Macska-egér játék: néhány trükk, hogy az ismerkedésben felhasználd a nő praktikáját

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Az adok-kapok játék

Valósággal felzaklat az, amit nem tudunk megszerezni. Semmi sincs olyan édekes és vonzó, mint az elérhetetlen. A hűvös távolságtartással bárki elérheti, hogy növelje saját önértéktudatát. Minél vonzóbb a nő, annál szokatlanabb számára, hogy a pasik nem jelzik azonnal, hogy máris barátnőnek akarják. Ezért kell a kommunikáció során bizonyos dolgokat világossá tennünk a lány számára: azt, hogy érdeklődünk iránta és azt, hogy hidegen is hagy. Ez az ambivalencia teremti meg azt a feszültséget és azt a vágyat, ami aztán a flörtölésben valóságos csatává fajulhat. A jó csajozás az adás és a kapás megfelelő arányú egyensúlyán áll vagy bukik.

Természetesen mindig feltehetjük magunknak a kérdést, hogy na vajon miért éppen a vonzó szőke lány után fordultunk meg és nem az idős hölgy után, aki ott áll mellettünk a villanyrendőrnél. A könyvesboltban is miért a szigorú barna lánytól kérek tanácsot és miért nem a duci eladónőtől a pultnál? Mindennek az alapja ugyanaz: felkeltette az érdeklődésemet. A mi egyik célunk pedig, hogy mindezzel ő maga is tisztában legyen. Érdeklődsz iránta, tudtára hozod, megszólítod, teszed ezt valamilyen vicces, egyedi, figyelemfelkeltő módon… És elhiszi, hogy igazából az övé is a szerencse, hogy jó helyen lehet jó időben. Ha nincs kedve beszélgetni, hát továbbmegyek, és szóba elegyedek valaki másissal. Mindig van újabb lehetőség.

Teret adni a képzelet szárnyalásának

Az emberi szellem, különösen a nőké hajlamos arra, hogy minden fehér foltot megtöltsön értelemmel és tartalommal. Mindent, amit nem tud pontosan, saját vágyképeivel tölt ki. Tehát a férfinak csak egy ilyen titokzatos, információhiányos foltot kell generálnia, hogy a nő a benne rejlő tűzzel és fantáziával kitöltse azt. Hogyan? Például nem kell minden kérdésére válaszolni. Bizonyos dolgokra elég csak célozgatni. Kifizetődő magatartás az is, ha meglepően és kiszámíthatatlanul viselkedünk. Például akkor lépünk le, amikor nem számít rá vagy amikor éppen a legmeghittebb pillanatok csúcsán járunk. Így hozhatjuk ugyanis létre benne a hiány érzését.

A kifordított férfi praktika

Persze azt se felejtsük el, hogy nemcsak a női praktikák lehetnek hatékonyak. A férfi trükkjei között is szerepel a féltékenység felkeltése. Például, ha nem csak őt, hanem más nőt is kitűntetek érdeklődésemmel és rokonszenvemmel. Ez csak még jobban el fogja mélyíteni a hiányérzetet és egy új színtérre tereli a helyzetet. Figyelem! Most már a nő társadalmi presztízséről is szó van. Ő akar az egyedüli lenni, aki itt ezzel a vonzó csávóval beszélhet. Persze tudatosítsuk benne már az első alkalommal, hogy tévedés azt hinnie, mostantól itt az elköteleződő örök hűség, mint a tündérmesékben.

Ha a kölcsönös vonzalom ellenére belátja, hogy látóterünkben nem kizárólagos kedvezményezettje a központi pozíciónak, érthető módon nem akarja, hogy elhagyjuk, és mindent megtesz, hogy a figyelmet magához ragadja. Visszavonulunk, hogy neki kelljen hozzánk közelednie. Tudat alatt ezt a visszajelzést egy negatív megerősítésnek tekintjük: neki kell tennie, hogy pozitív érzéseket kaphasson. Ez az elv annál jobban működik, minél pozitívabb érzéseket köt a közelségünkhöz. Megpróbálunk látványosan visszavonulni. Ha tesz valamit, csak rajtunk múlik, hogyan szítsuk tovább vágyódását.

Ha pedig cselekszik, és meg akar szerezni, akkor az sem árt, ha tudod a biztos módszerét annak, hogy eszébe se jusson kiábrándulni!

Az Intenzív Gyakorlati Tréning érzelmi kommunikáció, az érintések megfelelő időben történő bemutatásával ad tanácsot, hogyan találd meg és hogyan tartsd meg a barátnődet!