Mit utálnak a legjobban a nők a szingli pasikban I.

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Ha néhány vonzó lány néhány szelet pizza és néhány pohár ital mellett beszélget, a beszélgetés témája hamar a pasikra terelődik. A legtöbb esetben elkezdenek arról beszélgetni, hogy hogyan találjanak egy jó pasit. Először elkezdenek általánosságban beszélni a pasikról, aztán szóba kerülnek azok a srácok, akik nagyon idegesítőek. A valóság az, hogy a szingli nőknek van egy iszonyat hosszú listájuk arról, hogy miért utálják a szingli pasikat: gondolok itt jellembeli, képességbeli és szociális tulajdonságokra. Tudtad ezt? Nem hinném.

Nos, az az igazság, hogy pár éve én sem tudtam. Szóval jegyezd meg, hogy most valami olyasvalamit fogsz megtanulni, amiről a pasik nagy részének halvány fogalma sincs. Remélem, hogy az, hogy megosztom veled ezt, mindörökké megváltoztatja a nőkkel való kommunikációdat, és segíteni fog abban, hogy egyre több olyan nővel találkozgass, akik érdekelnek, hogy megtaláld számodra azt az egyet, aki igazán megfog.

Mit utálnak a legjobban a nők a szingli pasikban, barátság és románc

A nőknél a barátság és a romantikus kapcsolat 2 különböző dolog. Nagyon ritka az, hogy a barátság átváltozik szerelemmé. Emlékezz erre. Átváltozhat, de nagyon ritka. A két kapcsolat (baráti és romantikus) teljesen különböző egymástól a nők számára. Míg sok pasi lefekszik a lány „barátaival”, a lányok nem fekszenek le egy adott pasival, ha már eldöntötték magukban, hogy ő „csak barát”. De hogy van ez? Hogy állapítja meg egy nő, hogy csak barátok legyetek, vagy komolyabb, intimebb legyen a kapcsolat? És miért nehéz összejönni egy lánnyal, akivel sokáig baráti kapcsolatban voltatok?

Nagyon érdekes számomra a válasz erre a kérdésre. Azt hiszem, a válaszhoz először nézzük, milyen alapon tudatosítják magukban a nők, hogy komoly viszonyt akarnak egy adott pasival… És ami még fontosabb, meg kell érteni, hogy mikor nem akarnak intim viszonyba kerülni vele… Ami azt sugallja a nőnek, hogy épp egy baráttal vagy egy potenciális társsal van, az az, hogy ő hogy érez. Érzelmi és fizikai érzések kombinációja. Nem logika. Ahhoz használ logikát, hogy racionalizálja a döntését, vagy azért, hogy elhitesse, van logikus oka arra, hogy miért legyen, vagy ne legyen egy sráccal együtt. De ez ne hangoljon le téged, ez a dolog nem érdekes most. Leírom másképp. Egy nő érzelmi és fizikális szempontból érzékel valamit, és ezek alapján a benyomások alapján hozza meg a döntést, hogy mit akarjon a sráctól. Ha azt érzi, hogy „Ááá, mekkora gyökér..”, akkor „logikailag” ezt úgy fogja felvezetni, hogy valószínűleg nem akar majd többet találkozni a sráccal. Ha azt érzi, hogy „Úú, egyre forróbb körülöttem a levegő”, akkor a „logikus” következtetése az lesz, hogy ez a srác vonzó, és érdekes, jó lenne vele még találkozni. És ekkor elkezd cselekedni. Valahogy így megy ez: ÉRZÉS – GONDOLAT – CSELEKVÉS. Először az érzés, aztán a gondolat… Majd ezek után a cselekvés.

Most, hogy ezt tudod, hadd tegyek fel egy fontos kérdést: Hogy viselkednek azok a srácok, akikhez „romantikus szempontból” vonzódik egy lány? És egy másikat: Hogyan keltenek vonzalmat a nőkben? Gondolkozz egy pár percet rajta. Írj egy listát is, ha van nálad toll. Komolyan beszélek. Gyere vissza, mikor kész vagy…

A cikk következő részét itt találod: Mit utálnak a legjobban a nők a szingli pasikban II.