Kérdezni is tudni kell

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Hogyan válik a kommunikáció beszélésből beszélgetéssé?

Tulajdonképpen a flörtölés során sincs másról szó, mint egy állásinterjúról. Már ami a gondolati keretet illeti. Hogyha túlságosan nagy értéket tulajdonítasz a lánynak, úgy hogy még nem is ismered, akkor ezáltal kevésbé fog vonzódni hozzád. Ilyen esetben segíthet, ha elképzeled, hogy a lány megpályázott egy asszisztensi állást a cégvezetésnél, az ügyvezető igazgató pedig te vagy. Tehát te vagy az, aki dönt. Persze valójában egyenrangú felek vagytok, és ez nem jelenti, hogy ne mutathatnád meg számára, milyen remek, előrelátó és laza srác vagy. De mindenképpen segít neked, ha egyszerűen csak azt képzeled: te vagy a főnök. A kapcsolatban is a férfi az, akinek a nő vágyait figyelembe véve vezetnie kell.

Ha egy szemernyi kétség is felmerül benned, hogy a lány irántad vagy az iránt, amit mondani fogsz neki, nem érdeklődik, akkor nem is fog érdeklődni. A nők úgy megérzik a bizonytalanságot, mint a kiképzett nyomozókutyák az elrejtett kábítószert!

Kínáld fel a témát!

Íme egy példa, hogyan ajánlhatunk fel egy lánynak egy témát.

Ádám: “Mi volt ebben az évben a legszebb élményed eddig?”
Lány: “Egy csodás hetet tölthettem Mexikóban egy spanyoltanfolyam keretében.”

És innen már az ő szavain haladunk tovább:

Ádám: “Jézusom, tudod, hogy évek óta spanyolul akarok tanulni! Hogyan kell azt mondani spanyolul, hogy éppen egy őrült helyes, jófej sráccal beszélgetek és csak arra vágyom, hogy minden percem vele tölthessem? 🙂

Egy témajavaslat sémája

Amit most láttál, az a legegyszerűbb szerkezet: felkínálok a lánynak egy témát, s ezzel mintegy továbbviszem a beszélgetést. De figyelek arra, hogy mennyire involváltan, érzelmileg mennyire felajzva reagál. Ha „bekapta a csalit”, megpróbálom összekötni magunkat ennek a témának a kapcsán. Tehát már csak az a kérdés, hogy melyik csalira fog ráharapni. Hogy mi legyen a jó csali? Ezt már finom érzékkel kell kiválasztani.

Íme néhány téma, amelyeket sikeresen vethetsz be a beszélgetésekben:

  • “Miért szeretik magukat az emberek?”
  • “Miért van két emberi nem?”
  • “Mi magunk meg tudjuk-e határozni gondolatainkat?”
  • “Már részt vettem korábban egy izgalmas masszázstanfolyamon.” (Tulajdonképpen minden nő vágyik rá, hogy végre jól megmasszíroznák.)
  • “Ha egy másik történelmi korba utazhatnál, hova kívánkoznál szívesen és ki lennél?”

Mestere szeretnél lenni a beszélgetéseknek és soha többé nem akarod megtapasztalni, milyen az, amikor a kínos csönd két vállra fektet?

  • A korlátlan beszélgetés stratégiái…
  • a turbó mondat példákban gazdag bemutatása …
  • és még rengeteg beszélgetési téma, ötlet, csajozási szöveg

… tehet téged is sikeresebbé, ha beveted a gyakorlatban mindazon hasznos információkat, amelyeket a PUA Egyetem módszer tartalmaz.

Hogy pontosan mi mindent tanít a PUA Egyetem módszer, itt olvashatsz bővebben.