Legenda vagy valóság: a szociális szabadság

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Bizonyíték, hogyan érd el a szociális szabadságot!

Csütörtökön visszatértünk az Arénába, ahol Ádám imád gyakorolni, így kedvező előfeltételekkel vághattunk neki az előttünk álló délutánnak. Az első pár megmozdulásból már sejteni lehetett, hogy itt ma valami különleges dolog fog történni. Hibátlanul masíroztunk végig a bemelegítő gyakorlatokon és 15-ből 15-en megálltak és végighallgatták, amit szerettünk volna.

 

Magabiztos vonzalomkeltés percek alatt

A jó kezdést követően rögtönzött feladat következett egy eladónő megszólításával egybekötve. Az egyik elegáns cipőket árusító boltba vezetett utunk és egy csinos, szőke, mosolygós lány fogadott minket. Ennél több nem is kellett.

Belöktem Ádámot, én pedig a kellő pillanatban mindig tettem egy jól irányzott megjegyzést vagy észrevételt, ami továbblendítette a beszélgetést/vonzalomkeltést. 10 perces szakaszt követően, amit rengeteg kacaj és elnyújtott szemkontaktus kísért, elégedetten sétáltunk ki az üzletből, mert ezt bizony így kellett csinálni.

A szociális szabadság már csak karnyújtásnyira

Ezután folytattuk a sorozatot és több szemrevaló lányt tartottunk szóval 3-5 percen keresztül. A szociális szabadság elérése már nem is tűnt elérhetetlen célnak. Ádámon látszott, hogy szabadnak érzi magát, nincsenek  önsorsrontó korlátjai és nem azon gondolkodik, hogy miért nem megy. Egyszerűen feloldódva, lazán csinálja azt, amiért jött.

Ezután következett egy újabb megszólítással egybekötött rész, amikor a feladat a szerepjáték gyakorlása volt. Nagyon fontos itt is hangsúlyozni, hogy ennél a résznél lényeges, hogy a lányt be tudd rántani a saját világodba, majd egy közös világot kell vele felépíteni. Akár már 5-10 perc alatt is – amennyire ezt a szituáció engedi.

Szerepjáték

Többféle variáció is elképzelhető, de amire felhívnám a figyelmed, az a következő: amit mondasz az nagyképűen hangzik, de ahogy mondod az roppant szerény és udvarias. Nem kell megjátszanod magad és többnek tűnnöd annál, mint ami valójában vagy. 

Sokkal hitelesebb, ha véletlenül derülnek ki rólad érték- vagy presztízsnövelő tények, mint ha egyből úgy kezded, hogy az orra alá dörgölöd a sikereidet! A másik, számodra kellemes opció, ha egy harmadik fél részéről érkezik a dicséret/elismerés. Ez is megdobja az ázsiódat a piacon.

Összességében ez egy szuper nap volt, még elérhetőségek is születtek, és egy hatalmas lépéssel megint közelebb kerültünk a hőn áhított célunkhoz. Te hol jársz az úton egy boldog párkapcsolat elérése felé? Ha úgy érzed, hogy valahol megrekedtél és segítségre szorulsz, akkor akár már 1-2 alkalom is segíthet, amikor a profi oktatók vezényletével haladsz lépésről lépésre. Felkészültél, hogy igazi férfi légy? Ha igen, a részleteket itt találod!

Ha egy teljes hétvégén át akarsz még többet tanulni a szerepjátékokról és arról, hogyan szólítsd meg a lányokat pimasz módon, de humorosan, akkor most jelentkezz az Intenzív Gyakorlati Tréningre, hogy ez a tudás a tiéd legyen!