Viselkedj vezetőként és hódítsd meg a legszebb nőt I.

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Ha új szerepet akarsz felvenni

Egy ember a mindennapok során megannyi szerepben tűnik fel. Vonzó férfinak lenni is egy ezek közül. Azonban a párkeresés terén ez a szereplehetősége védelmet is nyújt. Eleinte valóban csak egy szerepet játszunk. De ez pont arra jó, hogy elég bátorságunk legyen megszólítani egy nőt. Aztán egy idő után a vonzó férfi és hétköznapi én összeolvadt, eggyé válik, az álarc már nem ál-arc többé. Sokan tapasztalják, hogy amikor ezt a szerepet magukra öltik, minden egészen egyszerűnek tűnik: a félelmek és a görcsös szorongás mintha soha nem lett volna. Ebben a felvett magabiztosságban könnyebb saját irányításunk alá vonni az ismerkedést. Többen megfigyelték, hogy a belső magatartásuk egyszeriben laza és játékos lett. Hiszen a csajozás is csak egy játék.

Tanulni? Kitől mástól, mint az vonzó férfiaktól?

A téma megvizsgálásáért az evolúció történetében egészen sokat kell visszamennünk. Egészen a majmokig. Az emberszabásúaknál a domináns hím választja ki a nőstényt, akivel aztán párosodik. Csak miután az alfa hím végzett, juthat egyáltalán a többiek eszébe az ismerkedés. Más majmokról, például a bonobókról köztudott, hogy egy nap alatt legalább egy tucat alkalommal szeretkeznek. Mindenféle helyszínen, partnerrel, amit csak el tudunk képzelni:  szájjal, kézzel, fejjel elfelé lógva. A közösülés háromnegyede pedig nem is az utódnemzést szolgálja. Ez pusztán kikapcsolódás és szórakozás. Már csak egy kérdés maradt tisztázatlan a kutatók körében is: mi annak a különleges, jellemzően emberi jelenségnek az eredete és mibenléte, amit szerelemnek nevezünk. De szerelem ide vagy oda, még az emberi társadalomban is megfigyelhető, hogyha a nő választás elé kerül, akkor azt fogja választani, akit inkább tekint vezéregyéniségnek.

Csajozás a tankönyvből

Számos ismerkedéssel foglalkozó könyv van már manapság a piacon. Ezekben a nőket jórészt valami elérhetetlen lényekként mutatják be. Olyasvalakiknek ábrázolják őket, akik megismeréséhez külön körmönfont stratégiákra van szükség. Nem kizárt azonban, hogy ezen ábrázolt párkeresési stratégiák és modellek csupán egy tévesen megítélt női és férfi képből fakadnak. Sőt, mi lenne, ha rafinált trükkök helyett a férfiak egyetlen alapvető pozíciót vennének fel, mielőtt megszólítanának egy lányt. Konkrétan egy olyan pozíciót, amely evolúciósan kódolt és az emberszabásúak nemi meghatározottságánál már említettem. Egy törvény van: én lenni Tarzan, te lenni Jane.

Érdemes lenne megfigyelni, ahogyan a csoport domináns hímje a másik nemmel szemben viselkedik, és bizonyos viselkedésmintákat ellesni tőlük, még ha nem is az összeset. A beszélgetésben és mindig úgy érdemes egy kicsit ehhez hasonlóan viselkednünk, de úgy, hogy egy kicsit se legyünk nagyképűnek vagy hogy rossz modorról tegyünk tanúbizonyságot.

Ki az úr a házban?

De hogyan is lehet a dominanciát mások számára is egyértelművé tenni? A következő négy alapvetést jó, ha magunkévá tesszük, ha nőkkel való ismerkedésre adjuk a fejünket:

  • Én vagyok sokszor a hangadó a csoportban.
  • Megvan a saját véleményem.
  • Én irányítok, ha kell, én vagyok a vezér.
  • Semmilyen körülmények között sem féltékenykedek.

 

Hogyan válj magabiztos, megfelelően domináns, vonzó személyiségű férfivá, aki a kiszemelt nőt egycsapásra magába tudja bolondítani? Megszólítások, félelmek leküzdése és több tucat egyedi, még soha nem hallott csajozós duma a PUA Egyetemen!