Kerüld ki a barát zónát

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Mi az a barát zóna? A férfi legnagyobb ellensége. Belekerülni könnyű, de kijutni majdhogynem lehetetlen.


Találkoztál egy lánnyal, nagyon odavagy érte és hirtelen azt gondolod róla, hogy ő az „igazi”.

De aztán ő közli veled, hogy ő csak barátként tekint rád és semmit nem akar tőled azon kívül, hogy elmeséli neked a pasiügyeit és érzelmi szemeteskukának használ.

A legegyszerűbb módja annak, hogy a barátzónába kerülj, ha nem halasz előre az érintések létráján, mikor a lánnyal együtt vagy.

Ez mit jelent?

Például azt, hogy mikor megszólítod nem érinted meg, mikor egymás mellett ültök, nem ülteted az öledbe, nem mered megfogni a kezét, még a harmadik randin sem csókolod meg le stb.

Ha nem mutatod ki a szerelmeskedésuális vágyadat (még ha a valódi szeretkezés természetesen egy jóval későbbi alkalommal is következik be) egy minimális szinten, akkor vagy:

  • azt fogja gondolni, hogy nem jön be neked eléggé – és elkönyvel barátnak
  • azt fogja gondolni, hogy bátortalan vagy, hogy nem mersz rányomulni jobban, mert félsz a visszautasítástól – és elkönyvel barátnak.

Ha bekerültél a barát zónába, akkor onnan már nagyon nincsen kiút!

Mert ha már egyszer elkönyvelt barátnak, akkor a vonzalma irántad az megszűnik létezni.

És ezekután már szinte semmivel sem tudod elérni nála, hogy újra érdeklődjön irántad mint férfi és mint potenciális társ.