Lélektakarítás, hogy befogadd a változást

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Társaid önsegítő vagy önsorsrontó gondolatok?

István a mai nap használhatatlannak érezte magát, ezért arra kért, hogy a megszólításokat hagyjuk egy későbbi alkalomra és most inkább az önfejlesztés résszel foglalkozzunk kicsit mélyebben.

Ehhez viszont több információra és élményre van szükség, így alaposabban meg kellett ismernem. Sok témát érintettünk, a gimin át az egyetemi évek tapasztalataiig. A párkapcsolati történések, a családi háttér, munkahelyi viszonyok. Ahhoz, hogy értelmet nyerjen a mai alkalom, mélyre kell ásnunk.

Elmés technikák: a vizualizáció

Sok újdonság és néhány váratlan felismerés után megkértem, hogy mondja el, miért akar változni. Milyen célja van vele? Ha megváltozott, mihez kezd? Látja magát a változás közben, el tudja képzelni milyen lesz utána?

Ezek a vizualizációs gyakorlatok sokat segíthetnek, így csak ajánlani tudom őket másoknak is. Minél többször kimondasz magadról egy dolgot, minél többen jegyzik meg, annál inkább elhiszed magad is. Annál inkább ki fog rajzolódni benned a forma. Aztán azonosulsz vele.

Szociabilitás, empátia, rokonszenv

Neki nehézséget okozott a munkahelyén az a tény, hogy nem érzi magát elég empatikusnak. Ezért azt tanácsoltam neki, hogy legyen sokkal figyelmesebb a környezetére. Ne csak nézze, lássa is a munkatársait. Érezze őket, mert folyamatosan jeleket közvetítenek felé.

Ha valaki panaszkodik neki, hallgassa meg és próbáljon megoldást keresni, bátorítsa. Mindig megoldásközpontúnak kell lenni, a kifogások nem segítenek rajtunk.

Belső gátlások gyermekkorból

Aztán kiderült, hogy nem érzi magát jól az olyan helyzetekben, ahol értékelhetik, véleményt mondanak róla. Ezek oda vezethetők vissza, hogy gyerekkorában az édesapja elnyomta, az édesanyja pedig nem fordított rá kellő figyelmet és törődést. Ezért irtózik ezektől a helyzetektől és ezért is okozhat gondot számára az empátia.

Megkértem, írja le az érzéseit bizonyos napszakokban: adott pillanatban mi jár a fejében és ez milyen érzéseket vált ki belőle.

Megemlítettük, hogy az emberek nem mosolyognak, nem figyelmesek és egyre kevésbé tesznek pozitív gesztusokat a másik felé. Ezen ő változtasson, mindig nézze hol tud közbeavatkozni, tenni valamit a másikért. Ezt előbb-utóbb a környezete is érzékelni fogja és meghálálja.

A kép, mit mások is látnak 

Amit mindenképpen fontos hangsúlyozni az az, hogy legyenek céljaid. A nő is lássa: tervezel előre és építed a jövődet. De konkrét lépéseket is tenned kell, különben csak mesehősnek fogsz tűnni. A nő érezze, hogy rajta vagy a megvalósításon – ez is növeli a vonzalmát.

Legyenek szenvedélyeid vagy legalább egy olyan dolog, ami iránt úgy érzed, rajongsz. Ez imponál a lányoknak, látják, hogy tele vagy érzelmekkel és akár őket is be tudod rántani ebbe a világba: közös szenvedéllyé alakítva a dolgot vagy cselekvést.

Mindent egybevetve a beszélgetés közelebb hozott minket egymáshoz. Jó vitákat folytattunk és nagyobb bizalommal is fordulunk a egymás felé a jövőben, ami csak még inkább megkönnyíti a közös munkánkat.

Ha neked is kell valaki, aki segít megtalálnod az utat magadhoz, majd aztán az ideális barátnődhöz, akkor a VIP coachingon az oktatók állnak rendelkezésedre! Már akár 1-2 alkalom is segíthet, hogy megleld, ami eddig hiányzott a teljességhez! Itt találod a részleteket!

Ám, ha nem tudsz eljönni rendszeresen, de kellene, hogy valaki megadja a vezérfonalat, akkor jelentkezz az Intenzív Gyakorlati Tréningünkre! Végezd el annyiszor, ahányszor csak szükséged van inspirációra és próbáld ki azonnal a gyakorlatban! Ide kattintva jelentkezhetsz a tanfolyamra!