Mi az a PUA?

A PUA röviden egy olyan férfi, aki nőkkel való kommunikációban az átlagnál magasabb szintre akar jutni, egy olyan ember, aki az életének a párkapcsolati és ismerkedési részét, illetve a személyiségét és életstílusát tudatosan fejleszti, hogy ezáltal vonzóbbá váljon a nők szemében, hogy sikeresen ki tudjon alakítani egy boldog párkapcsolatot egy hozzá illő hölggyel.

A PUA nem manipuláció!

A PUA nem manipulálja a nőket, nem egy aljas nőcsábász, aki öncélúan használná őket, hanem a PUA egy önmagát folyamatosan fejlesztő, tudatos, vonzó férfi, aki a nőkkel való ismerkedésben jártas, ért a nők nyelvén, magabiztosan kommunikál velük, hogy megtalálja azt a nőt, akinek teljesebbé teheti az életét.

Mex Deluxe az alapító

A mozgalmat Magyarországon Mex Deluxe indította el 2006-ban több év kemény munka, saját belső szenvedés és önfejlesztés után. Mex-ről, a PUA.HU alapítójáról itt tudsz bővebben olvasni.

Azóta már országszerte több, mint 2,1 millió magyar férfi fülébe jutott el a dolog, mivel számos országos TV és rádió műsor, illetve napilapok és online magazinok is tárgyalták és körüljárták a PUA-t, mint egy izgalmas és egyben hasznos, társadalmat előremozdító és segítő mozgalmat. 

Egy életstílus és egyben privilégium ennek a tudásnak a birtokába jutni, mert ilyen képességekkel a férfiaknak kevesebb, mint 1%-a rendelkezik Magyarországon és a világon.

Az első lépés és a leggyorsabb út a boldog párkapcsolathoz

Ha nem tudod hogyan vágj bele a változásba, elégedetlen vagy az ismerkedési képességeiddel, esetleg nem rendelkezel még kellő önbizalommal, hogy egy számodra tetsző hölgyet meg merj szólítani, és elkezdj vele ismerkedni, akkor kattints ide az első lépéshez ««.

Az első lépés és a leggyorsabb út a boldog párkapcsolathoz