„Miért nem hívott vissza?”

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Mi pasik nem igazán szeretjük, ha játszadoznak velünk. Ha a lány nem akar látni minket, mondja a képünkbe, és a dolog le van tudva. Na ez az, amivel a legritkábban fogsz találkozni. Az általános eset inkább az, hogy a srác megismeri a lányt, számot cserélnek, izgatottan felhívja, hagy 18 üzenetet, és sosem kap választ. Ez a történet mindenkivel megesik, aki próbál lányokkal ismerkedni. Ez nagyon frusztráló tud lenni. Félredobtad a személyes félelmeidet, odamentél a lányhoz, amivel nagy bátorságról tettél tanúbizonyságot, és úgy tűnt, minden sínen van, őszintén beszéltél vele, és kiderült, hogy ő nem volt őszinte. Miért történnek ezek? A lány miért nem tartja a szavát?

„Miért nem hívott vissza?”, a nők kerülik a közvetlen konfrontálódást

Ahhoz, hogy ezt megértsd, női perspektívából kell az egészet nézned. A nők sok mindent megtesznek, hogy elkerüljék a számukra kellemetlen szociális helyzeteket – akár hazudnak is. Sokkal egyszerűbb megadnia egy kamu számot, minthogy a képedbe mondja, hogy nem vagy neki szimpatikus. Másrészt sok szép lányt ismerek, akik hetente 30 embernek adják meg a valódi számukat, és aztán mikor hívja őket egy srác, azt se tudja, hogy ki az, és legtöbbször nem is igazán érdekli… 30-ból 28 embernek fel se veszik a telefont. Tehát már az is nagy dolog, ha a lány felvette a telefont, mert az azt jelenti, hogy valamennyire érdekled őt. Hogy érd el ezt nála?

„Miért nem hívott vissza?”, a komfortépítés fontossága

Több dologtól függ, hogy a lány felveszi-e a telefont, de ez a több dolog igazából egy dolog, több részre szedve. Ez az egy dolog a benyomás, a kiépített kapcsolat mélysége, amely függ attól, hogy hol, mikor, mennyit és miről beszéltél a lánnyal. Legalább 5-10 percet kell beszélni vele ahhoz, hogy esélyed legyen arra, hogy jó számot adjon meg, és felvegye a telefont. Az 5-10 perc inkább csak extrém esetekben jön össze, ezért inkább azt mondom, hogy ha átlagos szociális képességekkel rendelkezel, akkor átlagosan 15-20 percet kell beszélned vele, hogy számot cseráljetek.

„Miért nem hívott vissza?”, tippjeim ennek elkerülésére

Adok pár tippet, hogy mire ügyelj a telefonszám elkérésénél, és mit csinálj utána:

1. Ahelyett, hogy azt mondanád, hogy valamikor felhívod, mondj egy konkrét időpontot, mert így kevésbé leszel kitéve a hangulatának. Ha nem tudja, hogy mikor hívod, akkor nagyobb az esélye, hogy rossz időpontban zavarod, viszont ha előre lefixálod, hogy szerda este beszéltek, akkor fel tud rá készülni.

2. Abban az időben, amikor már megismerted, de még nem tudod a számát, próbáld meg minél több helyre vinni, már amennyire a napszak és a helyszín ezt engedi. Ha egy boltban ismerkedtetek meg, vidd el egy kávézóba vagy egy könyvesboltba, így több élménye fog kötődni hozzád, és nem csak egy átlagos srác leszel a bátrabbak közül, akik oda mertek menni hozzá.

3. Győződj meg arról, hogy ott és akkor elmenti a számod, és a te nevedet írja be. Rengeteg lány egyszerűen lustaságból nem írja be a számhoz tartozó nevet, és ha hívod, akkor nem biztos, hogy tudni fogja, ki vagy. Azt is megteheted, hogy elkéred a mobilját, és te írod bele a számod. Ilyenkor érdemes valami humoros és aranyos nevet beírni, pl. „A jófej srác a zöldségesből”, „Szeretkezésisten”, stb.

4. Küldj sms-eket! 10-15 perccel a számcsere után küldj neki egy sms-t, amiben utalsz valami közös viccre, vagy bármilyen kedves dologra, amit együtt csináltatok. Az sms-ek küldését ugyanúgy használhatod, mint élőben a cukkolást, de néha random módon is meglepheted valami hülyeséggel a lányt. Ha sms-t írsz, nyugodtan használj smiley-kat, kis számban jót tesznek az sms hangulatának, de ne vidd túlzásba őket. Mindig a lehető legexpresszívebbnek, legkifejezőbbnek kell lenni.

5. Van egy tuti módszerem arra, hogy felvegye a telefont. Fényképezős telefon kell hozzá. Csinálj kettőtökről egy képet, ahol jól érzitek magatokat. Kérd el a számát, és 1-2 nappal rá írj rá, hogy a fotó milyen hihetetlenül jó/rossz kettőtökről. Tuti, hogy fel fog hívni vagy legalább visszakérdez, és innentől már tudtok beszélni, és tudsz randit egyeztetni.

Feljleszd fénysebességgel a szociális képességeidet egyetlen hétvége alatt és tanuld meg konkrét példákkal, hogyan kérd el sikeresen egy vonzó lány számát! Hogyan érheted ezt el? Kattints tovább >>

Nincs ötleted, mit írj a lánynak az első vagy a 23. sms-ben? Érdekelne a letesztelt sms csajozós dumák katalógusa, ami biztos pozitív hatást vált ki a lányból? Részletek itt!