Minden a forrásból ered

Minden viselkedési elem, amit eddig elmagyaráztam abból a hihetetlen hozzáállásból ered, amit úgy nevezünk, hogy a férfi.

Minden a forrásból ered, neked kell változnod

Néha használom a vonzó férfi kifejezést is. Jó kifejezés, mert benne van, hogy nem minden férfi egyenlő, és emlékeztet rá, hogy van egy mérce, a kiváló férfié, amihez mindig tartanod kell magadat.

Ha arról van szó, hogy miként legyél férfi, a viselkedésed és mentalitásod elengedhetetlen elemek, és ettől érzi a nő a vonzalmat. Nincs kifogás arra, hogy ne a legvégső maszkulin természetedet gyakorold, mert ezt jobban tudod irányítani, mint a kinézetedet (noha a legtöbb fickó masszív javulást tud elérni a külseje terén is elhivatottsággal – edzés, diéta, ruhák, stb.)

Akármilyen interakciód is legyen egy nővel, akár beszélgetés, ismerkedési kísérlet, randizás, mindig a “legnagyobb férfi” mentalitásával kell rendelkezned, akkor is, amikor azt mutatja ki épp, hogy mennyire szeret.

Tudj meg erről többet, sajátítsd el a vonző férfiak mentalitását! Bővebben erről itt tanulhatsz!

Miért ne spórolhatnád azonban meg több hónap próbálkozását, ha lehetőséged van azonnal az egyetlen jó úton járnod! Mi mindent tehetsz a legintenzívebb és leglátványosabb fejlődésért? Megtudod, ha tovább olvasol!

Érdekel ennél még több hasznos tanács? Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét?l, Akkor ezt az anyagomat mindenképpen nézd meg most!