Napi pár óra fun vény nélkül kapható

Élvezd jól magad – átragad a környezetre!

Szerdán Istvánnal folytattuk a menetelést az ismeretlenbe. Nem egyszerű vele dolgozni, ugyanis rengetegszer fáradtan, enerváltan érkezik a találkozásokra és ez nekem mindig személyes feladatom, hogy feltámasszam a kedvét és előkaparjam belőle a benne rejlő tettvágyat.

Alapszintre tudod hozni magad?

Ez most sem volt másképp. Egy gyors hírelemzést követően belevágtunk a munkába. A kezdet nem volt egyszerű. A hangja nagyon halk volt és a testbeszédét is fel kellett tornászni egy energikusabb szintre.

Ezzel el is ment az első rész, de megérte, hiszen a szembe jövők és a megszólított nők reakciói: mosolyok, intések, köszönések és aranyos kacsintások. Ezek mind-mind csak fokozták a kedvünket.

Csinálj magadból bolondot és élvezd!

A második részben konkrétabb megszólítások következtek és bolondot is csináltunk magunkból párszor. Például táncoltunk és egy vonzó nőnek felajánlottuk, hogy őt választottuk, ezért osztályozhat bennünket, hogy eldöntse, melyikünk rendelkezik jobb tánctudással.

Most halkan megsúgom, hogy egyikünk sem tud táncolni 🙂 Ez persze nem akadály, a feladat príma volt és imádtuk, sőt a lány is élvezte, hogy valaki őt választotta, illetve hogy vonzó pasik felett bíráskodhat.

Van társad a mókához?

Ha önmagától kellett volna ezt megcsinálnia Istvánnak, sosem tette volna meg. De vele voltam, együtt csináltuk, közben nevettünk, mókáztunk, így fel sem tűnt, hogy ha kivülről néztük volna magunkat, komplett elmebajosnak tűntünk volna. Mindez, ha benne vagy és csinálod, nem így tűnik.

Ha az ember fotelgéniusz, és csak ücsörögjön továbbra is a nyerő szelvény után ácsingózva, az nem ismeri fel, hogy a monitor elött nem lehet megváltani a világot, az fogoly marad: egy illúzió és egy nem létező világ szolgája.

Te ne tartozz közéjük! Ne a gép vagy a tv előtt töltsd az idődet! Sorozatok, filmek, játékok helyett inkább gyere velem és játszunk! Mert ez semmi másról nem szól, mint a játék élvezetéről. Nem is igazán a nőkről szól, nem csak arról, hogy megtaláld a társad, hanem rólad. Te hogy érzed magad? Lehetnél jobban is? Most segítünk abban, hogy végre igazi sikeres játék legyen az párkeresés. Az oktatók már 1-2 VIP coaching alkalommal is gyökeres változáshoz tudnak hozzásegíteni, ha Te is partner vagy! A részleteket itt találod! 

Ha nem tudsz eljönni, hogy gyökeres változásodat egy külső kontroll kísérje, de elég elszánt vagy, hogy fejlődj, akkor mindezt otthon is megtanulhatod! Ha mielőbb választ akarsz, hogyan legyen barátnőd, akkor kattints ide további információkért!