Most megtudod, amire eddig csak irigykedve sandítottál

Ha vonzó férfiként használod testnyelvedet, most már téged utánoznak a többiek 

Az igazi férfinek testnyelve sem lehet másmilyen, mint egy igazi férfié. És csak az a Férfi találja meg sikeresen a párját, aki vonzó a nők szemében.

A következő szempontokat érdemes magunkban egyre jobban elmélyíteni, ha vonzó férfivé akarunk válni:

  • Jól érthetően, megfelelő hangerőn fejezem ki magam. Minél világosabb és pontosabb a kifejezőkészségem, annál jobb.
  • Nem húzódom a fal mellé. Ha magas a szociális státuszom, és nem félek attól, hogy sebezhető legyek, nincs szükségem védelmet nyújtó falakra.
  • Az italomat nem tartom mellmagasságban.
  • Beszélgetéskor hátradőlök. Egy kommunikációs folyamatot legnagyobbrészt a tesztbeszéd határoz meg. Az, aki a beszélgetés során hátradől a székén, olyasvalakinek mutatja magát, aki veszi az infókat és kezében tartja a társalgást.
  • Vonzó férfiként betöltöm a teret. Minél jobban betölti valaki a teret, annál izgalmasabbnak tűnik
  • Jó a kiállásom: vállakat kihúzni, fejeket fel, mosolyogni!
  • Olyan hangon szólalok meg, amely testem legmélyéből ered.
  • Érzékeny vagyok arra, mit közvetít testbeszédem.
  • Békésen himbálom a kezeimet, mint egy western hős a párbajban. A nők tekintete előbb az arcot, majd a kezeket nézi meg alaposan. Ez evolúciósan kódolt. Egy szelíd, nyugalmat árasztó arckifejezés, illetve semmi ideges matatás azt jelzik, hogy nincs veszély.
  • Lassan mozgok. A lassúság, megfontolt mozdulatok jelentik a testbeszéd egyik leghatékonyabb eszközét. A nők imádják ezt.

Milyen az vonzó összhatás?

Kutatók már számos vizsgálatot végeztek azzal kapcsolatban, hogy mi számít a testbeszédben vonzalomkeltéskor. Az eredmények és a mindennapi tapasztalatok is azt mutatják, hogy az egyenes testtartás, a kósza pillantás és a megfelelő hangerő a mérvadó. Más semmi.

A tökéletes légzés. Mit tesz a legtöbb ember, ha egy nagy kihívás előtt áll? Először is vesznek egy nagy levegőt, rosszabb esetben jól benn is tartják. Ennek következtében megfeszül az egész test, az izmok megmerevednek, a vérnyomás megemelkedik. Mit tesznek ezzel szemben az élsportolók, mint pl. Michael Schumacher vagy Christiano Ronaldo, amikor a helyzet fokozódik? Először alaposan kifújják a levegőt. Így normalizálják a teljes anyagcseréjüket, hogy higgadtan tudjanak gondolkodni.

A tökéletes hang. Csakis egy mély és bársonyosan búgó hang képes férfiasságot sugározni. A nők ösztönösen ilyen hangot kultiválnak, tehát ezt úgy érhetjük el, ha hasi légzéskor nem engedjük, hogy a mellkas és a vállak  emelkedjenek. A legmélyebb hangot akkor érjük el, ha csak a tüdőtérfogat 20 %-ának kihasználásával beszélünk. Ez csak úgy működik, ha a keringés nyugodt. Amennyiben energiáinkat arra pocsékoljuk, hogy ficánkolunk vagy hadarunk, netán éppen idegesek vibrálunk, szükségünk lesz a teljes tüdőkapacitás mozgósítására.

A tökéletes pillantás. Félénk pasik csak lopott pillantást vetnek szemük sarkából a kiszemelt nőre, és igyekeznek elkerülni a legkisebb mozdulatot is, nehogy felhívják magukra a figyelmet. Rejtőzködve, görnyedt tartással, mindig menekülésre készen állnak, lesre várnak. Mennyivel másképp hat, ha szabadon engedjük a pillantást és mindenkihez, akivel csak összetalálkozik, nyíltan odafordulunk. Ezzel egyértelműen jelezzük bátorságunkat és demonstráljuk, hogy urai vagyunk a helyzetnek.

Próbáld ki mindezt a gyakorlatban profi segítséggel! Foglald le most a helyedet a következő Intenzív Ismerkedési Tréningre »itt« és spórold meg hónapok kudarcait a csajozásban!

Érdekel ennél még több hasznos tanács? Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét?l, Akkor ezt az anyagomat mindenképpen nézd meg most!