Média szereplések

Freiwill Ádámról és 10 éves munkásságáról a Duna TV stábja készített egy hosszabb dokumentumfilmet, magánéleti részekkel fűszerezve.

Freiwill Ádám 2010 óta tartott teltházas táborainak egyikébe kapott engedélyt a filmezésre az RTL Fókusz stábja (régebb óta próbálkoztak) és meglepődve tapasztalták meg az 1 hetes intenzív képzés erejét és mélységét (teljesen másra számítottak).


Mex és a PUA.HU csapatát oktatás közben a TV2 stábja vette fel az egyik Csajozás Tanfolyamon, majd aznap este le is adtak a Tények című műsorban. A műsort 1,4 millió ember látta.

Ádámmal a Kossuth rádió készített egy interjút, a munkájáról és hivatásáról.

Ádámról, mint a Magyar Randigururól és a csajozás oktatásról írt egy cikket a Blikk, ahol egy tréning résztvevővel készített interjún kiderült, hogy szerinte mennyire sikeres és hatákony Ádám oktatása.

Mex-ről, mint a Magyar Randigururól és a csajozás oktatásról írt egy cikket a Blikk, ahol egy tréning résztvevővel készített interjún kiderült, mennyire sikeres Mex és csapata oktatása.

A Nők Lapja egyik vezető újságírója vett részt az Ádám által tartott egyik képzésen, mely még csapat női fotósában is mély nyomot hagyott, pedig a képzés férfiaknak szólt. 🙂

A Lánchíd Rádió készített Ádámmal egy interjút az ismerkedési tréningekről és több éves munkásságunkról. Hallgasd meg!

Ádámot 1,1 millió ember hallgatta a Class FM (korábbi Danubius Rádió) Morning Show című műsorában, ahol arról kérdezték, hogy milyen emberek keresik fel a PUA.HU csapatát és miben fejlődnek, milyen sikereket érnek el.

Ádámot felkérték, hogy adjon interjút a Budaörs Rádiónak. A rádió hallgatósági rekordot döntött, annyi embernek tetszett a PUA és az önfejlesztés témaköre, melyről Ádám egy órán át mesélt.

Ádámról és a PUA.HU cégről írt egy hölgy a januári Cosmo-ban.

A Frappa online magazin női írói részt vettek az egyik előadásunkon és írtak Rólunk egy nagyon pozitív cikket.

Ádám egy csajozós-pasizós rádiós műsorba hívták meg vendég szakértőnek a Radio Face-n, mesélje el tapasztalatait mai korunk csajozási-pasizási próbálkozásairól, kudarcairól, sikereiről.

Ádám folyamatos ismerkedési és párkapcsolati szakértője a Meglepetés egyik fő rovatának. Évente több alkalommal jelennek meg írásai a férfi-női kapcsolatok legérdekesebb kérdéseiről.

Ádámról írtak egy tartalomdús cikket az egyik nagy offline közösségi média magazinban.

Az ELLE magazin kérte fel Ádámot, hogy a testbeszéd rejtett, kevésbé látható jeleiről meséljen az olvasóknak.