Mit ne mondjunk a nőknek

Egy komoly hiba, amit valószínű jelenleg is elkövetsz, mikor egy nőhöz mész oda.

A nőkkel való kommunikáció

Engedd meg, hogy kérdezzek valamit…

Mikor kommunikálsz egy nővel, aki „érdekel”, mi a felé mutatott hozzáállásod? Hogyan kezeled? Miről GONDOLKOZOL?

Úgy kezded a beszélgetést, hogy megpróbálod kitalálni, vajon egyedülálló-e?

Feltételezed, hogy valószínűleg barátja van, és utalásokat keresel, hátha nincs?

Próbálsz úgy tenni, mintha nem érdekelne „úgy”, és helyette közönbös vagy, míg nem kapsz tőle érdeklődési jeleket?

Egyáltalán GONDOLSZ valamiféle tervre, hogyan kéne vele beszélgetned?

A LEGTÖBB SRÁCNAK FOGALMA SINCS ARRÓL, HOGY MIT CSINÁL.

A legtöbbünk úgy cselekszik, hogy nincs tudatában annak, amit csinál. Vagy ha tudatában vagyunk is annak, amit csinálunk, nem tudjuk, hogy más emberek (ez esetben a nők) mit gondolnak a viselkedésünkről.

Ezen kívül a legtöbbünk másoknak engedi át az irányítást afelett, hogy hogyan cselekszink. Nem valljuk be, hogy azt próbáljuk csinálni és mondani, amire azt hisszük, hogy örömöt szerez a lánynak, és hogy előre várjuk, hogyan fog rá reagálni… de ez a helyzet.

És FOLYTON ez történik. Tulajdonképp ha legtöbbünk tudna kapni magáról egy valós képet, hogy mennyit gondolkozunk azon, hogy a nők mit gondolnak rúlunk, és próbálunk megfelelni az elvárásaiknak, FÖLPOZOZNÁNK magunkat, és azt üvöltenénk, hogy ÉBREDJ FEL!

Gondold át a következő jelenetet:

Egy bárban vagy, és elkezdesz beszélni egy vonzó nővel, miközben próbálsz rendelni. Tegyük fel, hogy ő kezdi a beszélgetést azzal, hogy milyen forgalom van, és hogy mennyi ember áll a sorban italért.

Magadban a következőket gondolod, „Vajon van-e barátja.. Vajon valakivel kivel van itt.. Vajon mennyi idős, és megfelelne e neki egy srác az én koromban.. Vajon vegyek-e neki egy italt, hogy úgy érezze beszélgetnie kell velem, hogy fenn tudjam tartani az érdeklődését… Talán csak várnom kéne, és később beszélni vele…”

Aztán eszedbe jut, hogy olvastál már pár cikket a PUA.HU-n.. úgy döntesz alkalmazol egyet az új technikáid közül.

Tehát ez mondod: „Hej, tégy nekem egy szivességet. Beengedlek magam elé, és te rendelsz nekem egy piát. Az összes csapos kan, tehát rád jobban fognak figyelni, okés? Általában nem használom a nőket ilyen korán egy kapcsolatban, de ez esetben kivételt teszek.”

A lány nevet.

Gondolod, sínen vagy.

Ezután folytatod: „De nem engedem, hogy fizess érte, mert nem akarom, hogy azt hidd, ilyen könnyű eset vagyok, és megadom a számom, vagy hazavihetsz, csak mert vettél nekem egy italt.”

Ennél a pontnál megfordul, rád veti a lesújtó pillantását, és elsétál.

Gondoljunk bele egy pillanatra, mi is történhetett. A lány lehet, hogy:

 • házas
 • rossz hangulatban volt
 • leszbikus (ez annyira nem is vészes)
 • megsértődött
 • érzelmileg instabil
 • félreértette, amit mondtál
 • ideges lett
 • csúnyának talált téged

… vagy lehetséges, hogy a technika, amit alkalmaztál, szörnyű volt. De mi az, amit a legtöbben tesznek egy ilyen szituációban? A legtöbben átengedik az irányítást az érzelmeiknek, és azt gondolják, hogy ez a cucc nem működött, és abbahagyják a technika (ez esetben a pimasz és vicces stílus) alkalmazását.

MICSODA HIBA EZ!

NE dobd el a már működő technikát!

Egy csomó srác kipróbál valamit, működik, majd EGYSZER nem működik, és többet nem használják, mert nem hisznek már benne. Ez egy SZÖRNYŰ hiba. Elmondom ez másképp… Száz gyönyörű nőből véletlenszerűen kiválasztva kb. húsz :

 • egyedülálló
 • érzelmileg stabil
 • képes arra, hogy folytass vele egy érdekes beszélgetést
 • nem arrogáns
 • nem pszihopata

Ez csak egy becslés az én személyes tapasztalataim alapján, de szerintem érted a lényeget. Tehát a dolog lényege…

A hozzáállás…

Mondjuk, hogy elkezdtél beszélgetni mind a száz nővel egyesével, és mindegyiknél ugyanazt a hozzáállást és megszólítást kellett alkalmazzad.

Mit tennél?

Ha úgy kezelnéd őket, hogy valőszínűleg foglaltak, érdekesek, stabilak stb., akkor valószínűleg elijesztenéd a szingliket, az eredeti kiválasztottadat, mivel furcsának találnák a viselkedésedet.

Páldául mondjuk azt, hogy elkezdtél beszélgetni egy nagyon vonzó nővel, aki a huszas éveinek közepét tapossa, aki nyitott, vidám, és nincs konkrét elképzelése arról, mennyi idősnek kell lennie a nála próbálkozó srácnak (nagyon sok ilyen nő van.. ez tény) . Tegyük fel, hogy biztosra mentél, nem mondtál semmi bántót, vagy olyasmit, ami túlságosan „előre mutatna”, és általánosságban úgy kezelted, mintha házas vagy foglalt lenne. Valószínű csak azzal foglalkoztál, hogy vajon szingli-e, nem filgyeltél arra, amit mondtál, és a következővel fejezted be az interakciót:

„Szóval valamikor elvihetlek vacsorázni?”

És mit fog gondolni ez a vonzó, okos, szép csajszi, mikozben úgy viselkedsz, mint aki nem érti a dolgát? Igen… Azt gondolja, hogy nem érted a dolgod. Pont.

Most nézzük meg másképp.

Mondjuk, hogy mind a száz nőt úgy kezelted, mintha SZINGLIK, okosak, érdekesek stb. Lennének.

Mit történne?

Valószínűleg mindegyikkel flörtöltél volna az elejétől kezdve, vagy nagyon korán jelezted volna, hogy nem csak egy új barátságos fazon vagy, aki az időjárásról szeretne beszélgetni.

És mit történne?

Egy rakat a száz közül, aki vagy foglalt, vagy képtelen egy egy normális beszélgetés lefolytatására, elutasítana. Nem érdekelnéd őket, a tudatuk kizárná a lehetőséget, hogy folytasság veled a kapcsolatot, és valahogyan befejeznék a beszélgetést.

Most képzeljük el, hogy te egy KÍSÉRLETI PATKÁNY vagy, és hogy van egy gombod, amit megnyomhatsz. Tegyük fel, hogy az esetek 80%-ban, mikor megnyomod, megrázna a gomb, a többi esetben viszont jól bánnak veled.

Mennyi ideig nyomkodnád a gombot?

A legtöbb tagnak az, ha egy nő visszautasítja rosszabb, mint egy patkánynak az áramütés.

Tehát mit teszünk? Meg se próbáljuk.

És kihagyjuk a lehetőségeinket, a sok gyönyörű, szingli nővel, akik arra várnak, hogy egy tökös srác megtalálja őket és a párjuk lehessen. Tehát mi a megoldás?

MINTHA

A megoldás egy technika, aminek a neve úgy kezelni a nőt, MINTHA szingli és érdekes volna.

Mindenek felett le kell győzzed az ösztönös kétkedéseidet magaddal és a nőkkel kapcsolatban is, és el kell kezdjek úgy kezelni a nőket, MINTHA SZINGLIK volnának, és

MINTHA ő volna az IGAZI, A LEGÉRDEKESEBB ÉS LEGCSODÁLATOSABB NŐ VALAHA.

Muszáj úgy cselekedned, hogy vonzzad AZT a nőt, és a többiről feledkezz meg.

És meg kell tanulnod, hogy NE vedd SZEMÉLYESNEK ami történik a csodálatos nőkkel való randijaid között.

Gary Halbert, az egyik legjobb marketinges zseni megfogalmazta az alapelvet.

Alapvetően azt mondja, hogy száz emberből talán csak egy van, akit érdekel a termék, amit reklámozol.

TEHÁT FEJEZD BE A TÖBBIEKHEZ VALÓ BESZÉLÉST, ÉS CSAK AHHOZ AZ EGYHEZ BESZÉLJ.

Beszélj a nőhöz, akivel találkozol úgy, MINTHA szingli, nyitott, érdekes és csodálatos volna. És ne törődj azokkal, akik nem szinglik, nyitottak, érdekesek és csodálatosak.

Használd az itt olvasottakat, és FOLYTASD A HASZNÁLATUKAT… még akkor is, ha néha nem működnek. Rengeteg ok van, amiért a nők nem érdeklődnek, vagy elvesztik az érdeklődésüket.

Ez nem azt jelenti, hogy hagyd abba, ami használsz! …ez elvezet a következő ponthoz.

A vélekedésed a nőkről és a randizásról

Amikor először beszélsz egy nővel, a vélekedésed a nőkről és a randizásról KRITIKUS. Ha nem tudod, hogyan használd a TESTBESZÉDED, és egyéb kommunikációs csatornákat, hogy AZONNAL megmutasd, te egy vonzó, magabiztos férfi vagy, akkor valószínűleg figyelmen kívül hagynak, és MÁSODPERCEK alatt kiselejteznek.

Természetesen ahhoz, hogy BEMUTASD  a helyes vélekedést, ami a nők számára vonzó, TUDNOD KELL, MIK EZEK, és ÉRTENED KELL ŐKET.

Más szavakkal nem elég csupán színlelned ezeket. Tulajdonképp MÉLYEN értened kell a nők gondolkozásást, és hogy mi készteti őket arra, hogy ERŐS, tudat alatti érzelmi VONZÓDÁST érezzenek egy férfi iránt.

Ennek a kritikus pontnak a kitalálása nekem évekbe került.

Minden technikát alkalmaztam a csajozásban.

De amikor a lényeghez értem, függetlenül attól, hogy milyen jól működtek a technikák, a nők mindig lekoptattattak egy pontnál, vagy egy másiknál, és gyorsan elvesztették az érdeklődésüket.

Ez azért volt, mert NEM ÉRTETTEM A DOLGOT.

Tehát az egyik dolog, amit megtanítok a srácoknak, hogy hogyan kell MEGÉRTENI, és hogyan kell megmutatni a nőnek, hogy ÉRTIK.

De a „megértés” nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik.

Nem kaphatsz fekete övet egy harcművészetben pusztán a technikák megtanulásával. Ehhez MÉLYEBB, alaposabb megértés szükséges.

És nem lehetsz szuper sikeres társkereső se pár csajozószöveg bemagolásával sem. (De mankónak jó, ha van pár jó ötleted! Az alapokat itt tanulhatod meg: KATT ««)

Miután éveket töltöttem hibák elkövetésével, különböző dolgok tesztelésével, és a darabkák összerakásával, kitaláltam egy szisztémát, ami megtanítja a férfiakat az ismerkedés összes különböző szemszögére, és arra, hogyan legyenek sikeresek a nőknél. Ismerd meg személyes oktatáson, ahol csak rád koncentrálunk, hogy mindent megérts és begyakorolj!