Most megtudod, amire eddig csak irigykedve sandítottál

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Ha vonzó férfiként használod testnyelvedet, most már téged utánoznak a többiek 

Az igazi férfinek testnyelve sem lehet másmilyen, mint egy igazi férfié. És csak az a Férfi találja meg sikeresen a párját, aki vonzó a nők szemében.

A következő szempontokat érdemes magunkban egyre jobban elmélyíteni, ha vonzó férfivé akarunk válni:

  • Jól érthetően, megfelelő hangerőn fejezem ki magam. Minél világosabb és pontosabb a kifejezőkészségem, annál jobb.
  • Nem húzódom a fal mellé. Ha magas a szociális státuszom, és nem félek attól, hogy sebezhető legyek, nincs szükségem védelmet nyújtó falakra.
  • Az italomat nem tartom mellmagasságban.
  • Beszélgetéskor hátradőlök. Egy kommunikációs folyamatot legnagyobbrészt a tesztbeszéd határoz meg. Az, aki a beszélgetés során hátradől a székén, olyasvalakinek mutatja magát, aki veszi az infókat és kezében tartja a társalgást.
  • Vonzó férfiként betöltöm a teret. Minél jobban betölti valaki a teret, annál izgalmasabbnak tűnik
  • Jó a kiállásom: vállakat kihúzni, fejeket fel, mosolyogni!
  • Olyan hangon szólalok meg, amely testem legmélyéből ered.
  • Érzékeny vagyok arra, mit közvetít testbeszédem.
  • Békésen himbálom a kezeimet, mint egy western hős a párbajban. A nők tekintete előbb az arcot, majd a kezeket nézi meg alaposan. Ez evolúciósan kódolt. Egy szelíd, nyugalmat árasztó arckifejezés, illetve semmi ideges matatás azt jelzik, hogy nincs veszély.
  • Lassan mozgok. A lassúság, megfontolt mozdulatok jelentik a testbeszéd egyik leghatékonyabb eszközét. A nők imádják ezt.

Milyen az vonzó összhatás?

Kutatók már számos vizsgálatot végeztek azzal kapcsolatban, hogy mi számít a testbeszédben vonzalomkeltéskor. Az eredmények és a mindennapi tapasztalatok is azt mutatják, hogy az egyenes testtartás, a kósza pillantás és a megfelelő hangerő a mérvadó. Más semmi.

A tökéletes légzés. Mit tesz a legtöbb ember, ha egy nagy kihívás előtt áll? Először is vesznek egy nagy levegőt, rosszabb esetben jól benn is tartják. Ennek következtében megfeszül az egész test, az izmok megmerevednek, a vérnyomás megemelkedik. Mit tesznek ezzel szemben az élsportolók, mint pl. Michael Schumacher vagy Christiano Ronaldo, amikor a helyzet fokozódik? Először alaposan kifújják a levegőt. Így normalizálják a teljes anyagcseréjüket, hogy higgadtan tudjanak gondolkodni.

A tökéletes hang. Csakis egy mély és bársonyosan búgó hang képes férfiasságot sugározni. A nők ösztönösen ilyen hangot kultiválnak, tehát ezt úgy érhetjük el, ha hasi légzéskor nem engedjük, hogy a mellkas és a vállak  emelkedjenek. A legmélyebb hangot akkor érjük el, ha csak a tüdőtérfogat 20 %-ának kihasználásával beszélünk. Ez csak úgy működik, ha a keringés nyugodt. Amennyiben energiáinkat arra pocsékoljuk, hogy ficánkolunk vagy hadarunk, netán éppen idegesek vibrálunk, szükségünk lesz a teljes tüdőkapacitás mozgósítására.

A tökéletes pillantás. Félénk pasik csak lopott pillantást vetnek szemük sarkából a kiszemelt nőre, és igyekeznek elkerülni a legkisebb mozdulatot is, nehogy felhívják magukra a figyelmet. Rejtőzködve, görnyedt tartással, mindig menekülésre készen állnak, lesre várnak. Mennyivel másképp hat, ha szabadon engedjük a pillantást és mindenkihez, akivel csak összetalálkozik, nyíltan odafordulunk. Ezzel egyértelműen jelezzük bátorságunkat és demonstráljuk, hogy urai vagyunk a helyzetnek.

Próbáld ki mindezt a gyakorlatban profi segítséggel! Foglald le most a helyedet a következő Intenzív Ismerkedési Tréningre »itt« és spórold meg hónapok kudarcait a csajozásban!