Mit utálnak a legjobban a nők a szingli pasikban II.

Most pedig nézz rá a listádra. Fogadni mernék, hogy szinte minden egyes dolog a listádon a külsőségekről szólt. Valószínűleg közhelyek voltak. Másképp megfogalmazva a listád valószínűleg olyasmiket tartalmaz, hogy el kell vinni ebédre, ki kell neki önteni a lelkünket, virágot kell neki venni…Gyakran kell hívni. Ezek a dolgok azt demonstrálják, hogy a srácot érdekli a lány. Ezek nem olyan dolgok, amik előhozzák a nőknek azokat a fizikai és érzelmi reakcióit, amik után azt fogja mondani, hogy „Igen, ő az a srác.”. A pasik nagy része ilyesmi „támaszokat” használ ahhoz, hogy tudassa a nővel, hogy érdekli őt, remélve azt, hogy a lány mindezt viszonozza. Ezeknek a dolgoknak gyakorlatilag egyike sem alkalmas arra, hogy a nő bármit is érezzen utánuk, aminek a vonzalomhoz köze lenne… Nyilván ezt te is tudod. Valószínűleg ezt a dolgot kb. már egymilliószor megcsináltad… Én is… Tudom, hogy ez olyan, mintha újból és újból próbálkoznál, hogy a kiszemelt lánnyal tudasd, hogy érdekel téged… Ő pedig egyáltalán nem reagál rá romantikusan.

Ezzel a hozzáállással az a baj, hogy egyszerre két hatalmas hibát követsz el vele egyszerre. Először is, ez egy véget nem érő egyenes út. Azzal, hogy elmondod egy lánynak, hogy mit érzel iránta, nem változtatod meg az ő véleményét rólad. Valószínűleg úgy gondoltad, hogy ez valahogy úgy működik, hogy kimutatom felé az érzelmeimet, és ő majd viszonozza ezt… Hú… Szóval, amint mondtam, néha úgy tűnik, ez a helyes út, így kell hozzáállni a nőkhöz (bár ha a lány egy kicsit ducibb…), de nem, ez nem az. Nem leszel így hatással az irántad táplált érzelmeire. A második, hogy ezzel azt közlöd felé, hogy nem tudsz neki eleget nyújtani. A lány azonnal levágja, hogy mi történik, átlát rajtad, és jó időre elvágod magad nála. Gondoltál rá, hogy ha folyamatosan szívességet teszel a nőnek, azzal csökkentheted nála az esélyed? Pedig így van…

Nyilván, ha már fél éve találkozgatsz egy lánnyal, és eljön a szülinapja, nem gáz, ha veszel neki valamit, és azt mondod, hogy jó vele… De ebben az esetben már egy kapcsolatban vagy. De ha 6 napja ismered a lányt, és ehhez hasonlót teszel, eláshatod magad. A nők profik az olyan pasik felismerésében, akik nem értenek hozzájuk. És ha nem értesz hozzá, ráadásul még drága ajándékokkal és a lelked kiöntésével próbálod kompenzálni ezt, akkor nem fog vonzónak tartani. Emlékezz, mit akarok tanítani neked. Égesd bele az agyadba. Írd le egy cetlire, és ragaszd a monitorodra…: „A szingli, vonzó nők állandóan olyan pasikkal találkoznak, akik meg akarják nyerni a kegyeiket. Tudják, hogy egy srác mikor nem vágja a témát, és idegesíti őket, ha egy ilyen srác, aki nem vágja a témát, folyamatosan próbálkozik náluk.”

Jegyezd meg

…hogy a szingli, vonzó lányok 24/7 azt látják, hogy a legtöbb pasi így áll hozzájuk. Sorra küldik el a pasikat: „ő nem jó nekem…”, „ő se jó nekem”, és így tovább. Ha nem érted ezt meg, semmi sem fog működni, amit megpróbálsz. A gond nagyobb, mint el tudnád képzelni, és teljesen más útra kell térned, mint amin eddig voltál.

Ha tovább olvasol, részleteket árulunk el és nagy eséllyel megtudhatod, hogy merre vezet a másik, sikeres út!

A cikk előző részét itt találod »» Mit utálnak a legjobban a nők a szingli pasikban I. a folytatást pedig itt »» Mit utálnak a legjobban a nők a szingli pasikban III.