Mystery PUA (Mystery Method)

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Ha a csajozás mint művészet és mint mesterség szóba kerül, akkor általában Casanova jut az ember eszébe. Azonban van valaki, aki radikális fordulatot hozott az ezredfordulóval a nőkkel való ismerkedésben: ő Erik von Markovik, vagy ahogyan hírnevet szerzett magának – Mystery.

Mystery a csajozós közösség megújítója, a csajozás mint tudomány egyik legjelentősebb megalapozója, akinek személye már most legendákba burkolózik. Könyve, a The Mystery Method, nem hiányozhat egyetlen férfi polcáról sem, aki szeretne kikászálódni a párkapcsolattól siralmasan mentes poshadt mocsárból.

Szerénytelenül és büszkén vállalja, ha bemutatáskor olyan apróságokkal jellemzik, mint a “földkerekség legnagyobb ismerkedő művésze”, vagy a “világon a legsikeresebb pua”. Mystery megtestesíti mindazt, amire a nőkkel való ismerkedésben kevésbé sikeres férfiak álmodnak: magabiztosság, szilárd önértéktudat, laza szellemesség és figyelmes érzékenység a kiszemelt nő minden rezdülésére, hogy adott helyzetben adott a leginkább megfelelő módon magába bolondítson. És nem mellesleg extravagáns megjelenése az, ami lehetetlenné teszi, hogy ne szegeződjön rá minden figyelem.

Mystery életútja az amerikai álom megvalósulása. Szokványos srác, barátnő alig. De ő a bűvész: Mystery. Estéről estére más-más szórakozóhely biztosított terepet a számára, hogy tanulmányozza, kifejlessze, tesztelje és finomítsa azokat a csajozási technikákat, amellyel biztos sikert érhet el egy nőnél, és szinte teljes mértékben kiküszöbölheti a visszautasítást. Ő is részt vesz a döntésben. A nő szinte jutalomként éli meg. 10 évig csiszolta a tudást, amíg mai formájában elérhetővé vált.

Mystery könyvben, tv sorozatban (The Pick-up Artist), saját vállalkozásaiban (Mystery Method, Venusian Arts), internetes csajozós közösségben és még megannyi közvetett és közvetlen csatornán keresztül tanítja a csajozás szaktudományát. Tanításainak alapja a bűvészet, a színház, a szociális interakciók vizsgált folyamatai és mindaz, amit a pszichológia ehhez hozzá tud tenni. Mystery módszerei, elvei és alapfogalmai garanciát jelentenek a csajozás sikerében.

pua.hu mint az első és legnagyobb csajozós közösség is abban segít, hogy Mystery nyomdokaiban hasonló elképesztő sikereket érhess el.