Milyen ajándékot vegyél a barátnődnek?

Írtam egy cikket arról, hogy mit vegyél a barátnődnek karácsonyra, névnapra, szülinapra, hogy biztosan örüljön neki és a legjobb reakciót váltsa ki belőle az ajándék.

Ha eddig nem voltak túl nyerőek az ötleteid, vagy szenvedtél, hogy mit vegyél neki, akkor ezt a cikket olvasd el többször!

Mi a célja a barátnődnek vett ajándéknak?

Az ajándéknak a legfontosabb szerepe nem az, hogy valami olyan tárgyat veszel a lánynak, melyet hasznosítani, hordani tud. Nem az ajándék használati értéke a fontos, hanem a szimbolikus értéke.

Mikor egy nő ajándékot kap egy férfitól, akkor felmerül benne egy kérdés, hogy ezt a férfi önzetlenül és önszántából tette-e. Ha ezt kötelességből teszi, mert nőnap, névnap, szülinap stb. van, akkor az ajándékozás negatív hatással lesz a kapcsolatra. Bármely nő elmehet önmagának vásárolni és megvenni azt a cipőt, ruhát, ékszert stb. amire vágyik. Nem azt várja el, hogy halmozd el őket mindenféle drága, értékes használati tárggyal (ha mégis, akkor gondolkozz el, hogy ideális párt választottál-e magadnak), hanem az, hogy foglalkozz és törődj vele.

Az ajándék időpontja csak egy kiváló lehetőség ennek a kimutatására, hogy anélkül tudjunk ajándékot venni a párunknak, hogy közben nem esünk bele túlságosan az „aranyos-kedves” srác kategóriába, aki éjjel-nappal folyamatosan elhalmozza csokival, virággal és egyebekkel a lányt.

Egy nőnek vásárolt ajándék üzenete: érdekel téged a barátnőd és fontos számodra!

A nők számára nagyon fontos, hogy folyamatosan kapják tőlünk férfiaktól érdeklődési jeleket és a szeretetet, hogy folyamatosan érezzék: törődünk velük, gondolunk rájuk és fontosak számunkra.

Mikor a barátnőjükkel beszélnek, akkor az esetek nagy részében Te vagy a téma.

Mivel a nők mindenben versenyeznek egymással, köztük abban is, hogy milyen párjuk van, ezért sokszor arról fognak diskurálni, hogy ki milyen ajándékot kapott a társától. Ha te egy vásárlási utalvánnyal vagy egy vasalóval ajándékozod meg a barátnődet, akkor az azt fogja kommunikálni a kapcsolatotokról, hogy te szülinapokra, karácsonyra stb. minimális időt szánsz és igazából fikarcnyit sem törődsz azzal, hogy a barátnőd számára mennyire fontos, hogy milyen ajándékot kap.

Figyelj a jelekre!

Ha viszont veszed az időt és a fáradtságot, és figyelsz a jelekre, amik folyamatosan körülvesznek, akkor az ajándékod toplistán fog szerepelni hosszú ideig. Mikor a barátnőd egy újságot olvas és rámutat egy táskára, tálra stb. ami nagyon tetszik neki, akkor az egy jel. Mikor együtt sétáltok a plázában és a kirakat előtt rámutat valamire, hogy az mennyire jól néz ki, akkor az egy jel. Ha figyeled ezeket a jeleket, akkor lesznek ötleteid, hogy mi vegyél a barátnődnek.

Mikor ajándékozd meg?

Ha túl gyakran veszel neki ajándékot, akkor az ajándék elveszti az értéket. Ha túl drága ajándékokat veszel, akkor hülyén fog kinézni, hogy később egy olcsóbbat szerzel be, ezért sosem érdemes túlzásokba esni.

Nem az ajándék értéke a lényeg, hanem, hogy mennyi időt és energiát fektettél a megszerzésébe.

TOP ötletek ajándékokra:

 • Ékszer
 • Plüss állat, párna
 • Táska (ha jelek utaltak rá)
 • Sál (ha jelek utaltak rá)
 • Pénztárca (ha jelek utaltak rá)
 • Parfüm (ha kaptál rá jeleket)
 • Wellness hétvége
 • Utazás
 • Bármi, amiről tudod, hogy örülne neki

Amit kerülj:

 • Ruhák, amikre nem kaptál utaló jeleket
 • Használati tárgyak, melyek árammal működnek
 • Önfejlesztő könyvek (ugyanaz, mintha te kapnál egy könyvet a szeretkezésről)
 • Tipikus női munkával kapcsolatos dolgok (főzés, sütés, mosás, takarítás stb.)

Összefoglalva: ha fontos számodra a barátnőd, akkor értsd meg, hogy számára mennyire fontosak ezek az ajándékok. Találd ki, hogy minek örülne, figyeld a jeleket és ezek alapján legyél kreatív. Szánd rá az időt és az energiát, törekvéseid minden bizonnyal jutalmazva lesznek. 🙂