Love Systems

Férfiak tömegei csak ülnek és azon sopánkodnak, hogy nem tudnak csajozni. Nem elég határozottak és fogalmuk sincs, mit kellene csinálniuk, hogy sikereket érjenek el a nőknél. Szerelmi életük sivár, száraz homoktenger. A The Love Systems mint vállalkozás célközönsége a férfiaknak éppen ez a tömege. A Love Systems cég az első csajozással szakmaszerűen foglalkozó kezdeményezés, a Mystery Method Corporation jogutódja.

Az Amerikai Egyesült Államokban 2004-ben a csajozást megújító legsikeresebb pick up artist, Mystery és egy másik pua, Nick Savoy egy vállalkozás keretein belül kezdtél el oktatni a barátnőmentes életet élőket mindarra, amit évek során keresztül kifejlesztettek, már-már tudományként legitimáltak. Hogyan kell csajozni, hogyan kell vonzalmat kelteni, hogyan kell kitörni a magányos ember imázsából.

2004-ben megalapították a Mystery Method Corporationt, s egészen 2007-ig együtt tartották a workshopokat, csajozós konferenciákat, s fejlesztették azt a csajozós közösséget, amely spontán szerveződött körülöttük.

Azonban Mystery 2007-es kiválása után a név is megváltozott, így született a Love System, immár kizárólag Savoy irányításával. Tanítanak csábítani és tanácsokkal látják el a férfiakat, akiknek gondjuk van a nőkkel való ismerkedésben. Elméleti és gyakorlati oktatást biztosít a Love System oktatógárdája 13 különböző országban több tucat különböző városban.

A pua irodalom könyvtárát több kötettel gyarapította a vállalkozás. Ilyen például a The love Systems Routines Manual két kötete vagy az interjúkötete, s nem mellesleg a a Relationship Management c. legújabb. Nagy csapat dolgozik, akik folyamatosan fejlesztik a csajozás technológiáját, finomítják a módszertant, hogy minél naprakészebb tudást biztosítsanak a konferenciákon, tréningeken résztvevőknek. Csak hogy néhány nevet említsünk az oktatók közül: Savoy, Cajun, Braddock, The Don, Mr. M. és még sokan mások.

Azonban Magyarországon sem lehangoló a helyzet. A legnagyobb magyar csajozós közösség, a pua.hu biztosítja, hogy a tanulás ne csak a kiváltságos tengerentúliaké legyen. Professzionális színvonalon szervezett oktatás alapján helye van a csajozás oktatásának sorában.