Macsó

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Ismered a macsó típust: a férfiak gyűlölik, bizonyos nők imádják

A macsó az egy műfaj. Ő az, aki ha megjelenik gondolkodás nélkül írtja ki az arra fogékony nők minden erkölcsét. A tartásnak annyi. Egy macsó elvetendő állatfaj a férfiak evolúciós ranglétráján. Sokan úgy gondolják, hogy része a homo sapiens sapiens kategóriának, de inkább csak távoli unokatestvéreknek mondanánk.

A példány elnevezése spanyol. Hímet, kant jelent, aki uralkodik a nőn, de mindezt úgy, hogy a nő élvezi. Na, ebből már mindenki levághatja, hogy nem véletlen a mediterráneum és a latin szeretők szó szoros összekapcsolása. A macsó az a férfiszerű lény, aki tökéletesnek tartja magát, tennie sem kell a puszta felbukkanásán kívül azért, hogy bizonyos nők önként a karjaiba boruljanak. Antonio Banderas. Kell még sorolnom?

Hogyan állsz hozzá a macsókhoz?

Minden nőnek van valamilyen ideáltípusa, akit, ha meglát nem bír magával és infantilis 12 éves lánnyá változik a nagy epekedésben és zavarában. Vannak, akik a latin szenvedéllyel telt bronztestű félistenekért adnák oda magukat, mások az északi szőke herceget választanák.

Ilyenek ezek a macsók: születési rendellenességük, hogy pofátlanul férfiasak, túl sok szerelmeskedésuális energiával vannak tele… bármikor felrobbanható tesztoszteronbombák ők. Viszont szinte esélytelen, hogy ez a típus kispolgári családapává vagy a család fejévé váljon. Nem is akar, minek erőltetni. Az erkölcstelen nők is inkább csak egy vad éjszaka eszközét látja bennük, nem életük párját. (Ki bírná ki az örökös féltékenykedést, amikor rajtuk kívül más nők is vannak a térben?)

Mi jellemző erre a fajra?

Lelőhely? Kültakaró? Táplálkozás? Szaporodás? Rebesgetik, hogy a férfiak ezen típusa a brutális férfias külsőt csak páncélként viseli, s valójában belül egy érzékeny lélek lakik. Ez a feltételezés erősen arra hajaz, mintha a kedves elcsábított nők mentségeket keresnének, hogy nem csak egy éjszakára kellettek. De persze ki tudja, egy normális férfi úgysem szimpatizál a macsókkal az erkölcstelenségük miatt. Hiszen akinek helyén van az értékrendje, az tudja, hogy macsónak lenni nem egy követendő példa, hiszen kihasználja a nőket, ami egyáltalán nem férfias.

Ennek fényében érthető, hogy sokan, ha meglátják, zsigerből utálják, szóval nem a készülékedben van a hiba. Ha egy nő látja meg, és elveszik a valóságból, szintén normális. Vigyázó szemedet a macsókra vessed, mert egyetlen gyönyörű nő sincs biztonságban, ha ő megjelenik. Meghódítani, aztán a következőt meghódítani… hűtlenségre csábít és elég ki. Hódít, és ezt még az orrod alá is dörgöli. Szemtelen és pimasz magabiztosság jellemzi.

Merre találjuk ezt az erkölcstelen egyedtípust?

Tipikus élettere a betondzsungel, megtalálható a high tech modern legénylakásában, de jellemző rá, hogy nem tud egyedül aludni. Persze plüss maci helyett dögös macákkal nyugtatja magát éjszakánként. Testén és lakásán minden tökéletes. Első pillantásra. És másodikra is. A macsók 180 cm fölött kezdődnek és kb. 70-80 kg színtiszta izomból épülnek fel. Rendszeres látogatóik a kozmetikáknak, szoros barátság fűzi őket a szemöldökcsipeszhez és a testgyantához. Vagy éppen nem, mert a laza erkölcsű nők éppen a szőrös őserőtől akarják, hogy az ágyhoz vágja őket. Tökéletesen belőtt séró, ízléses illat, babapopsit idéző bársonyosság vagy mérnöki pontossággal növesztett borosta. És a lányok elvesztek.

A macsó nagyon dörzsölt és képmutató fajta. Ezért ha összefutunk is eggyel, jobb elkerülni. Nehogy bármilyen hatással legyen ránk. Ő nem azon az úton jár, amin mi, hogy értékteremtő, elhivatott és teljes férfivá váljunk. A macsó aljas módon kúszik bele a lányok ágyába, s azok észre sem veszik a fondorlatot. Nincs szüksége csajozós dumára vagy drága ajándékokra, hogy megvegye a nők figyelmét. Ő megkapja azt kérés nélkül is. Már csak válogatnia kell. Felszínesség jellemzi, amiért szenvedélyt kínál. Ő az, aki bármikor képes bármelyik nő kielégítésére feláldoznia magát. Neki már csak ez a mártíromság.