Kognitív disszonancia II.

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Kognitív disszonancia, ha nem állítod magad mellé

Bevezetés az anti-behódolásba

„Szeretlek.” = vonzalmi öngyilkosság

„Annyira szép vagy” = vonzalmi öngyilkosság

Hasonló módon: Ne mondd egy nőnek, akit nem régen ismertél meg, hogy szereted. A második legrosszabb: ne mondd neki, hogy „Annyira gyönyörű vagy” vagy bármi hasonlót. A legtöbb srác egy vonzó nőnek túl korán azt mondja, hogy szereti, vagy megemlítik a szépségét. Vagy behódolnak neki egy millió más módon – pedig sosem érdemes. Azt mondani, hogy „Szeretlek” mielőtt ismernéd a nőt már pár hónapja, elszántnak és idétlennek állít be. Hogy szerethetsz valakit, akit alig ismersz? Ő tudja, hogy ez valójában azt jelenti: kívánod. Ami azt jelenti, hogy nála van az irányítás.

Ez elvesz minden pozitív feszültséget, ami segíthetett volna neked, ha odaadod neki az irányítást. Az egész pakli kártyát átadtad, úgy szólván. Egy férfi biztos a saját értékében, és nem mondd olyan dolgokat, hogy „Szeretlek” legalább egy pár hónapig. És ezután az időszak után is, miután a nő megmutatta, hogy érdemes szeretni, nem válik alárendeltté és kezd behódolni gyakori bókokkal és szerelmi vallomásokkal. Ha behódolsz egy nőnek, magad leszel az ellenséged. Alsóbbrendűnek tűnsz tőle, olyannak, akinek hódolnia kell a szeretetért. Emellett nem is eredeti: minden más srác már behódol neki, nem akar még egy hódoló-gépet!

Mondjuk egy bárban vagy valahol vagy, és úgy döntesz, hogy leülsz egy nő mellé. Ne vetítsd, hogy keresed a helyeslését. Például ne is fordulj felé a testeddel. Odafordíthatod a fejedet, de ne fordulj felé egészen, ameddig nem ad jó visszajelzést, vagy jó mosolyt, stb. Más szóval, ha egy nővel vagy, mutasd meg, hogy nem kerültél a varázsa alá. Általános módszer arra, hogy megmutasd, nem csavart az ujja köré: nem túl sokat mosolyogni, nem izgalomba kerülni, ha beszél hozzád, nem ultra-fókuszálod a figyelmed rá, játékosan szekálni, és a kedvencem… Tudatni vele, hogy neki kell megfelelnie neked. Nem csak hogy ez eltörli a belső ellenállását, de úgy tüntet fel, mintha rengeteg más nő is akarna téged a párjának.

Kognitív disszonancia, ha a barátoddá teszed

Kombinálhatod a „nem rendesnek lenni” és a kognitív disszonancia koncepciót az ismerkedés egy sokkal későbbi szakaszán is, a hálószobában: Amikor a lány először csinál valami olyat az ágyban, amit élvezel, ne ugorj egyből a „Igen, ezt imádom” mondattal, mert azt hiszi majd, hogy ezt érted csinálja, nem pedig azért, mert Ő élvezi csinálni. Helyette kérdezd meg: „Szereted nyalogatni a hancúrlécemet?”. Ha elragadja a pillanat, valószínűleg a válasz igen lesz. Ezután felszólíthatod: „Mondd el, mennyire szereted nyalogatni a hancúrlécemet”, és könnyen lehet, hogy elmondja. Ezek után később azt fogja gondolni: „Hm, tényleg szeretem nyalogatni a hancúrlécét.” Mindezt a belső harmónia megóvásának érdekében.

Egy másik példa a fentiek kombinálására, hogy rávedd valami olyanra, amitől eleinte vonakodik. Mondd neki, hogy „Csak tegyél úgy, mintha csinálnád, és mondd el, mennyire élvezed csinálni. Csak tegyél úgy.” Az elképzeléssel, eljátszással pszichológiailag átéli. És ha eljátssza, hogy élvezi, akkor tényleg élvezi pszichológiailag. És mivel szeretné a tetteit összepasszolni a gondolataival és érzelmeivel,

sokkal nagyobb esélye lesz annak, hogy tényleg megteszi, és élvezi! Ez manipuláció? Nem, mert ha tényleg nem akarta volna, nem tette volna. Csak segítesz neki eltörölni a műellenállást.

U.i.: A cikk előző részét itt olvashatod: Kognitív disszonancia I., a cikk következő részét pedig itt: Kognitív disszonancia III.

Légy kicsit pimasz! Légy kicsit vicces! És légy nagyon vicces-pimasz! Hogyan? Gyakorlati tanácsok e stílus bevetésére a párod megtalálásához az Intenzív Gyakorlati Tréningeken!