Megszólítástól csókig, néha akár 15 perc alatt!

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Ismerkedési forgatókönyv: megszólítástól csókig, telefonszámtól a jó randiig

A szombati napon következett az intenzív ismerkedési tréning hétvége folytatása. A srácok a korábbi este lendületével érkeztek meg a Westendbe. Érződött rajtuk, hogy bár tartanak attól, ami következik – hiszen korábban még nem volt részük hasonlóakban –  mégis elfogadják a helyzetet és tudják, hogy nem lesz számukra lehetetlen feladat.

Elérhetőségcsere után hogyan tovább? 

Az első rész egy elméleti áttekintésből állt, ahol apránként végigvettük a telefonszámcsere utáni forgatókönyveket. Ugyanis a telefonszám a híd a randihoz. Szó esett a lépésekről, amik a Facebook-cserét követik (minél hamarabb tereld a találkozó felé a csajt), illetve arról, hogy a telefonszám megléte, milyen lépéseket von maga után.

  • Küldj sms-t vagy hívd fel?
  • Hogyan mutatkozz be?
  • Mikor hagyd abba a beszélgetést?
  • Hogyan és mikor térj rá a találkozó egyeztetésére?

Hogy juss el a második randiig?

Ha az első néhány fordulón átjutottál, következik az első randi. Kitértünk arra, hogy milyen helyszínt válasszunk és milyen cselekvések jöhetnek szóba. Elsődleges szempont, hogy ne legyél beszélgetésre kényszerítve és legyen mindig valami, ami kitölti a csendet.

Illetve hogyan lehet elérni, hogy ha egyikőtök sem szólal meg, akkor se legyen kínos vagy kellemetlen a szótlanság. Aktivitások! Minél több annál jobb. Legyenek helyszínváltoztatások egy találkozón belül, és az első alkalommal a randi ne nyúljon tovább 2 óránál.

Ezt követően beszéltünk a szociális körről. Erdemes-e ismerkedni benne vagy sem? Milyen feltételek kellenek ahhoz, hogy ez egyáltalán szóba jöhessen?

A végén pedig megvitattuk, miért is olyan nagyszerű dolog, ha egy lány látja rajtunk, hogy a jövőnket tervezzük és minden nap teszünk is célunk megvalósításáért.

Csajozás tele akciókkal

A gyakorlati rész igen pörgősre sikeredett. A srácok villámgyorsan végigmentek a szociális gyakorlatokon, majd számtalan alkalommal csináltak direkt bolondot magukból. De kit érdekel, ha ők jól érzik magukat? Aztán a parfümériában és az egyik ruhaüzletben még elérhetőséget is cseréltek. Élménydús délután volt, alig várom már az esti bevetést, kíváncsi leszek, mire mennek a mai tapasztalattal a fiúk.

Este egy gyors ismétléssel kezdtünk péntekről, majd belevágtunk a szerepjátékokba. Gyakoroltuk a hangmélyítést és a különböző típusú megnyitásokat.

A gyakorlatok közben ma nem volt fennakadás, ha valaki meg is torpant egy pillanatra, gyorsan mellé léptem és 3 perc alatt visszazökkent a megfelelő állapotba.

Amire Te is képes vagy!

Az este fénypontja Thomas akciója volt, aki a tánctéren odament egy csinos szőke lányhoz. Táncoltak, leültek beszélgetni, majd Thomas táncolt a lány édesanyjával :D, aztán kivitte a társaságból a lányt és egy csendesebb folyosón véghezvitte azt a dolgot, amit korábban lehetetlennek tartott.

Nem csak hogy elérhetőséget cserélte, de óriási csók csata alakult ki kettejük közt és hatalmas mosollyal az arcán köszönt el a lánytól. Mindezt 15 perc alatt! Számomra is fantasztikus volt látni, hogy ha valaki érzi, hogy mit kell tennie és tudja folytatni a beszélgetést, akkor milyen hamar eddig elképzelhetetlennek hitt eredményeket lehet elérni!

A többiek is számtalan élménnyel gazdagodtak. Mindenki nagyszerűen érezte magát és bár nagyon elfáradtak, de ez senkit sem érdekelt igazán.

Ez egy 10/10-es nap volt, parádés történésekkel. Soha rosszabb tréninget!

Ismerj meg hozzád hasonló arcokat az intenzív ismerkedési tréningeken… és együtt sokkal könnyebb lesz az oktatók vezénylete alatt megtalálni álmaid nőjét! Itt találod a részleteket!

Ha már a következő randin biztos akarsz lenni abban, hogy a csókcsata sem marad el, akkor miért nem fűzöd a küldesz kellő technikákat sms-ben? Ha végre nem akarod elszúrni a kapcsolatot és a randit, akkor a PUA Egyetem Program lesz a sikeres útmutató a randiig visszamaradó időben! A részleteket itt találod.