Kognitív disszonancia III.

Kognitív disszonancia, mint a vonzalom létrehozója

Emlékezz, hogy a nők nem a fiú haverjaid. A haveroknak nem kell sokat bizonyítanod. Nem kell bizonyítanod, hogy te vagy a férfi. (Bár egyáltalán soha nem szabadna lábtörlőnek lenned.) A nők olyan férfit akarnak, aki nem áll négykézlábra értük. Olyanra, akinek nem kellenek, és nem könyörög dolgokért. Úgy akarják érezni, hogy a vágyuk egy férfi iránt elemi. Nem akarják úgy érezni, hogy abból ered, „Tartozom neki”. A tartozás gyenge és egyáltalán nem vonzó. Az elemi elsöprő.

Párt találni az egyik legkönnyebb dolog a világon, ha megérted, hogy a nők maszkulin férfiakat akarnak, de nagyon. Férfiakra vágynak, nem elnőiesedett csókosokra. A nők vad szeretkezést akarnak egy igazi férfival. Ennyire egyszerű. Amint ezt megérted, megváltozik a világod. Ha rajtakapod magad azon, hogy arra gondolsz, a nők a „rendes srácokat” kedvelik, jusson eszedbe a következő kép: nők egy sztriptíz bárban (ahol férfiak vetkőznek), beleértve vonzó nőket és lányokat, akiknek nem „kéne” ott lenniük, hisz rengeteg férfit tudnak megkapni. Ezek a nők be vannak indulva, üvöltenek és sikoltoznak, berúgnak és markolásszák ezeket a meztelen férfiakat. Azt akarod mondani, hogy elhiszed, amikor a nők azt mondják csak a móka kedvéért mennek ilyenre? Mintha nem lenne érzéki? Hát hadd súgjak meg valamit: a nők érzéki, vágyakozó lények.

És ha megismernének egy maszkulin férfit, nem járnának nudibárba hogy fantáziálhassanak egyről. Az igazi férfiak kemények és nem tesznek szívességeket a nőknek azért, hogy elnyerjék a tetszésüket. Emlékezz, a túlzott kedvesség ronda, és ellenállást szül. Helyette élvezd ki a legnagyobb előnyt, ami a férfi léttel jár: Járj elöl és ne érdekeljen, hogy mit mondanak a nők.

A nők csak olyan férfit szeretnek, aki nem mindig hallgat rájuk! A rendes srácok mindig azt teszik, amit egy nő mond nekik, a nők pedig megvetik ezt a gyenge viselkedést. Ha egy nő bármikor szemétnek hív, lélegezz fel! Válaszold lazán, hogy „Kösz a bókot”. Mutasd meg, hogy nem érdekel, mit gondol (Mellékesen tényleg egy bók, hisz a nők imádják!)

Hogyan vesd be a párkeresésben ezt a pszichés módszert? Tudj meg még többet a kognitív disszonanciáról és a pimasz-vicces stílusról már 3 nap alatt az Intenzív Gyakorlati Tréningen! Jelentkezés itt »»

u.i.: a cikk előző két részét itt olvashatod: Kognitív disszonancia I. ; Kognitív disszonancia II.