Mit utálnak a legjobban a nők a szingli pasikban IV.

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Mit utálnak a legjobban a nők a szingli pasikban, még példák

5) Nem érted meg, hogy ő nő, te pedig férfi vagy.

A legtöbb pasi nem érti meg a nőket. De az igazi gond az, hogy a legtöbb pasi a pasikat sem érti meg! A legtöbb pasi nem tudja, milyen kéne, hogy legyen a „férfi természetük”… Ha kombinálod a fenti két mondatot, kijön az a srác, aki nem tud vonzalmat kelteni a nőkben. A nőknek van egy természetük. Női természetük van. A pasiknak is van, és eltaláltad, férfi természetük van. A nők félénkek, és szeretik nehezen megkaphatónak mutatni magukat. Élvezik, ahogy vadásznak rájuk, és szeretik az megérzéseiket. Szeretik, ha hagyhatják egy pasinak, hogy „megszerezze őket”.

A pasikban tombol a versenyszellem. Dominánsak. Szeretnek vagány játékokat játszani, nyerni, és uralni az adott területet… Hát és…? A legtöbb férfi nem viselkedik férfiként, mikor egy olyan lány közelében van, aki bejön neki… A nők szeretik a férfiakat. A pasik is a nőket. Hihetetlenül fontos, hogy férfiként tudj viselkedni… Mikor egy olyan lány körül vagy, aki bejön, ne viselkedj úgy, mint egy „csajos pasi”. Nem szerelmeskedési és nem vonzó… És a szingli nők ezt is utálják!

6) Nem érdekel, amit épp csinálsz a lánnyal, nem ott jársz, ahol kéne.

A legtöbb helytelen pasi viselkedés magjában ez áll: „Nem hiszem, hogy egy vonzó lány velem akarna lenni, csak azért mert jól érzi magát a jelenlétemben, elmegyünk közösen csinálni valamit, amit ő szeret (de én nem!), és mivel bírja ezeket a dolgokat, ezért több időt fog velem tölteni. Hát ez kemény, ember… A legtöbb vonzó lány azonnal észreveszi, ha a srácot nem érdekli, amit csinálnak, és megőrül mellette. Nincs annyi ajándék, panaszkodás, drága vacsora és egyéb cucc, amivel valaha is kompenzálni tudnád az abból fakadó hiányt, hogy nem vagy érdekes.

Itt egy mély gondolat: Engem és néhány srácot, akiket ismerek, gyakran hívnak a lányok, mert élvezik a társaságunkat. Megtiszteltetés lenne nekik, ha egy szobában lehetnének velünk, és élvezhetnék a társaságunkat. És igen, ők hívnak minket. Gyakran. Az ajándékok, a kaja, a virágok, és az egyéb kompenzációs eszközök semmit sem számítanak, mikor arról van szó, hogy mit érez irántad a lány. Egy vonzó szingli lány azt akarja, hogy felvillanyozd. Jól akarja veled érezni magát… Egy kis rejtélyt, egy kis nevetést, egy kis kihívást… Érzéki feszültséget akar… Ha a fent említett (vagy egyéb) kompenzációs eszközökkel élsz, fel kell tenned magadnak egy kérdést: Azért teszed, mert nem hiszed, hogy egy nő csak azért akar veled lenni, hogy veled legyen? Mert ha nem tudod, hogy keltsd fel egy nő érdeklődését, akkor a kompenzációs módszereid nem fognak segíteni… Ha nem vagy érdekes, unalmas és kiszámítható vagy, akkor sosem fognak a lányok felhívni téged. Ja, majdnem kihagytam: a nők gyűlölik ezt.

7) A vonzalom meg nem értése.

Ez fontos dolog. Végig ezt hallottad tőlem, mi? Talán most, hogy elolvastad ezt a pár bekezdést, összefüggésében is elkezded látni, hogy mit szeretnék mondani neked… Ha „vágod” az ismerkedést, az hihetetlenül érdekes és vonzó számukra. A nők azonnal megérzik, ha egy srác vágja. Nagyon gyorsan észreveszik, ha egy olyan sráccal beszélnek, aki megérti önmagát és a nőket is, és élvezi az érzéki feszültség létrehozását és felépítését. Felismerik, ha egy srác az intim kommunikáció nyelvén beszél. Ha nem beszél ezen a nyelven, a kommunikáció is megáll ezen a szinten… Ha azon beszél, a kommunikáció tovább lép egy szinttel. A vonzalom nem egy választás! A vonzalom egy érzelmi és fizikai reakció. Nem tudsz meggyőzni egy nőt sem logikus érvekkel, sem drága ajándékokkal, sem „jófiússággal” hogy ezt érezze… A vonzalom annak az eredménye, ha egy nő olyan pasival találkozik, aki érti, hogy működik a vonzalom, és minden szituációban tudja, hogy léphet tovább a következő vonzalmi szintre.

Az a gond a vonzalommal (és az a szerencse a nőkkel), hogy nem mindig nyilvánvaló, hogy mivel tudsz vonzalmat kelteni. Sok esetben durván visszautasítanak. Vannak olyan helyzetek, hogy az ellentétét csinálod, mint amivel vonzalmat keltenél nála. Néhány dologgal viszont le kell állnod: Állj le a feszültségkeltéssel, ne csináld folyton azt, amit ő szeretne, hagyj neki időt, hogy hiányolhasson.

Ha nem érted meg a vonzalmat, a lány észreveszi… És biztos nem találod ki, de… A szingli nők utálják, ha egy pasi nem érti meg a vonzalmat, és nem tud a következő szintre jutni, amikor annak eljön az ideje.

Mit utálnak a legjobban a nők a szingli pasikban, konklúzió

Most, hogy felfedtem pár hibát, a puzzle következő darabja a tiéd. Meg kell tanulnod, hogy működik a vonzalom, és mik a helyes cselekedetek, amikkel hatással lehetünk a fizikális/emocionális érzékeire. Valószínűleg most érzed azt az izgatott „ahhh” érzést. Ez azért van, mert elkezdtél valamit teljesen másképp látni… Használtad az agyad, hogy megérts valami egészen bonyolultat és coolnak tartod, hogy fejlesztheted önmagad. Ez csak a jéghegy csúcsa. Hiába tanultál sokat ezzel, ez csak a kezdet. Ha elkezded felismerni, hogy milyen fontos, hogy kézben tartsd a saját életedet, azt ajánlom, kötelezd el magad, és minden szinten kezdd el fejleszteni magad.

Mi ennek a leghatékonyabb módja? Éveket töltöttem el azzal, hogy azt tanulmányozzam, mi működik a nőknél, és mi nem. Magamért csináltam ezt az egészet, aztán elhatároztam, hogy másokon fogok segíteni, hogy ők is tanulhassanak. És mondok neked valamit: Működik.

 

A cikk előző három részét itt találod:

Mit utálnak a legjobban a nők a szingli pasikban I.

Mit utálnak a legjobban a nők a szingli pasikban II.

Mit utálnak a legjobban a nők a szingli pasikban III.