Ne add fel soha, a győztesek sosem adják fel!

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Állj talpra és csináld, ne keresd a kifogásokat, hogy neked miért nincs gyönyörű barátnőd!

Mikor nincs jó kedved és semmi kedved kimenni ismerkedni, annak 1000 oka lehet.

  • Lehet, hogy rossz az idő kint.
  • Lehet, hogy előző este vesztett a kedvenc focicsapatod.
  • Lehet, hogy a tegnap esti buliban, 3 lány durván elküldött a fenébe.
  • Lehet, hogy nem megy a saját vállalkozásod úgy, ahogyan szeretnéd.
  • Lehet, hogy összevesztél a legjobb barátoddal.
  • Lehet, hogy ez mind megtörtént nem rég egyszerre.

Bármi is az állás, TALPRA KELL ÁLLNOD!

A legnagyobb siker, mindig a legnagyobb kudarc és mélypont után jön az ember életében! MINDIG! Erre rámutatott már Brian Tracytől kezdve az összes sikerpszichológus.

Kielemezték, hogy a sikeres emberek abban különböznek legfőképpen a sikertelenektől, hogy képesek bármekkora kudarc után ismét elkezdeni és nekilendülni, mivel SOSEM ADJÁK FEL!

Neked ugyanezt kell tenned a csajozásban! Minden kudarc után felállni, újrakezdeni és folytatni. EZ AZ EGYETLEN ÚTJA A FEJLŐDÉSNEK.

A legkönnyebb út, ha mindezt csapatban teszed. Ha vannak társaid, akik motiválnak, mikor nincs sikered és gratulálva hátbaveregetnek, mikor megszerzed egy gyönyörű lány kegyeit, aki a párod lesz.

Csapatban, 7x könnyebb és gyorsabb a fejlődés, mint egyedül!

A következő intenzív tréningen lehetőséged lesz arra, hogy új barátokra találj és oktatáson vegyél részt, melyeken megtanulod a barátnőszerzés lépéseit. Az intenzív tréningek számodra is megoldást kínálnak, hogy elfelejtsd a problémáidat, legyőzd a félelmeidet és hatalmas motivációval és új haverokkal együtt magabiztossá válj a nőkkel való kommunikációban és ismerkedésben.

Jelentkezés az intenzív tréningre: >> Katt <<

Részletek a tréningről: >> Katt <<

Ha már régebb óta benne vagy az önfejlesztésben, akkor biztosan észrevetted, hogy ugyan el lehet érni apróbb és rövidebb sikereket gyorsan, de tartós, hosszútávó változást az életedben csak kemény munkával és idővel lehet elérni.

Tűzz ki rövid és hosszútávú célokat is. Lebegjen ott a szemed előtt, hogy például fél év múlva hol szeretnél lenni és mit akarsz elérni, de a fókuszodban a rövid távú célok legyenek, mint például:

  • ma megszólítok 5 embert a Tescoban
  • ma este 3 lányt megpörgetek a tánctéren
  • ma este minden lánytól megpróbálom elkérni a telefonszámát
  • ma este rámegyek megpróbálok kivinni minden lányt a tánctérről

Ami a lényeg: MA!

Nem holnap, nem holnapután, nem 2 hét múlva..majd mikor már minden egyéb probléma rendben lesz és a szomszéd Józsi néni sem fog zaklatni, hogy gyere át ultizni egyet…és te nem tudsz nemet mondani…hanem… MOST.

Élj a jelenben. Ne tologasd el a problémáidat, mert minél tovább tolod, annál nehezebb lesz megoldani.

Ha fontos számodra a saját boldogságod, akkor ne teketóriázz és várj a csodára, hanem vedd kezedbe a saját életed irányítását és irány az ismerkedés és a lányok! 🙂

Ádám

u.i: gyere el a következő tréningre, ismerd meg a közösséget, mert együtt sokkal könnyebb a csajozás! Jelentkezés és részletek: KATT