Nincs kifogás, csinálod! Az eredmény magáért beszél

Végre megérett a gyümölcs, ideje leszedni!

Gáborral pénteken gyarapítottuk az összejöveteleink számát. Nem akadt idáig olyan alkalom, amikor úgy éreztem volna, fejben teljesen egyben érkezett meg hozzám. Ám a mai alkalom kivételt képezett a többivel szemben. Érződött rajta, hogy most akar dolgozni, gyakorolni, tenni, alkotni.

Kifogások nélkül energiagazdaságosan

Nem éreztem rajta semmi fáradtságot vagy kifogást, egyszerűen rájött, hogy ez kivételes dolog és ezért a hozzáállás is kivételes kell, hogy legyen. Lehet csak a közelgő hétvége miatt alakult így, lehet hogy más miatt, de nagyot sikerült előrelépnünk minden tekintetben.

Ma nem kellett unszolásig hajtogatnom a kéréseimet, észrevételeket, kijavítandó dolgokat. Kimentünk és megcsináltunk, amiért jöttünk. A szociális gyakorlatoknál már haladó fokozatba kapcsoltunk – többségben lévő férfi csapatoknak köszöngettünk vagy épp párokat állítottunk meg, ha arról volt szó.

Gyakorlás egy szinttel feljebb!

Aztán az volt a feladat, hogy állítson meg a lányokat és maradjon ott, ameddig csak bír a társaságban. Csináltunk olyat, hogy megállítottuk a lányt, de csupán ennyi. Majd vártuk, hogy ő szólítson meg minket és helyenként ez egész viccesen jött ki. (Volt néhány ismeretlen lány, aki elhitte, hogy ismerjük egymást, vagy hogy tényleg egy suliba jártunk.)

Aztán következtek az üzletek eladói, először csak üzleten kívülről érzékeltettük, hogy jelen vagyunk, majd egy jó élmény keretében már öleléseket és jókívánságokat osztogattunk.

A tempó fokozódik…

Itt is a társaságban kell maradni 5 percig legalább és minél több információt meg kell tudni a lányról. Gábor ezt megelőzően nem vállalkozott volna ilyen feladatokra, de most egészen más volt a helyzet. Nem volt akadály, a hangulata az egekben volt és lehengerlően teljesített. Itt félsznek és kétségeknek helye nem volt. Ma tudatosult talán benne, hogy nem lehetetlen egyik gyakorlat sem, csak sokszor tehetetlenül állt hozzá és inkább a negatívumokat látta, mint hogy arra koncentrált volna, amit már sikeresen végrehajtott.

Hab a tortán, de a lényeg a koktélcseresznye

A végére jött a slussz poén. Felismert egy lány, akit korábban állítottunk meg. Úgymond vendégszereplőként belépett az egyik társaságba, amikor megpróbáltunk rávenni egy lányt, hogy keverjen zenét nekünk a szájával, mert a Vodafonenak gyűjtünk hangokat Yonderboi-jal karöltve.

Szóval ma nagyon belehúztunk és nem okozott gondot semmi és senki! Kiváló gyakorlás volt, köszönöm neked, Gábor!

És mindezt te is megélheted, ha végre veszed a bátorságot és kimész terepre! Az oktatóval való gyakorlás mindig könnyebb és célravezetőbb! Ha nincs időd tökölni, mert eredményt akarsz, jelentkezz most!

Élj bárhol az országban, a módszereket, hogyan szólíts meg lányt és az alapokat, hogyan kedveltesd meg magad vele, már csak némi kreativitással kell összegyúrnod a sikerért! Az első lépések viszont otthon is megtanulhatóak. Érdekel hogyan? Akkor olvass tovább!