétvégén.

Lány: Ha-ha, nem hiszem, hogy fel lennék rá készülve – miközben a magassarkúját és a koktél dresszét mutatja.

Te: Ha valaki tud tűsarkúban és Gucci-ban túrázni, akkor az te vagy.

Lány: És ez mit jelent?

Te: Jelent, amit jelent.

Lány: Ha-ha, oké, ahogy gondolod.

Te: Azt gondolom a kedvenc színed a kék.

Lány: Valójában a piros.

Te: Hmm… nem, a kék az. Hidd el, úgy gondolom, hogy tudom.

Lány: Oké, ahogy gondolod, te hülye.

Te: Mindig ilyen ellenséges vagy azokkal a fickókkal, akikhez vonzódsz?

Lány: Nem.

Te: Jó tudni, hogy én vagyok a kivétel a szabály alól, ne próbálj meg velem áthágni semmilyen más szabályt, bár nem tudom, meddig bírom még kezelni a flörtölésedet.

Megvádolni a lányt azzal, hogy flörtöl veled, vagy, hogy megpróbál megnyerni téged, még akkor is, ha szó sincs róla, egy vicces és pimasz módja annak, hogy arra kezdjen gondolni: „…talán flörtölök vele… Lehet, kedvelem őt…” Ez valóban olyan egyszerű, mint ugratni őt valami miatt, miközben mosoly ül ki az arcodra.

Még ha csak annyi a mondandó: „Ugyan menj már. Na és. – vagy – Dehogy.” – érdemes játékosnak lenni. Sok srác gyerekes humort használ, mert talán ez a legegyszerűbb (pl.: Fúj, ne érj hozzám, tetves vagy!) Ami vicces volt általános másodikban, az még most is az.

TIPP: Ha elnyújtod a szavaid végét, akkor szarkasztikus lesz a hangzásuk, s ennek következtében játékosan hatnak. Bármit mondhatsz egy nőnek, amit csak akarsz, de ha mindezt szarkasztikus hangnemben teszed mosollyal az arcodon, akkor megúszod szárazon. Nemrég egy tanfolyamon megmutattam az egyik diáknak a különbséget aközött, amikor játékosan mondod egy lánynak, hogy: „Húzz a fenébe!” – és aközött, amikor ezt hétköznapi hangnemben mondod.

Amikor a „húzz a fenébe” szöveget közönségesen kifejezéstelenül mondtam, az egész támadólag hatott. Amikor azonban elnyújtottam a „-be” ragot, játékossá vált a dolog. Van különbség a „húzz a fenébe” és „húzz a fenébeeeee”, vagy a „na és” és a „na éééssssss” között. Ráadásul, ha minden szó hangsúlya ellentétes, az egész mondat hangvételével, akkor a mondandó szarkasztikussá válik.

Még több társalgási stratégia és stíluscsiszoló ötlet vár rád, amelyeket online ismerkedésben is bevethetsz! Bővebb információ a stílusos online csajozásról itt!