Ne higgy a látszatnak: gyakorlás hostess lánnyal

A csajozás során ki a figyelem központja: ő vagy te?

Ma az Aréna plázában találkoztam Ádámmal. A találkozó elején megbeszéltük, mi történt az elmúlt találkozásunk óta.

Bemelegítés, hogy jó hangulatba kerülj

Kis komfortozásra mindig szükség van a coaching elején, hiszen mindenféle előzetes felkészítés nélkül nem tudna belevágni az aznapi feladatsorba. Hiába mondanám neki az 5. perc után, hogy na akkor ott van két lány, menj oda és szólítsd meg őket, nem csinálná meg.

Nem azért, mert nem menne neki, valószínűleg meg tudná csinálni. Talán még végig is tudná vinni. De ez nem ő lenne. Ez nem az ő stílusa, nem az ő tempója. Senki sem szereti, ha akarata ellenére ráerőltetnek dolgokat, vagy idő elött kell megcsinálnia egy-egy feladatot.

A szociális gyakorlatok jól indultak, aránylag sok vásárló akadt és sűrű volt a nap. Érdemes másoknak is figyelniük a tipikus hibákra, néhány testbeszédbeli hiányosságra: ne dőlj be egy lánnyal való beszélgetés során.

Tudod, hogy ez mit sugall?

Azt, hogy meg akarsz neki felelni, azt akarod, hogy mielőbb megjutalmazzon és ha ez nem történik meg, akkor görcsös leszel és egyre inkább ráfeszülsz a témára. Ezt a lány tudat alatt ki is szúrja, ezért nem is talál majd sem férfiasan dominánsnak, sem pedig vonzónak.

Soha ne dőlj be! Ne látszódjék ennyire egyértelműen, hogy mi a szándékod és ne tegyél bele egyből az elején ilyen komoly engedményeket a kommunikációba.

A másik dolog, hogy figyelj oda a gerincedre, vagyis arra, hogy milyen a tartásod. Apróságnak tűnhet, de csak egyszer kérd meg egy haverodat, hogy vegye fel kamerával, milyen a járásod, hogyan mozogsz séta és beszélgetés közben. Elemezzétek ki elölről, hátulról és oldalról is a testbeszédedet.

Már élesben: szép lányok megszólítása

Ezt követően néhány hostess lányt szólított meg és örömmel tapasztalta, hogy egyikőjük sem könnyű falat. Mégis sikerült pozitívan kikerülni az egészből, sőt még két puszival is gazdagabb lett.

A hostess lánnyal kezdőknek becsapós gyakorolni, hiszen neki az a dolga, hogy segítsen minden érdeklődőnek, ha valamit nem tud a termékkel, szolgáltatással kapcsolatban. Ezért készséges, mosolygós, kommunikatív.

Viselkedj meglepően: te egyedi vagy!

De ha ennél többet szeretnél megtudni, mondjuk a nevét vagy a hobbiját, akkor egyből falnak ütközöl és elküld. Figyeljetek oda, hogy ne engedjetek neki, ne hagyjátok, hogy a promócióról beszéljen, zökkentsd ki, érd el, hogy róla szóljon a téma és te eközben légy rejtélyes és titokzatos.

Ne árulj el sokat magadról! Akkor leszel érdekes, ha ellent mersz mondani és olyat teszel, ami meglepő és humoros például, amire a többi vásárló soha nem is gondolna.

Mindent egybevetve frissítő gyakorláson vagyunk túl és csupa hasznos tanulsággal lettünk gazdagabbak. Nagyon várom már a következő VIP coachingot Ádámmal, csatlakozz hozzám Te is itt! ««

Ha túl meg szeretnéd érteni a nők gondolkodásmódját, és megfelelően szeretnél viselekdni egy ilyen helyzetben, akkor az Intenzív Gyakorlati Tréningünkön is megtanulhatod, hogyan használd ki a szerepjátékokban rejlő lehetőségeket! Jelentkezz az Intenzív Gyakorlati Tréningre, és éld ki hódítsd meg végre álmaid nőjét!

Ha viszont ebben neked is szükséged lenne egy kis segítségre, hogy továbblépj a saját akadályaidon, akkor akár már 1-2 alkalom is gyökeres változást hozhat. Állunk rendelkezésedre  a VIP coachingon! Bővebb információkat itt találsz.