Megszólítás, leszólítás

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Az első lépés a megszólítás

Minden vágyad, hogy végre találj magadnak egy helyes lányt, akivel eltöltheted az idődet, aki szeret, és akit szerethetsz? Szeretnéd, csak fogalmad sincs, hogy állj neki? Megnyugtatlak, hogy ezzel a problémával nem vagy egyedül. Férfiak többsége küzd azzal a szorongással, hogy oda kell mennie egy lányhoz, aki megtetszett neki, hogy leszólítsa és megkezdődhessen az ismerkedés.

Mitől parázik a legtöbb srác?

Naná, hogy a visszautasítástól. Szórakozóhelyen haveri körben, egy-két-öt sör után már bátrabban megy, de mégsem jön össze soha semmi? Érdemes lenne más forgatókönyvvel próbálkozni. Az ismerkedési közösség kollektív tudása szabadon felhasználó tanácsokkal szolgál mindenkinek, akinek gondja akad az párkereséssel. Ugyanis az ismerkedés tanulható, fejleszthető. Ugyanúgy vannak mesterségbeli fogásai mint a szakmák többségének, csak ezt nem kell verítékes munkával elsajátítani.

A lányok hajlamosak visszautasítani a hozzájuk lépő ismeretlen srácokat. Erre fel kell készülni, de túlreagálni sem érdemes. Azonban játsszunk: képzeld magad az ő helyükbe! Szép vagy, vidám vagy, jól táncolsz, plusz lány vagy, láthatólag pasi nélkül, persze hogy rád startol a környék összes társa vágyó férfiállata. És mit csinálsz? Eleged van a sok sablonos, lazának tűnő, unalomig szajkózott megszólításból, bókokból, szóval lekoppintod mindet. Azok meg elkullognak. Ettől tartasz, mert ez a tapasztalat? Akkor most elárulom, hogy a pua.hu-n könnyedén meg tudod tanulni, hogyan szólíts meg nőket garantáltan a visszautasítás veszélye nélkül. Hogy miben rejlik a siker titka?

Hogyan szólítsunk meg sikerrel nőket?

Nem csak a szövegedben, hanem éppen benned. Megfelelő testbeszéddel, vagyis megfelelő hangszínnel és testtartással, a határozott magabiztos kisugárzással és a legjobban működő megszólító szövegekkel nagy eséllyel megtalálhatod azt a lányt a buliban, aki a leginkább megfog. Mitől válnak biztosan működővé ezek a csajozós szövegek? Attól a nagyon egyszerű trükktől, hogy természetesek, nem emlékeztetek a neten forgó bemagolt vicceskedő panelekre, eredetiek, szabad fantáziával bármikor továbbfűzhetőek, frappánsak és – ami a legfontosabb -, mosolyt csalnak a hölgyemény arcára. De lássunk, néhány kipróbált és jól bevált leszólító szöveget:

“Szia. Megláttalak és idejöttem mert aranyosnak talállak. Ádám vagyok.”

„Hello. Egész nap azon gondolkoztam, hogyan szaporodnak a teknősök. Te szakértőnek tűnsz a témakörben. Mit hallottál róla?”

„Szia. A segítségedre van szükségem. A húgomnak akarok névnapjára ajándékot venni, de fogalmam sincs, hogy mit vegyek neki. Milyen ötleted van?”

Ha egy ilyen szöveggel állítasz oda a kiszemelt lányhoz, megalázva biztosan nem fog elküldeni, legfeljebb egy elszállt őrültnek fog tartani, akire talán érdemes odafigyelni. A lányok kifejezetten hálásak, ha megnevettetik őket. Ezért legyen veled mindig egy-kettő, hogy spontán bedobhasd, amikor itt az alkalom. Ugyanis, ha előre tudod, hogy mit fogsz mondani, akkor nem fogsz azon parázni, hogy nem tudsz megszólalni!

A megszólítás az első dolog, amin egy kezdő párkeresőnek át kell lépnie. Egyszerűen össze kell szedned a bátorságodat arra, hogy olyat csinálj, amit még korábban sosem tettél, odamenj egy ismeretlenj lányhoz és szólitsd meg.

Ez az első időszakokban lehet akár egy: Szia! is vagy megkérdezed tőle, hogy mennyi az idő. Ami a fontos, hogy cselekedj és fejlődj. Azaz kezdd el egyszerűbb, nem túl rizikós megszólításokkal, majd haladj a bonyolultabbak felé.

Hogyan csináld?

Ez függ attól, hogy indirekt vagy direkt a megszólításod.

Kezdők általában indirekttel kezdenek, mivel az az egyszerűbb és a könnyebb, de ha valaki érzi a bátorságot és sok önbizalma van, akkor nyugodtan menjen oda direkten.

Tartsd a szemkontaktust a lányokkal! Addig ne nézz el, amíg ő nem néz el!

Indirekt-nél:

Álló lányok: – odamész és nem szemből beszélsz velük, hanem félig oldalt állva, azaz kb. elfordítod a fejed, a tested és a lábfejed nem feléjük néz. Így a testbeszédeddel azt közvetíted feléjük, hogy csak egy gyors kérdést akarsz feltenni nekik, majd pedig le is fogsz lépni.

A kérdés lehet akármi pl: – sziasztok, egy gyors női véleményre van szükséges. szerintetek normális ha egy lány még mindig jóban az expasijával?

Általában meg fogják kérdezni, hogy miért kérdezed, erre mondhatsz akármit, lényeg, hogy addig beszélgess velük, ameddig csak tudsz.

Ülő lányok: – ugyanígy odamész, de fél percen belül próbálj leülni (közben mondd azt, hogy csak egy percet tudok maradni), mert ha nem ülsz le, akkor az te szociális értéked elkezd csökkenni annyira, hogy nem lesz kényelmes számodra a beszélgetés

Mozgó lányok: – rakd ki a kezed és kérd meg, hogy álljanak meg egy pillanatra, majd mondd el a megszólításod

Táncoló lányok: – itt a hangos zene miatt nem nagyon fogják hallani, de ugyanaz, mint az álló lányoknál

Direkt-nél:

itt egyből bemutatkozhatsz neki kézfogással, függetlenül attól, hogy ülő, álló stb. Mozgónál pedig szintén először állítsd meg, majd mutatkozz be és mondd el a megszólításod.

Pl. Szia. Ádám vok. (kézfogás) Ide kellett jönnöm hozzád, mert őrült szerelmeskedésin nézel ki. Jófej vagy?