Légy egyedi, légy eredeti

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Ahogy fejlődsz a szamárlétrán a FÉRFI felé, még egy másik dologra is szükséged lesz. Ez a különbség az EGY FÉRFI és A LEGJOBB FÉRFI között.

Légy egyedi, légy eredeti, a hogyan:

Még a nagyszerűk versenyében is minden egyes fickó, aki FÉRFI külön áll a többi csókától, aki szintén FÉRFI. Hogy csinálja ezt? Azzal, hogy kifejleszti a saját egyedi tulajdonságait és erejét egy saját stílusba, ami egyszerre konzisztens A FÉRFI minden szabályával. Ezzel a módszerrel tényleg nem lesz vetélytársad. A saját stílusoddal EGYEDI leszel egy POZITÍV értelemben. Minél több dolog EGYEDI és POZITÍV benned, annál inkább fogsz kitűnni.

Ha tehetséges vagy valamiben, tudasd vele finoman, ami nem menőzésnek tűnik (a menőzés bizonytalanságot jelent). Ha jól tudsz zenélni, az király. Ha ambíciózus vagy mint az állat, tudasd vele. De ami a legfontosabb, maximalizáld a SAJÁT erőidet és képességeidet, és kombináld bele a stílusodba. Például ha kreatív típus vagy, és vicces, akkor különösen fejleszd ezt a képességed arra, hogy egyedi módon üzend: te vagy A FÉRFI. Használd a cukkolásban és a humorodban. Ha atlétikus képességeid vannak, kondizd magad és hordj szűk ruhákat, válassz olyan cuccokat, amik vagányok de nem hasonlítanak mindenki másra. Mindig, mindig törekedj az EREDETISÉGRE és a KIVÁLÓSÁGRA!

Légy egyedi, légy eredeti, kerüld az átlagost:

Definíció szerint a FÉRFI nem gyakori, mert az ERŐ nem gyakori. Az „átlagos” viselkedés a srácok között, akik „nőznek” a gyengeség. Például egy szórakozóhelyen, ha felajánlod egy nőnek hogy veszel neki valamit inni, azzal azt mutatod, hogy nincs elég bátorságod magadtól odamenni. Emellett persze nem is eredeti. Ha egy étteremben vagy, és meglátod a lányt egy másik asztalnál, majd a pincérrel küldesz neki valamit, ez szintén gyenge és nem eredeti. Sőt, olcsónak fogja magát érezni, hisz kvázi megpróbáltad megvenni a figyelmét. Magadat bizonytalannak állítod be, mert indirekt vagy és pénzt költesz a figyelméért.

De még ennél is finomabb módszerekkel legyél eredeti. Ha választhatsz két egyenlően divatos ruhadarab között, VÁLASZD AZ EREDETIBBET. Légy annyira eredeti, amennyire csak lehetsz. Mutasd meg, hogy nem kell senkit sem követned, és mutasd ki, hogy mitől vagy eredeti. Értelemszerű, hogy magadat egyedivé tedd, így leszel pótolhatatlan. Bővebben itt >>

Ne csak tudd, hogy egyedi vagy, de válj képessé ezt megmutatni annak a lánynak, aki annyira vonzóak, hogy a térded beleremeg. Mit tegyél, hogy domináns férfi maradj? Itt megtudhatsz erről többet is…