Megnyerőnek lenni

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Ez a téma arról szól, hogy az egyre növekvő beszédkészségeddel és a testbeszédeddel hogy érhetsz el minél nagyobb hatást. Nem tudom eléggé kihangsúlyozni, hogy a kommunikációdat iszonyatosan fel tudja turbózni a jó testbeszéd.

Megnyerőnek lenni, figyelj a testbeszédedre

A cél az, hogy miközben lenyűgözően érdekes beszélgetést folytatsz a lánnyal, a testbeszédeddel is ugyanazt a dominanciát és nyugalmat fejezd ki, mint a beszédeddel. Attól a pillanattól kezdve, hogy mélyebb dolgokról is beszéltek, fordítsd szembe vele a testedet. Ha beszélsz, nézz a szemébe, és TARTSD a kontaktust. Ne csak a lánnyal csináld ezt, akivel ismerkesz, hanem mindenkivel viselkedj így, hogy szokd ezt az egészet.

Van egy jelenség, amit tükrözésnek hívunk. A lényege az, hogy ha két ember igazán mély beszélgetésben vannak, tudat alatt utánozni fogják egymás testbeszédét és hangsúlyát. Ha te tükrözöd az ő testbeszédét (tehát utánzod, ahogy viselkedik), és már elég mély a kialakult vonzalom, akkor ő még erősebb jelekkel fog válaszolni. Ha fejjel nekidől a falnak, csináld te is azt. Egyszerű, de nagyon erőteljes hatású technika.

Most tartunk ott, hogy megérinted a lányt. Tudományos kutatások igazolják, hogy ha lágyan, rövid ideig megérinted a lány kezét, akkor sokkal fogékonyabb lesz arra, amit mondasz, és pozitívabban fog reagálni. Ha megérinted, legyen az egész spontán, ne tervezd el előre! Ha mellette állsz, rá is teheted a kezed a vállára, ha valami fontosat akarsz neki mondani. Ha a lány ellök, valamit elrontottál. Semmi gond, majd legközelebb.

Amit itt leírok, nem csak a párkeresésben, hanem az élet minden területén hasznos. A jó testbeszéd, a tükrözés, a lágy érintések minden interakciódra pozitívan hatnak, és a társkeresés sikerességén kívül rengeteg pozitív hatásuk van. Tanulj még többet és próbáld ki magad, hogy lásd, miben van még fejlődnivalód! Ne késlekedj, minden nap érték!

Az alap minden fejlődésnél a gondolkodásmód gyémánttá csiszolása. Hogyan fogj munkába, hogyan kezdtük mi? Mit tegyél, hogy ez neked is sikerüljön? Bővebben minderről itt találsz információkat.