Nem fordulnak jóra a dolgok

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Sokan úgy tesznek, mintha az életüket nem ők irányítanák, hanem véletlen dolgok határoznák meg, amik felett az egyénnek nincs befolyása. Néhány srácról úgy tűnik, hamar megtalálta a nagy őt, miközben mások csak folyamatosan szenvednek.

Nem fordulnak jóra a dolgok, ha nem teszünk érte semmit

A legtöbben úgy nézünk azokra a srácokra, akiknek boldog párkapcsolata van, hogy „Mekkora mázlista, neki van egy olyan adottsága, ami nekem soha nem lehet meg.” Ez egy hatalmas félreértés! Valóban szerencsések vagyunk, de inkább azért, mert rájöttünk, hogy a vonzalom nagyon kis %-ban függ a külsőnktől. A vonzalom inkább a szociális képességektől, szociális státusztól, intelligenciától, magabiztosságtól függ. Ezeken kell dolgoznod.

A nőkkel való bánásmód megtanulása hasonlít ahhoz a folyamathoz, amikor gitározni tanulsz… Először rájössz, hogy kell megfogni a hangszert, megtanulod, melyik hangot hogy fogod le, aztán ráérzel a ritmusra. Sajnos sokan fel sem fogják, hogy pont ez a „majd minden magától megváltozik” felfogás az, ami a legjobban hátráltatja őket a fejlődésben, ráadásul ehhez hozzájön még az a tipikus gondolkodásmód, hogy „Nem érdemlem meg, hogy ilyen szép lánnyal járjak.” Értsd meg, hogy megérdemled a társat, akiről álmodozol. Az egyetlen dolog, ami közétek áll, az TE vagy.

Ha legyőzöd önmagad, te lehetsz az ő tökéletes pasija. El kell döntened magadban, hogy meg akarsz változni, az akarat belülről kell fakadjon, és utána ezerrel próbálkoznod kell.

Lépj a tettek mezejére, vedd kezedbe sorsod irányítását és ne a kifogásokat keresd, hanem cselekedj! Egy támogató közegben a fejlődési idő eleje akár duplájára gyorsítható… most a tiéd lehet ez az előny! Részletekért kattints tovább >>

Tudj meg többet arról, hogyan számolj le végleg negatív belső korlátaiddal! Bővebben itt >>