Neil Strauss (Style)

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Neil Strauss az első pick up artist, aki a The Game (2005) című könyvével egy olyan titkos társaság, kultusz és életmód rejtelmeiben vezeti be férfiak tízezreit, amelyről eddig senkinek még csak fogalma sem volt. Ő az, aki a modernkori Casanova-képző első hiteles krónikása. Ahogy saját magát bemutatja: első osztályú vesztes a nőkkel való ismerkedésben. Ahogy ma ismerjük: Style, a professzionális nőcsábász, aki immár a Stylife Academy-n tanítja férfiaknak az ismerkedés szaktudományát. Neve arra utal, hogy ő az a pua-típus, aki az eleganciával és stílussal hódít.

De hogy miért érdemel különleges figyelmet Neil Strauss könyve, A játszma? Nemcsak bemutatja a szinte minden férfit érdeklő és érintő kérdést: hogyan kell csajozni?, hogyan csábítsam el álmaim nőjét?, de saját élményén átszűrve izgalmas olvasmányt is ad a kézbe. Style elbeszélésén keresztül ugyanis nagyon érzékletes tapasztalatot lehet szerezni a barátnőkeresés kemény munkájáról. Úgy, hogy a csiszolómester maga Mystery, aki már életében valóban legendás pick up artisttá vált. Style kétélű szemüveggel néz magára és a világra, ettől válik még hitelesebbé és méginkább letehetetlenné könyve.

Honnan ez a szemlélet? Mielőtt Style-ként szerzett volna nevet magának, híres volt ő, méghozzá a The New York Times kultúrújságírójaként. Izgalmak, mozgalmas, világra nyitott és szemlélő élet az övé, nőkkel szemben mégsincs semmi felmutatható eredménye. Szakmai önéletrajz csajozásból majd csak azután írható meg, hogy részt vett egy ártatlannak induló esti csajozási terepgyakorlaton, s megtapasztalta, hogy csinálják a vér profik. Beszámol a csajozási tanácsadást már-már iparszerűen űző cégek létrejöttéről, mint például a Mystery Method-ról.