Mi kell a nőnek?

Vajon mi kell a nőnek?

Itt áll fehéren-feketén a nagy misztérium, amit férfiak generációi próbáltak kifürkészni. De hogyan lehet sikeresen megérteni a női gondolkodást, ha az, amit sokszor mond, mégcsak nem is azt jelenti, amit mond. Élni kell a gyanúperrel, hogy a nők egy másik szinten kommunikálnak a világgal. Vagy nem, vagy nem nyíltan közlik vágyukat és a válaszaikat a “mi kell hát a nőnek?” fojtogató kérdésére.

Erre a kérdésre Nancy Meyers 2000-ben egy egész hollywoodi mozit épített (What Women Want – Mi kell a nőnek?), persze megjósolható már most, hogy tényszerű választ ebből sem fogunk kapni. A sztori röviden annyi, hogy az akciófilmek keményfiújából átvedlett sármos, öntelt, korlátolt gondolkodású, serdülőkori nárcizmusban megrekedt macsót alakító Mel Gibson egy baleset következtében olyan áramütéseket szenvedett el, aminek hatására képessé vált olvasni mások gondolataiban. Áldás vagy átok egy ilyen képesség? Hidegzuhany, mi más. A szépfiúnak eddig egészen téves elképzelései voltak arról, hogy hogyan is kellene bánni a nőkkel és még félresikerültebb volt az a kép, amit saját magáról alakított ki.

Aztán lassacskán rájött, micsoda fegyver birtokába került. Eredmény: vonzó a nők szemében. Siker, karrier, természetadta vonzó megjelenés és nők. Reklámszakmában vagyunk, sok nulla múlik a jó ötleteket és megvalósításukon. Helen Hunt új főnökként lépett be a cég és Mel Gibson életébe, aki felhasználva szerzett szuperképességét lelopkodta főnöke gondolatcsíráit majd learatta a babérokat. Dramaturgialig semmi meglepőt nem kapunk ezek után… helyzetpoénok, gegek, aztán végül úgyis a borítékolt happy ending következik, miután a képességét a jó cél szolgálatába állította.

A Mi kell a nőnek? című film kedves vígjáték, de nem hoz semmi forradalmit. Mégis rámutat egy-két sarkalatos kérdésre, amelyek csapdaként várják a gyanútlan férfiakat, hogy beleessenek. Például valóban olyan bizonyos az, hogy a nők azt akarják hallani, amit gondolnak? Vagy inkább valami újat várnának, valami egyedit, meglepőt, amire még nem is gondoltak?

Azért mégiscsak egy hasznos fegyver, csajozási segédeszköz lenne minden pasi kezében egy olyan távkapcsoló, amivel néha hallhatja a nőket, néha nem. Igaz, veszélyes turkálni mások fejében … de arra is mérget vehetünk, hogy sokszor a nők hasonló misztériumot látnak a férfiagyban. (Túlbonyolítják?) Lehet-e egyáltalán általánosítani és megmondani, hogy pontosan mi is kell a nőknek? Van, akinek ajándék, van akinek gyerek. Van, akinek bókolás, van akinek szabadság. Van, aki szereti, ha bújhat, van aki szereti, ha nem fogják a kezét. Van, akinek gyerek, van, akinek világ körüli út. Van, aki bulizni szeretne, van, aki színházba, kiállításra. Van, aki elvárja, hogy meghívd, van, aki szeretné az egyenrangúságot. Van, aki nőcis, van, aki vadóc fiús. Van, aki az erőt keresi a férfiban, van, aki a gyengédséget. Van, aki állandóan szeretkezne, van, aki csak hétvégén. És van, aki mindezt egyszerre, hangulatától függően.

Azért nem ennyire kilátástalan a férfitársadalom helyzete a párkeresésben. Hogy mi kell a nőnek? Férfi. Ez az egy biztos. Méghozzá egy vonzó férfi, akit nem lehet otthon sem meleg papucsként felhúzni. A nő, legyen bármennyire is határozott, domináns, okos és magabiztos, elvárásában és álmaiban biztos, hogy nála okosabb, határozottabb, dominánsabb és magabiztosabb pasit képzel el. Mi kell még a nőnek? Az, hogy szeressék és nőnek tekintsék. Ez persze nem jelenti azt, hogy folyton dicsérni kell, elhalmozni akár szóval, akár ajándékokkal, hiszen arra nagyon hamar ráun és már áll is tovább, keresi az izgalmat. Hiszen a nőknek még az is kell, hogy legyen valaki, aki a biztonságot jelenti, de ugyanő legyen az, aki kalandokkal is vérpezsdíti. Néha legyen szenvedélyes szerető, néha legyen leendő gyerekei apja.

És ami még fontos: a nőnek nagyon kell, hogy tisztelhesse és felnézhessen a férfira. Ezért kihagyhatatlan az a lépés a csajozás előtt és közben, hogy mindenki saját magát is fejleszti, acélozza, erősségeit trenírozza. Legyen milyen talajon szilárdan állni, ami vonzalmat kelthet a kiszemelt lányban. A nők iszonyúan utálják, ha egy pasi szerencsétlenkedik, nem vállalható fel társaságban, nem lehet vele beszélgetni és semmibe veszi őket, de önálló lépésekre sem képes. Ezért tesztelnek. És az, hogy átmész-e a vizsgáikon, már utal is arra, hogy benned ott van-e, ami kell ennek a nőnek.

Ezt a kérdést sok olyan férfi felteszi magának, aki nem elégedett a szerelmi életével, aki nem érti meg a nőket, aki nem tudja, mire hogyan reagálnak.

A téves, mégis általános és elfogadott tény a nőkről sok férfi körében, hogy a nők nem szeretnek szeretkezni, az pusztán számukra sokszor szenvedés, és egyfajta kompenzálás a férfi pénzéért, figyelméért, türelméért. Akik ezt gondolják, nagyon rosszul teszik, mert a nők imádják a szeretkezést.

A legtöbb férfi szerint, a nőknek egy kedves, odaadó, hűséges férfire van szükségük, ami részben igaz is, mégsem az esetek 100%-ban, mivel az ilyen férfiak sokszor unalmasak.

Mi a helyes megközelítés?

Egy férfi viselkedése egy nővel szemben, mindig szituáció függő!

Mit értek ez alatt?

Azt, hogy nem mindegy, hogy mikor vagy vele domináns és mikor elfogadó, mikor érzékeny és mikor kemény, mikor beszélsz hozzá kedvesen és mikor úgy, mint egy felnőtt filmben.

Nem az számít, hogy a nő mit mondd arról, hogy mit akar, hanem az, hogy megkapja-e azokat az érzéseket a férfitól, amik hatására egy érzelmileg és mentálisan is kiegyensúlyozott és egészséges életet élhet.

A nők folyamatosan panaszkodnak, hogy igazi férfit nehéz találni, mert vagy egy jófiút találnak be, akire mindig lehet számítani, mindig kedves, de mégis unalmas és semmi kihívás és izgalom nincs benne, vagy pedig megismernek egy macho srácot, aki kemény, maszkulin, domináns, de nem képes semmi érzelmi kötődésre sem.

Egy nőnek 4 dologra van szüksége ahhoz, hogy kiegyensúlyozott és boldog életet élhessen egy férfival, ezek:

  1. Éreznie kell, hogy elfogadod és kivételes nőnek tartod

  2. Egy mély érzelmi kapcsolatot kell kialakítanod vele, ahol ezeket az érzéseket csak veled osztja meg
  3. Éreztetned kell vele, hogy ő egy igazi nő, aki gyönyörű, szerelmeskedési és nőies is egyben
  4. Érzéki és szenvedélyes szeretkezésben van része veled nap mint nap, és a folyamatos flörtölés által érzi magát elcsábítva, kielégülve

Hogyan tudjuk ezeket elérni?

A megoldás az, hogy mixeljük a kedves srác és a macho férfi személyiségét, és azokat a tulajdonságokat és személyiségjegyeket átvesszük és beépítjük magunkba mindegyikből, melyek a várt érzéseket és érzelmeket váltják ki a számunkra ideális nőből.

Ha megakarod tanulni a pontos lépéseket, hogyan válj egy stabil, kiegyensúlyozott, vonzó férfivá, aki mindig tudja, hogyan cselekedjen, akkor gyere el az 3 Napos Intenzív Gyakorlati Tréningre!

Információt a tanfolyamról itt találsz.