Bukan butuh diragukan kalau sepak bola ialah salah satu berolahraga yang disukai banyak orang di bumi, apalagi telah diucap bagaikan agen sbobet yang terpopuler di Indonesia. Nyaris di tiap negeri mempunyai aliansi sepak bola mereka tiap- tiap. Tetapi, negara- negara di Eropa sudah jadi kerajaan untuk sepak bola, di mana tiap pemeran sepak bola mau main di situ. Apalagi tim- tim besar Eropa semacam Barcelona, Manchester United, Juventus serta regu besar yang lain mempunyai fan based yang padat serta ekstrem di semua bumi.

Konsumen internet di Indonesia membuktikan perolehan yang penting semenjak Agen Togel serta saat ini sudah meningkat 2 hingga 3 kali bekuk sebab terus menjadi banyaknya data yang diperlukan oleh warga. Internet serta fitur teknologi pendukung membuat beberapa besar banyak orang di bumi, spesialnya di Indonesia, bertugas lebih efisien, kilat tanpa memahami jarak.

Mi az a PUA?

A PUA röviden egy olyan férfi, aki nőkkel való kommunikációban az átlagnál magasabb szintre akar jutni, egy olyan ember, aki az életének a párkapcsolati és ismerkedési részét, illetve a személyiségét és életstílusát tudatosan fejleszti, hogy ezáltal vonzóbbá váljon a nők szemében, hogy sikeresen ki tudjon alakítani egy boldog párkapcsolatot egy hozzá illő hölggyel.

A PUA nem manipuláció!

A PUA nem manipulálja a nőket, nem egy aljas nőcsábász, aki öncélúan használná őket, hanem a PUA egy önmagát folyamatosan fejlesztő, tudatos, vonzó férfi, aki a nőkkel való ismerkedésben jártas, ért a nők nyelvén, magabiztosan kommunikál velük, hogy megtalálja azt a nőt, akinek teljesebbé teheti az életét.

Mex Deluxe az alapító

A mozgalmat Magyarországon Mex Deluxe indította el 2006-ban több év kemény munka, saját belső szenvedés és önfejlesztés után. Mex-ről, a PUA.HU alapítójáról itt tudsz bővebben olvasni.

Azóta már országszerte több, mint 2,1 millió magyar férfi fülébe jutott el a dolog, mivel számos országos TV és rádió műsor, illetve napilapok és online magazinok is tárgyalták és körüljárták a PUA-t, mint egy izgalmas és egyben hasznos, társadalmat előremozdító és segítő mozgalmat. 

Egy életstílus és egyben privilégium ennek a tudásnak a birtokába jutni, mert ilyen képességekkel a férfiaknak kevesebb, mint 1%-a rendelkezik Magyarországon és a világon.

Az első lépés és a leggyorsabb út a boldog párkapcsolathoz

Ha nem tudod hogyan vágj bele a változásba, elégedetlen vagy az ismerkedési képességeiddel, esetleg nem rendelkezel még kellő önbizalommal, hogy egy számodra tetsző hölgyet meg merj szólítani, és elkezdj vele ismerkedni, akkor kattints ide az első lépéshez ««.

Az első lépés és a leggyorsabb út a boldog párkapcsolathoz
Bevezető Tréning
2019.11.23.
Intenzív Tréning
2019.11.02.
Bevezető Tréning
2019.10.19.
Freiwill Ádám – Előadás és férfikör
2019.10.24.
Bevezető Tréning
2019.11.23.
Intenzív Tréning
2019.11.02.
Bevezető Tréning
2019.10.19.
Freiwill Ádám – Előadás és férfikör
2019.10.24.