Mit utálnak a legjobban a nők a szingli pasikban III.

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Mit utálnak a legjobban a nők a szingli pasikban, példák

Írok néhány dolgot, ami igazán zavarja őket. Ha ezeknek a dolgoknak az egyike megvan benned, valószínűleg nincs sok lánynál esélyed. Ezek a dolgok nemhogy vonzalmat keltenének a nőben, hanem lerombolják az esélyeidet. Itt van pár dolog, amit utálnak:

1) A státuszod feladása a lány figyelmének felkeltéséért és helyesléséért cserébe.

Ha le kéne írnom egy egyszerű dolgot, ami idegesíti a nőket, és megöli a srác esélyét, akkor ez lenne az. Sok időmbe került, hogy elkezdjem észrevenni ezt a viselkedésmintát, pedig mindenhol jelen van. Pasik, akik ezt közlik a lánnyal: „Szia, szeretném, ha figyelnél rám, és helyeselnéd, amit mondok. Hagyom, hogy Te irányítsd a beszélgetést, te add a témát… Bármit megteszek, hogy figyelj rám, és egyet érts velem.” De a lányok nem akarják, hogy feladd a státuszodat és a férfiasságodat. A nők nem vonzódnak a megalkuvó pasikhoz.

A nők utálják, ha egy srác azt kommunikálja feléjük, hogy eldobja az erejét azért, hogy elfogadást nyerjen tőlük. Gyűlölik! Szó szerint egy könyvet tudnék írni erről. Szánj rá pár percet, gondold végig, és írd le, hogy milyen helyzetekben csináltad ezt lányokkal. A legfontosabb, hogy gondolkodj el róla, hogy hogyan szokj le erről minél hamarabb.

2) Rászorultság, kapaszkodás, bizonytalanság.

Mikor egy ember egy másik emberbe kapaszkodik, akkor akibe kapaszkodnak, az nehezményezi és elutasítja a kapaszkodó érzelmi parazitát… Ez a lehető legrosszabb viselkedési formák egyike. Vegyünk egy példát… A srác egy lánnyal beszél telón, akivel nem rég találkozott, és a lány azt mondja, hogy mennie kell, a srác azt mondja, hogy… „Nos… őőő.. oké, de felhívsz, ha hazaértél?”. Vagy mondjuk egy srác és egy lány az első randijukon egy nagy áruházban vannak… A legtöbb srác mindenhova követi a nőt, és nem hagy neki egy szabad percet sem. Ha a lány arrébb megy, a srác azonnal elkezdi követni őt. Fizikailag közel akarja magát érezni hozzá, mert fél, hogy nélküle megy el.

Ami még ennél is rosszabb, ha a srác érzelmileg bizonytalan, és megkéri a lányt, hogy mondja neki azt, hogy jó fej, vicces, érdekes, stb… „Érdekesnek tartasz?”, „Szerinted lehetne köztünk valami?”, „A te eseted vagyok?”. A nők utálják ezt… Kirázza őket a hideg, ha ilyesmit hallanak. El akarnak menekülni.

3) A kontroll hiánya – vagy ami még rosszabb, megpróbálod rávenni a lányt, hogy ő irányítson.

Van néhány dolog, ami kiakasztja a nőket. Az egyik ilyen, amikor a pasi követi őket. A legnagyobb probléma az, hogy a lány többnyire nem akar vezető szerepet betölteni. Adott egy helyzet, ahol egy srác olyan lányt követ, aki nem vezet. A srác tanácsokra vár, hogy tudja, merre menjen tovább, mit tegyen… De nem kapja meg… Szóval mit csinál? Pitizik értük! Például azt mondja, „Milyen lenne, ha ma elvinnélek valahova ebédelni? Na, hogy hangzik?” Minden kérdése arról szól, hogy ki akarja deríteni, hogy mit akar a lány… „Légyszi segíts nekem, hova vigyelek, mit mondhatok neked, miket csináljunk együtt?” Ez a vonzalom halálát jelenti! Azokat a srácokat, akik a vezetői szerepet a nőre hagyják, utálják a nők. Gyűlölik ezt a viselkedést!

4) Bizonytalanságra utaló, elfogadás kereső, alacsony státuszra utaló póz, gesztusok, hanglejtés és testbeszéd.

Itt egy szó, amivel a vonzó lányok azokat a srácokat jellemzik, akiknek elfogadás kereső a testbeszédük, a viselkedésük és a megnyilvánulásaik: aranyos. „Aranyos, de … a kémia hiányzik”. Ez egy olyan dolog, amiről nem könnyű beszélni. Amíg rengeteg srác csinálja ezt, nehéz kifejteni. Olyan, mintha egy halnak mondanám, hogy menjen el bárhova, amíg vízben van. A hal nem tudja, hogy nem csak a vízben lehet élni! De hadd próbáljam meg. Nagyon fontos. Menj, és tölts el egy napot párok megfigyelésével. Menj el olyan helyekre, ahol találkoznak, és együtt töltik el az idejüket. Bárok, klubbok… Bármi. Figyeld meg a srácokat. Figyeld meg, hogy alkalmazkodnak a nőkhöz. Figyeld, hogy emelik meg a szemöldöküket és válaszolnak szélsőségesen a nők hozzászólásaihoz. Figyeld meg a testbeszédüket, hogy előre engedik a vállaikat, és egy kamu mosolyt betolnak, bármit is mondjon a barátnőjük… Ha elég közel vagy, hogy halld, hogy beszélnek a pasik a lányokkal, valószínűleg azt fogod tapasztalni, hogy bizonytalanok, és nagyon jó fejnek akarnak tűnni, hogy kompenzáljanak… Mindenhol ezt látni. Valószínűleg mivel mindenhol ezt látod, és megszoktad, ezért azt fogod mondani, hülye vagyok, és ez így helyes, ahogy van… Nos, ez nem jó így.

Amit először észrevesz egy vonzó nő az idegen pasin, az a testbeszéde, a szemkontaktus tartása, a hangtónusa… Gyakorlatilag automatikusan figyelik ezt. A nők gyakran olvasnak ilyen cuccokat, és azonnal, pontosan fel tudják idézni, pont úgy, mint ahogy te fel tudod idézni magadban a Playboy címlapját… Automatikusan jön nekik. A pasik 90%-a azonnal meg akar felelni a nők nagy részénél emiatt a probléma miatt. A hangfekvésük, a gesztusaik, a testbeszédük azt az üzenetet közvetíti a lány felé, hogy nem férfiasak. Ezernyi apró dolgot tesznek, amiből kiderül, hogy kényelmetlenül érzik magukat, és nem adják önmagukat

És nyilván rájöttél… A szingli nők utálják ezt!

Ha pontosan tudod, hogy ezzel szemben mi az, amit imádnak a nők és profin alkalmazod a villámgyors vonzalomkeltés módszereit, akkor ne kattints tovább, ahol eláruljuk, hogyan szerezhetsz magadnak barátnőt.