Miért nem akarod az exedet visszakapni?

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!


A régi barátnőd


Összetörte a szívedet, és napok óta nem ettél vagy aludtál? Vagy te rontottad el – karjaidban volt álmaid nője, amire csak akkor jöttél rá, mikor ő már továbblépett. Ismerősek a fenti helyzetek? Fogadni mernék, hogy a leggyakoribb gondolatok, amik most a fejedben vannak, hogy hogyan tudod visszaszerezni az exedet?

Lassan a testtel


Várj ezzel egy pillanatot. Nézzük meg, hogy miért gondolom én, hogy nem akarod visszakapni az exedet. És hanyag lennék, ha nem osztanám meg veletek a legjobb randitanácsomat ebben a témában.

Mindegy, hogy ez egy nap, vagy 10 év, a hiány a szívet szeretőbbé teszi.

Ahogy az idő telik, hajlamosak vagyunk a negatívumok elfelejtésére, és csak a pozitív tulajdonságokat látjuk a régi barátnőnkben. Az agyunk az új szerelem és románc „aranyidőszakára” fókuszál. Mi nem emlékszünk, hogy mi volt a szakításunk oka.

A problémák okai

Megcsaltad? Ő csalt meg? Valami rossz irányba vitte a kapcsolatot, ami miatt ez megtörtént, és hacsak nem analizálod alaposan a kapcsolatotokat, hogy rájöjj a hibára, nem leszel képes, hogy kijavítsd. Sokat veszekedtetek? Unalmas volt egymással? Vagy csak viszonzatlan volt a szerelmed, vonzódásod? Az esély arra, hogy a fenti helyzetek akármelyikét megváltoztassad, közelítenek a nullához.

Szóval ezek helyett én inkább ezt javaslom.

Válj vonzó férfi

Ha a szíved a lányt kívánja vissza, nem mondom, hogy add fel. Amit javaslok az, hogy rakd félre ezirányú terveidet egy kis időre. Ahelyett, hogy az energiádat és gondolataidat az exedre irányítod, jelölj ki magadnak a nap folyamán egy kis időt arra, és engedélyezd magadnak, hogy az exedre gondolj, vagy gyászolj, vagy amit akarsz. De a nap többi részén azt akarom, hogy növeld a pénzt, időt és energiát, amit magadra fordítasz. Ez így van. Magadra.

A feladatod

Olyan dologra, amit mindig is csinálni akartál. Arra, hogy életed legjobb formáját érd el, mint fizikailag, szellemileg és érzelmileg. Szombat estéiden a haverokkal szeretnéd megnézni a meccset? Nézzed. Miért nem csatlakozol egy röplabda csapathoz, amit mindig is tiszteltél, vagy miért nem mész Párizsba bort inni és sajtot kóstolni? Akármit is akarsz tenni, csináld.

Ez az idő arra, hogy magadra figyelj, hogy élvezd az életed, minden egyes percét, napját. Azt akarom, hogy ülj le egy tollal és egy papírral, és írd le, hogy mi tesz boldoggá. Ezután valósítsd meg!

Az exed

És amikor ez a folyamat lezajlódott – a te becsléseid szerint – vess még egy pillantást az ex-barátnődre. Ha továbbra is vele akarsz lenni – te a lehető legjobb embert ajánlod, aki csak lehetsz. De elég nagy annak az esélye, hogy miután lefolytatod ezt az önvizsgálatot és önfókuszt, nem kívánod vissza az exedet.

3 Napos Intenzív Gyakorlati Tréning apró részletességgel tárgyalja a kérdést, hogy hogyan tudod és hogyan nem visszaszerezni a exbarátnődet! Ha érdekel, jelentkezz még ma!

Add meg magadnak az esélyt, hogy új lányokat ismerj meg és köztük rátalálj a hozzád illő nőre! Az első lépésekben segítünk! ITT»»