Nem elég elérni egy szintet, meg is kell tudni tartani

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Nagy elszántásággal vesd bele magad!

Ákossal a Westendben találkoztam egy alkalommal. Nem kis feladat előtt álltunk, ugyanis megérződött a formáján az elmúlt időszak kihagyása. Ezért most igyekeztünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a formahanyatlás hamar a múlté legyen.

Fontos megemlíteni, hogy nincs munka nélkül szinten tartás. Ez olyan, mint a nyelvtanulás. Vagy jobb, vagy rosszabb leszel, ugyanazt a formát nem fogod tudni gyakorlás nélkül hozni.

Ezért is kell odafigyelni, hogy hetente meglegyen a kellő adag gyakorlás, és tudjátok, hogy mit és miért csináltok. Ákos fő célja a közvetlen megszólítás egy idegen lánynál, aki vonzó a számára. Középtávon pedig az, hogy sikerüljön egy olyan lányt találnia, aki elégedettséggel tölti el és akivel boldog tud lenni.

Vigyázz, kész, rajt!

Az elején a szociális korlátok leépítése zajlott, ami nem ment zökkenőmentesen. A Westendről érdemes tudni, hogy az emberek nem a közvetlenségükről híresek. Sok esetben észre sem vesznek, rád sem néznek, vagy ha ezt mégis megteszik,  akkor hányaveti, flegma módon. Szóval kemény dió és jó terep a számunkra! Aki kétségek közt van és nem érzi a tempót, annak a legkeményebb gyakorlóhely. Ha valahol, akkor itt megtapasztalhatod, milyen a valódi visszautasítás és hogyan tudnak leépíteni a lányok néhány szóban.

A mi esténk sem indult egyszerűen, de azért belerázódtunk. A szociális gyakorlatokat követően időkorlát feladatok következtek. Ezek lényege, hogy adott feladattal x percet tölts el a lány társaságában, ne adj Isten, addig maradj ott, míg ő ott nem hagy.

Megy ez, mint a karikacsapás!

Azt gondoltam ez nehéz falat lesz, de Ákoson látszott, hogy ma nincsenek kételyek, megingások és sziklaszilárd önbizalommal halad előre. Klassz lányokkal alakított ki párbeszédeket, amik könnyed stílusban és folyékonyan zajlottak. Sikerült feloldódnia. Ez jó jel, mert innentől kezdve jöhet a valódi munka: ismerkedjünk idegen lányokkal, akik nem csak hogy ismeretlenek, de még vonzóak is.

Aztán csináltunk néhány megszólítást, amik igencsak biztatóra sikeredtek, volt egy 15 perc-es beszélgetés is, majd betévedtünk a H and M-be, ahol a lányok őszinte érdeklődést mutattak felé, nem voltak megilletődve, élvezték, hogy valaki észre vette őket és érdeklődik a véleményük iránt.

Összességében sikerült felpörgetni a sebességet a végére, így nem okoztak nehézséget az összetettebb feladatok sem. Nagy előrelépés ez, különösen ahhoz képest, hogy az első alkalommal Ákos még köszönni sem volt hajlandó az embereknek. Gratulálok Ákos, ez szép munka volt!

Te is képes vagy minderre! Tapasztalt oktatók segítenek abban, hogy rátalálj a benned rejlő vonzó férfira és beteljesítsd céljaidat! Ha már döntöttél, olvass tovább…

A vonzalomkeltést és a korlátlan dumálást online is gyakorolhatod. Tudj meg erről többet itt…