Minden a forrásból ered

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Minden viselkedési elem, amit eddig elmagyaráztam abból a hihetetlen hozzáállásból ered, amit úgy nevezünk, hogy a férfi.

Minden a forrásból ered, neked kell változnod

Néha használom a vonzó férfi kifejezést is. Jó kifejezés, mert benne van, hogy nem minden férfi egyenlő, és emlékeztet rá, hogy van egy mérce, a kiváló férfié, amihez mindig tartanod kell magadat.

Ha arról van szó, hogy miként legyél férfi, a viselkedésed és mentalitásod elengedhetetlen elemek, és ettől érzi a nő a vonzalmat. Nincs kifogás arra, hogy ne a legvégső maszkulin természetedet gyakorold, mert ezt jobban tudod irányítani, mint a kinézetedet (noha a legtöbb fickó masszív javulást tud elérni a külseje terén is elhivatottsággal – edzés, diéta, ruhák, stb.)

Akármilyen interakciód is legyen egy nővel, akár beszélgetés, ismerkedési kísérlet, randizás, mindig a „legnagyobb férfi” mentalitásával kell rendelkezned, akkor is, amikor azt mutatja ki épp, hogy mennyire szeret.

Tudj meg erről többet, sajátítsd el a vonző férfiak mentalitását! Bővebben erről itt tanulhatsz!

Miért ne spórolhatnád azonban meg több hónap próbálkozását, ha lehetőséged van azonnal az egyetlen jó úton járnod! Mi mindent tehetsz a legintenzívebb és leglátványosabb fejlődésért? Megtudod, ha tovább olvasol!