Kit és hogyan érdemes megszólítani

Ha eddig elrontottad a megszólítás első lépést, íme néhány szempontot, hogy kiket és hogyan érdemes megszólítani

Érdekes, de egy szórakozóhelyen vagy bárban nem mindig a legszebb nők azok, akiket leggyakrabban megszólítanak. Hogy kikkel ismerkednek szívesen a férfiak, az attól függ, hogy ki adja a legtöbb bátorító jelzést feléjük. Hogy mire kell gondolni? Bíztató, kacér mosolygásra, egy beszédes pillantásra, a fej hátravetése vagy arra, ha a nő a hajával játszik.

Az a helyzet, hogy a férfiak többsége csak ahhoz a nőhöz mer odamenni, akin egyértelműen felfedezik az érdeklődés jeleit és a nyitottságot az ismerkedésre. Mindenki mást, legyenek bármilyen gyönyörűek, érzékenyek, szerények, ámde félénkek, szinte semmibe vesznek.

A legtöbb férfi nőkkel szemben nagyon is passzívan viselkedik. Hagyják magukat, hogy a nők kiválasszák őket. Vállalva, hogy ez a magatartás erősen korlátozza is a választás lehetőségét. A vonzó férfiak szintén beleszólnak a ebbe a választásba. A nőknek is értékelniük, örülniük kell annak, hogy kölcsönös az érdeklődés.

 

Ahogy a férfiak általában megszólítják a nőket

Egy a sok közül: “Gyakran jársz ide?”

Lány: “Igen. Péntekenként mindig.”

Egy a sok közül: “Szeretsz táncolni?”

Lány: “Persze. Régen sokat táncoltam.”

Egy a sok közül: “Egyébként Olivérnek hívnak. Téged?”

Lány: ”Lilla vagyok”

Egy a sok közül: “Mivel foglalkozol, Lilla?”

Lány: “Egy biztosítónál dolgozom.”

Egy a sok közül: “És pontosan mit csinálsz ott?”

Lány: “Iskolai adminisztrátor vagyok.”

Egy a sok közül: “Pesti vagy, amúgy?”

Lány: “Ahham…”

Ismerősen hangzik ez a kis párbeszéd? Volt már, hogy te is valami hasonlót műveltél? Készítettél már interjút ismerkedésnek álcázva egy nő életéről, munkájáról, mindennapjairól? Játszottad már, mintha egy rendőrségi kihallgatáson lennétek? Igen? Na, akkor elmondanám, hogy ezzel nem vagy egyedül. A férfiak többsége a nőkkel amolyan interjúmódban beszélget, és az egyik legnagyobb hibája a nők megszólításának.

Három sikeres stratégia egy nő megszólításakor 

  • Az őszinte módszer: “Megláttalak és bejött a kisugárzásod. Meg akarlak ismerni.” – üzenettel
  • Az ártatlan módszer: “Szia. Gyakran jársz ide?” alapállással
  • A szemtelen módszer: “Fogadjunk, hogy az asztal alá tudlak inni!” – vagánykodással

Az eredmények azt mutatják, hogy az első módszerre igen nagy arányú pozitív válasz született, és ebből arra következtettek már sokan, és a tapasztalatok is alátámasztották, hogy annál sikeresebb a fellépés, minél őszintébben adják elő.

A mi szempontunkból az a lényeges, hogy megjegyezzük: a siker sokban múlik a jól kiválasztott stratégián. A vonzó férfiak számára ez a három módszer sima ügy. A három módszer végeredményben három stratégia is, ahol közvetlenül a lényegre térünk, illetve ahol a nő szinte észre sem veszi, hogy éppen mi is történik, továbbá a harmadik stratégia, amikor lényegében egy véletlen helyzetet idézünk elő.

Most Te is megtanulhatod személyre szabott formában, hogyan is válj mesterévé bármelyik megszólításnak!

Mi lenne, ha soha többé nem okozna gondot ismeretlen lányokat megszólítani bárhol, bármikor?! A VIP coachingon csak veled foglalkozik az oktatód és saját bőrödön tapasztalod, hogyan kell profin csinálni!

Jelentkezz most a VIP coachingra, hogy a sikerélmények mielőbb kamatos kamatozzanak!